Pulzar

Partyajánló

Mission presents: Jay Lumen @ Cha-cha-cha, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 27.
Helyszín Cha-cha-cha, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.
Stílus ismeretlen
Mission presents: Jay LumenJay Lumen - hazánk legkeresettebb exportcikke ezúttal a DPU-ban!Cha-cha-cha, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Mission presents: Jay Lumen @ Cha-cha-cha, Budapest

Jay Lumen - hazánk legkeresettebb exportcikke ezúttal a DPU-ban!

Hazai DJ-ink közül csak igazán keveseknek adatik meg, hogy nemzetközi babérokra törhessenek, arról nem is beszélve, hogy igazán komoly eredményeket érhessenek el külföldön és itthon is egyaránt. Jay Lumen története ebből a szempontból fiatal kora ellenére már most igazi sikertörténet.

Az első vele kapcsolatos bombahír talán az volt, hogy a legendás óriáskiadó a Global Underground első magyarként őt választotta be művészei közé. Ezt egy sor kiadvány követte a labelnél és innen szinte egyenes út vezetett a sikerhez. Számos megjelenés, megszámlálhatatlan toplistás helyezés, melyek között nem egy No1 dal is szerepel, ezen felül egy Club Chart UK 7. helyezés is, ahová magyar DJ azelőtt és azótasem jutott el. Azon kevesek közé tartozik, akiknek szinte minden kiadványa megjelenik fizikai adathordozón is (CD, bakelitlemez), mely a mai digitális világban nemzetközileg is szinte csak egy maroknyi DJ-nek adatik meg.

Mára neve mind itthon mind nemzetközileg a legjobb új generációs DJ-k között jegyzett. Nem véletlen, hogy a legnagyobb nevek nemcsak, hogy pörgetik zenéit, de nem egyszer kérik fel őt közös koprodukciókra.
Nemrégiben a világ 3. számú techno DJ-jének tartott Umekkel szerzett közös dala trónolt a Beatport eladási listáinak top10-ében, most pedig a francia legenda Paul Ritch készített remixet legfrissebb maxijához.

Természetesen a stúdiómunkák mellett nem hanyagolja el rajongóit sem, hiszen mind a külföldi, mind a hazai porondon hétről-hétre folyamatosan megtalálható a lemezjátszók mögött. A hazai fellépések mellett olyan nemzetközi klubokban fordult már meg mint:

  • a londoni Ministry Of Sound
  • az indiai Club Pasha
  • a prágai Roxy Club
  • a brazil Club Beehive
  • vagy akár Dubai elsőszámú klubja a Sanctuary.

A legutóbbi országok ahol pörgette kedvenc lemezeit: Anglia, Oroszország, Finnország, Dubai, Csehország, Brazília, India, Ausztria, Bulgária, Szerbia, Egyiptom, Marokkó stb.

Jay Lumen tehát rövid idő alatt nemzetközi hírű DJ-vé vált, aki ezúttal nem kis örömünkre, március 27-én a DPU falai között, a fővárosi debütálását tartó Mission sorozat sztárvendége lesz. A vidéken több százakat megmozgató partysorozat 2007-ben született, és sikerességét mi sem mutatja jobban, hogy a hazai dj élvonal szinte minden tagját felvonultatta már a repertoárjában.

Az est fellépője lesz még a korábban számos világsztárral együtt játszott, szintén hazai DJ/producer Andras Toth (Hairy), aki a Polymorphin zenész páros fiú tagjaként alapozta meg hírnevét. Az exkluzív felvezetésről gondoskodik a szolnoki rezidens, egyedi zenéiről és finom keveréseiről ismert Alex Dean (Cartoon City), valamint a jövőbeni Mission partyk stabil magját alkotó rezidensei, a sorozat alapítója Nic Kayes (Mission), és szervezőtársa Christian Welt (DiggUp).

Line-up

  • Jay Lumen (Great Stuff, Global Underground)
  • Andras Toth (Hairy)
  • Nic Kayes (Mission)
  • Christian Welt (DiggUp)
  • Alex Dean (Cartoon City)

Flyer

Ajánlott lemezek

  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó