Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

Sunday Session Special - WORDSOUND label night

Fellépők
Dátum 2009. szeptember 27.
Helyszín Budapest
Stílus Hip-hop, Experimental
Sunday Session Special - WORDSOUND label nightA Sunday Session az őszi Minyon klubos kezdés előtt összeborul a Fucktothemusic-kal és mutatjék ki a foguk fehérjét: különös vendégek, harapós beatek, cseppet sem füstmentes környezet.

Sunday Session Special - WORDSOUND label night

A Sunday Session az őszi Minyon klubos kezdés előtt összeborul a Fucktothemusic-kal és mutatjék ki a foguk fehérjét: különös vendégek, harapós beatek, cseppet sem füstmentes környezet.

A Fucktothemusic és a Sunday Session bemutatja:

 

Sunday Session Special - WORDSOUND label night

 

2009. 09. 27. @ Mappa Klub ( ex-Trafó Bár )

Lilliom u. 41, Budapest

 

Spectre ( USA )

Sensational ( USA )

Mentol Nomad ( USA ) 

Cadik 

Suhaid

Ozon

 

Vetítés: Kiégő Izzók

 

belépő: 1200 Ft

kezdés: 21.00

 

 

Spectre azaz Skiz Fernando mint újságíró, Bill Laswell-el készített interjút, melyben beszélgetésük során kifejtette, hogy az éppen készülő The New Beats: Exploring the Music, Culture & Attitudes of Hip-Hop könyv mellett szeretné ha el tudna indítani egy kiadót ami hip-hop és vele rokon zenékkel foglalkozna, ám szellemiségében a bling-bling és a bútisékin helyett felfogásban és mondanivalóban is inkább a Bad Brains, Goverment Issue és egyéb kult punk zenekarok-ra hajaz. 

Billnek annyira megtetszett az ötlet, hogy bár az interjú előtt soha nem találkoztak, önként ajánlotta fel hogy az első megjelenésekhez biztosít egy kölcsönt, hogy a kiadó el tudjon indulni. Így született meg pár óra leforgása alatt az underground dub, Hiphop zenék egyik kult kiadója a Word Sound ami nem csoda ha az évek során olyan előadók jelentettek meg a Skiznél lemezeket, mint pl. Laswell, DJ Vadim, Kevin Martin aka the Bug, MIck Harris, vagy DJ Rob Swift ( X-ecutioners ). 

 

A kiadó aktuális turnéján az kiadó főnök Spectre mellett jön régi hű fegyverhordzója Sensational, akit bár egy albumra még Mike Patton is elcsábított az Ipecac-hoz, rendszeresen a WS-nál adja ki remek lemezeit és rendszeres vendégszereplő Spectre sorlemezein. Róla a legtalálóbb leírást az a biográfia nyújtja, mely szerint ő az a hiphopban ami a reagge-ben Lee Scratch Perry, és a jazzben Sun Ra. 

A budapesti koncerten az éppen megjelent Acid&Bass lemezüket fogják bemutatni, míg a régről jól ismert lemezeikről is játszanak bőven. 

 

A harmadik fellépő se lóg ki a sorból, Mentol Nomad bár nemrég óta tagja a Word sound csapatának, semmi kétség, hogy pár év múlva már őt is a kiadó egyik legmeghatározóbb neveként fogják emlegetni. 

 

Az estén a Sunday Session állandó házigazdái, Suhaid és Cadik, valamint a frisslemezes Ozon szolgáltatják a zenét a live set-ek előtt és után.

 

 

Facebookhttp:/​/​www.facebook.com/​home.php?ref=home#/​event.php?eid=132627377207

Last FMhttp:/​/​www.last.fm/​event/​1212116+Sunday+Session+Word+Sound+Special+

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó