Pulzar

Belépő
Mindenkinek6 000 Ft
Elővételben 2009. január 16.-ig5 000 Ft

Partyajánló

CINETRIP SPECIAL EDITION: THE LIGHT @ Gellért Gyógyfürdő

Dátum 2009. január 17.
Helyszín Gellért Gyógyfürdő, Budapest
Stílus Chill Out, House,
CINETRIP SPECIAL EDITION: THE LIGHTA január elsejei születésnapi Sparty után egy újabb éveleji meglepetéssel jelentkezik a gyógyfürdős partikúra, a Cinetrip.Gellért Gyógyfürdő

CINETRIP SPECIAL EDITION: THE LIGHT @ Gellért Gyógyfürdő

A január elsejei születésnapi Sparty után egy újabb éveleji meglepetéssel jelentkezik a gyógyfürdős partikúra, a Cinetrip.

 A Special Editon az új évi zimankóban meglepetés helyszínen és látvánnyal kínál menekülést a forró gyógyvízbe, mely e borús hónapban a fény köré építi koncepcióját. Az 1918-ban nyílt Gellért gyógyfürdő és szálloda elegáns palotája 2009 januárjában elvarázsolt szecessziós tánc- és fény-forgataggá válik!

A Gellérthegy lábánál felbuggyanó „csodahatású” forrásokrók már a XV. századból származnak feljegyzések, és a törökökről is tudjuk, hogy kedvelték: egyenesen Purgatóriumnak „becézték”, mivel nagyobb és forróbb vizű volt, mint a korabeli budai fürdők. A huszadik század eleji épület az Osztrák-Magyar Monarchiában szecessziónak (kivonulás, elszakadás) nevezett stílus Európában egyik legkülönlegesebb gyöngyszeme, de a Cinetrip látogatóinak egyrésze valószínűleg inkább Jugendstilnek, nieuwe kunstnak, art nouvea-nak, arte jovennak, stile floreale-nak stile Liberty-nek, vagy épp stile gnocchinak nevezné.

 A harmadik évezred első évtizedében felújított épületet, a művészi  mozaikokkal díszített teret a Cinetrip speciális installációi Magyarországon még sohasem látott technológiával változtatják megannyi gombnyomásra egyetlen, ezerarcú XXI. századi csodafürdővé.

Január második szombatján különleges táncok, performanszok, chill-out és deep, bugyogó house varázsában engedheted ki a gőzt, melengetheted át csontjaid, ámulhatsz szájtátva. És hogy valóban maradjon meglepetés is, a fellépők kilétét a helyszínen áruljuk el!

Nyáriruha, fürdőöltözék ajánlott, papucs kötelező és a törülköződ ne feledd!

Belépő elővételben: 5000 Ft
Jegyek a helyszínen
6000 Ft-ért kaphatók
Jegyelővétel a Merlinben (Gerlóczy u. 4.)
Következő Cinetrip Sparty:
2009. február 7. Rudas Fürdő

CINETRIP SPECIAL EDITION: THE LIGHT
Gellért Gyógyfürdő
2009.01.17. 21.00

Legfrissebb Cinetrip videó:


CINETRIP SPARTY @01.01.009 from L.Laki Laszlo on Vimeo.

Ajánlott lemezek

  • Dj Hell: Bemutatkozik a Gigolo új hangzásvilága az ELEVEN!

    A különc Dj Hell által közismert International Deejay Gigolo kiadó sokunk kedvence, ezért is indíthatták el azt az elektro hangzásvilágot amit a 90-es évek közepén Fischerspooner, David Caretta, Miss Kittin és The Hacker lemezes táskájából hallhattunk először.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó