Pulzar

Partyajánló

LupaBeach

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 7.
Stílus House
LupaBeachEzen a nyáron is dübörög a part. Az év legnagyobb vízparty bulija idén is vár, le ne maradj!

LupaBeach

Ezen a nyáron is dübörög a part.
Az év legnagyobb vízparty bulija idén is vár, le ne maradj!

Lupa Beach 6.0 – Duna-part

2010.08.07. Szombat

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
- DUNA-PART -
Lupa Beach, Duna-part???
Sokan hallották már a sztorit, kis rendezvénysorozatunk hat éves történetét, amely során a néhány fős baráti strand-buli évről-évre több és több fiatalt vonzott, mígnem a 2008-as Lupa Beach 4.0-án már közel 1500-an mulattunk a vízparton, a tábortűznél. Ezzel aztán ki is merítettük a tópart kapacitását, így tavaly már egy nagyobb, biztonságosabb vízparti helyszínen, a Magrit-sziget csücskén tartottuk rendezvényünket. Ez a helyszín is sokak szerint jó volt, de mi mégis jobbat akartunk… Ezért aztán idén tovább keresgéltünk…
HELYSZÍN VÁLTOZÁS?
Az idei rendezvénynek egy, különleges, gyönyörű és teljesen egyedi terület ad majd otthont, méghozzá közvetlenül a Duna partján. A XI. kerületben, a RIÓ-tól alig 3 km-re, egy varázslatos kilátással és páratlan hangulattal rendelkező vízparti helyszínt találtunk nektek. Itt kerül megrendezésre a hatodik bulink, melynek ennyi év után már csak azért is Lupa Beach Party maradt a neve…
Ismét lesz vízbe nyúló lézer show, táncosok, kivetítő, na meg persze italakciók, promóció, welcomedrink a korán érkezőknek… és szinte minden, ami egy tökéletes „Lupa” Partyhoz kell. A terület szilárd burkolatú, ezért talán kényelmesebb is mint a tóparti homok, de azért a magas sarkúkkal csak óvatosan!
DJ-k?
Az alap koncepciónk a régi. Divatos, populáris house zenékkel melegítünk, majd átfolyunk a progresszív ütemek világába, óráról-órára, egyre keményebben. Szokás szerint KITTO-val indítunk, aki után 2 új Lupa DJ, STEVEN, majd PUREBEAT érkezik. STEVEN inkább az ismertebb, slágeresebb, de mégis erőteljes vonalat követi, PUREBEAT pedig Ibiza House szettjével kitűnő hidat képez mindezek és a prog vonal között. Utánuk a már jól ismert Peet (The Others) vereti a keményebb elektronikus zenéket, majd őt követi MATULA és vele együtt, meglepetésként érkezik R. GOLDSOUND (Lölö) barátja is, aki LIVE ACT-et fog énekelni nekünk. Közös szerzeményeiket (WONDERFUL WORD, 6DAYS) hallhattátok már a legnagyobb budapesti klubokban számtalanszor. A partyt ezúttal Twisted Soul zárja, aki az évek során egyre keményedő stílusáról „hírhedt”. Mára már nyugodt szívvel mondhatjuk, övé a legdurvább blokk.
Hol is van ez?
A Rió-tól (Petőfi híd budai hídfő) a Budafoki úton kifelé haladva a kb. 3-4 km.
Még a Savoya park előtt, baloldalt egy LUK-OIL benzínkutat láthatsz, itt kell balra kanyarodni, és már meg is érkeztél. Térképet jobb oldalon felül, de ha szeretnél magad rákeresni, XI. kerület Árasztó út legyen a célpont.
Aki a kényelmes közlekedés híve, de józan sem szeretne maradni annak a Taxi Plus szolgáltatásait tudjuk ajánlani, ők a helyszínen készenléti autókkal gondoskodnak majd a hazaútról is, igazán kedvező áron.
Gyalog a Móricz Zsigrmond körtérről érdemes jönni, a 33-busszal, amiről a Vegyész utcánál kell leszállni. Súgunk, az utolsó járat 23.30-kor indul.

Line-up

  • Kitto
  • Peet
  • Purebeat
  • Steven
  • Twisted Soul

Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó