Pulzar

Belépő
Lányoknak700 Ft
Fiúknak900 Ft
Fiúknak diákkal700 Ft

Partyajánló

Midnight Campus @ LivingRoom, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Szigi, DJ Sampler, Josua, Salvor
Dátum 2009. március 12.
Helyszín LivingRoom, Budapest, 1053 Kossuth Lajos utca 17, / Astoria /
Stílus Pop, Dance, Rnb, House
Midnight CampusSötés vagy, vagy Közgázos? ELTE, vagy BME? BGF, esetleg SZIE, vagy valami más? A Midnight Campus buli-sorozat célja, hogy elmossa ezeket határokat, és egy estére összehozza Budapest minden egyetemét és főiskoláját.LivingRoom, Budapest, 1053 Kossuth Lajos utca 17, / Astoria /

Midnight Campus @ LivingRoom, Budapest

Sötés vagy, vagy Közgázos? ELTE, vagy BME? BGF, esetleg SZIE, vagy valami más? A Midnight Campus buli-sorozat célja, hogy elmossa ezeket határokat, és egy estére összehozza Budapest minden egyetemét és főiskoláját.

Mindegy, hogy egész héten az előadók padját, a laborok mikroszkópjait, vagy inkább dohányzó csocsó-asztalát koptattad, csütörtök este itt az alkalom, hogy megismerd a többi sorstársadat. A Midnight Campus bulin a szervezők igyekeztek minden igényt kielégíteni, ezért a csocsó és a zsebpénz-barát italakciók (ajándékcsomag: Minden sörből 2-őt fizet 3-at kap! Ballentines-cola 600 Ft ) mellett 3 teremből is választhatsz ízlésed és hangulatod szerint. A nagyteremben szóló könnyedebb, populáris zenék (pop, r’n’b, dance) mellett a kis teremben a dj-k alternatívabb stílusokat (bootleg, remix, mashup) fognak pörgetni, de ha inkább te ragadnád magadhoz a mikrofont, akkor a karaoke-teremben erre is lesz lehetőséged.

Összességében a szervezők célja nem kevesebb, mint egy felejthetetlen este biztosítása, ahol megismerkedhetsz a többi kikapcsolódni vágyó egyetemistával, és velük mulathatod át a csütörtök éjszakát.

 

Line-up:

Nagyterem:

Sampler&Szigi

Kisterem:

Josua & Abu vs. Salvor (SOTE Electric)

+Karaoke terem

 

Italakciók:

Minden sörből 2-őt fizet 3-at kap!

Ballentines-cola 600 Ft

 

Beugrók:

700 Ft egyetemi és főiskolás diákkal, illetve lányoknak

900 Ft diák nélkül és fiúknak

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó