Pulzar

Belépő
Mindenkinek200 Ft

Partyajánló

Need4Speed @ K2 Backyard, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. június 27.
Helyszín K2 Backyard, Budapest
Stílus Drum and Bass
Need4SpeedA Future Signalos megnyitó buli után folytatódik a nyári időszámítás. A Need 4 Speed csapata ezúttal egy magyarokkal megtüzdelt line uppal csalogatja a törtütemek szerelmeseit, az open air feeling pedig továbbra is hódít, hiszen ezúttal is a Backyardban kerül megrendezésre a buli.K2 Backyard, Budapest,

Need4Speed @ K2 Backyard, Budapest

A Future Signalos megnyitó buli után folytatódik a nyári időszámítás. A Need 4 Speed csapata ezúttal egy magyarokkal megtüzdelt line uppal csalogatja a törtütemek szerelmeseit, az open air feeling pedig továbbra is hódít, hiszen ezúttal is a Backyardban kerül megrendezésre a buli.

A fellépők közül Zero Method az aki nem csak DJ-ként hanem producerként is aktívan kiveszi a részét a munkából, 2006 óta folyamatosan jelennek meg a zenéi. Kezdetekben kisebb netlabeleknél, idén pedig már saját EP-vel jelentkezett a DSCI4 kiadónál, méghozzá bakelit formájában. A weekendbass csapatából Sickboy érkezik, aki mint tudjuk igazi neurokirály, akárcsak a Cybershot duó: Rekorb & Igg. Hallhatjuk továbbá az est rezidensét Soundhunter és az NKOTB-s srácokat: Androidot és Khaistot. A belépő pedig igen csak jelképes, mindössze 200 ft, így érdemes lesz mindenkinek megfontolni a megjelenést.



Need4Speed - Summertime


Zero Method [DSCI4, Habit]
Sickboy [WeekAndBass]
SoundHunter [Need4Speed]
Rekorb & IGG [Cybershot]
Android b2b Khaist [NKoTB]


Helyszín:
K2 BACKYARD, Budapest, IX. ker. Üllõi út 51.

Idõpont:
2009.06.27. Szombat 21:00-05:00

Belépõ:
200 HUF


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó