Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP5 000 Ft
Elővételben 2009. július 24.-ig2 000 Ft

Partyajánló

NITERISE BEACHBALL PARTY 2. FELVONÁS @ Sundance Park - Annagóra Aquapark

Dátum 2009. július 25.
Helyszín Sundance Park - Annagóra Aquapark, Balatonfüred
Stílus Electro, Disco, House
NITERISE BEACHBALL PARTY 2. FELVONÁSIdén, először június 27-én került megrendezésre a Balatonfüredi Annagora Aquaparkban, a NiteRise Beach Ball Party első felvonása, ahol, a Chicane zenekar adott fergeteges koncertet közel 10.000 fürdőző előtt, és most itt a 2. felvonás.Sundance Park - Annagóra Aquapark
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: peti0125
összes résztvevő megtekintése

NITERISE BEACHBALL PARTY 2. FELVONÁS @ Sundance Park - Annagóra Aquapark

Idén, először június 27-én került megrendezésre a Balatonfüredi Annagora Aquaparkban, a NiteRise Beach Ball Party első felvonása, ahol, a Chicane zenekar adott fergeteges koncertet közel 10.000 fürdőző előtt, és most itt a 2. felvonás.

 

A RISEFM bemutatja:

NITERISE  BEACHBALL PARTY 2. FELVONÁS

 

Fellépők: SYKE’N SUGARSTARR/ INUSA DAWUDA

 

2009. JÚLIUS 25. SZOMBAT

 

 

A jóból sosem elég: forró ritmusok, hűsítő dallamok a legújabb Nite Rise Beach Ball Party-n a Sundance-Aquaparkban!

 

Syke’n’Sugarstarr – a név a house zene szinonimája. A mesteri dallamok, táncoltatós alapok minden egyes felvételükben fellelhetők, ha pedig beállnak a DJ-pultba, azt garantáltan senki nem bírja ki mozdulatlanul. Ennek a két fickónak az ereiben is ritmusra lüktetnek a vörösvérsejtek! A német duó a ’90-es évek végén robbant be a világ könnyűzenei színpadára egy egész sor klubslágerrel. Azonnal fenekestül felforgatták a toplistákat újszerű hangzásvilágukkal. A két zseniális arc mottója: „Vissza a house gyökereihez!” Sallangoktól mentes, eredeti lényüket jól tükrözi legutóbbi zenéjük, a Don’t Go is, amit a rutinos klubberek máris kívülről fújnak.

 

Talán létezik még olyan elszánt boksz-rajongó, akinek beugrik Inusa Dawuda neve a ringből mint amatőr bajnok. Mára „csak” rajongók ezrei maradtak körülötte, akik egyetlen zenéjéért is hajlandóak ringbe szállni bárkivel. A kivételes tehetséggel megáldott muzikális multi-talentum nemcsak elképesztően jó zenéket ír, hanem énekel, szaxofonozik, dobol, MC-zik, sőt van saját népszerű soul zenekara, Inusa’s Groove Factory néven. A legfrissebb nagy durranása a „Going Back To of My roots “- Denis The Menace & Big World ft. Inusa Dawuda, amire egy egész világ ropja a táncot napjainkban.

 

A 3 szupersztár a Balaton-parti gigantikus szórakoztató centrum Aquaparkjában, a Rise Fm jóvoltából most egyszerre lép fel. Ha voltál már Nite Rise Party-n, akkor nem kérdés, hogy mit fogsz csinálni július 25-én este. Ha még nem, akkor épp itt az ideje, hogy részese legyél a semmihez sem fogható parti-élménynek!

 

A buli kezdési időpontja: 21.00, mindenki érkezzen időben, nehogy bármiről is lemaradjon, ja és persze a fürdőruhát sem érdemes otthon felejteni!

 

www.risefm.hu

www.niterise.com

www.sundancepark.hu

 

 

 

 

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó