Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2008. december 30.-ig2 000 Ft
2000Ft ( 12.31-én a 80Km-nél távolabb érkezőknek)

Partyajánló

Technoid Community Bemutatja: 2009 New Years Eve @ Mars Tér U Pavilon

Fellépők
Dátum 2008. december 31.
Helyszín Mars Tér U Pavilon, Szeged
Stílus Drum and Bass
Technoid Community Bemutatja: 2009 New Years EveA négyes 1999-ben találkozott először, amikor Optiv és Tobie az Aspect Records-al munkálkodott, míg Mark és Stuart lemezboltban dolgoztak...Mars Tér U Pavilon

Technoid Community Bemutatja: 2009 New Years Eve @ Mars Tér U Pavilon

A négyes 1999-ben találkozott először, amikor Optiv és Tobie az Aspect Records-al munkálkodott, míg Mark és Stuart lemezboltban dolgoztak...

CAUSE 4 CONCERN (UK)
(C4C, Renegade Hardware,Subtitles, Moving Shadow…)

'PANDEMIC ALBUM LAUNCH'
12.31, SZEGED, Mars Tér, U Pavilon



 


 

CAUSE 4 CONCERN: http:/​/​www.myspace.com/​cause4concerndnb

A négyes 1999-ben találkozott először, amikor Optiv és Tobie az Aspect Records-al munkálkodott, míg Mark és Stuart lemezboltban dolgoztak. Mindössze pár hónap együttműködés után napvilágot látott az első kiadvány az egyik legnívósabb Drum and Bass label-en, a Moving Shadow-on. Ebben az időben még nCode alias alatt futott a csapat, ám hamarosan megváltoztatták nevüket a mai napig ismert Cause 4 Concern-re, valamint megalapították saját lemezkiadójukat is. Az első 12"-os C4C még 1999 decemberében megjelent, olyan dj támogatással, mint Doc Scott, Fierce, Grooverider és még sokan mások. A számos minőségi kiadvány -a Tru Playaz, Renegade Hardware, Moving Shadow és Timeless Recordings labeleken- eloszlatta az amatőröket kísérő kételyeket, mindenkinek világossá vált, hogy ez a formáció különleges figyelmet érdemel. A promóterek a föld összes pontjáról keresték őket, aminek eredményeként nem sok olyan földrész maradt ahol a négyes ne tette volna tiszteletét. A Cause 4 Concern Recordings sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2001-ben megalapították a testvér Label Cause 4 Concern Limited-et, ahol lehetőséget adtak a kísérleti zenék, illetve a C4C remix megjelenéseknek. A kiadó olyan nevekkel működött együtt, mint Stakka & Skynet, Teebee, Matrix, Fierce és Rymetyme. Az év végén a C4C elnyerte a tiszteletre méltó, legjobb feltörekvőnek szánt díjat a Knowledge magazintól. A különleges „bélyeg" még több megjelenést eredményezett, olyan közismert kiadóknál, mint a BC Present, Metro, Quarantine, Virus. Az 1999-2003-as produktivitás megcáfolhatatlanul a Drum and Bass legjobbjai közé emelte őket. A következő 3 év csendben telt, úgy tűnt nem hallunk többet a C4C-ről, amikor 2007-ben a „legenda" váratlanul visszatért, olyan energikusan, mint talán még soha. Az öt 12" kiadványból és egy dupla cd-ből álló első albumukkal pontosan onnan folytatják ahol abba hagyták, az elektronikus zenei kultúra csúcsáról. A Pandemic egy olyan album, ami követendő példát mutathat a jelenleg aktív producereknek is. A Cause 4 Concern az a ritka formáció, aki legendás „öreg" létére valóban újjászületett és maximálisan időtálló, igényes és dinamikus Neurofunk albumot alkotott. Az a csapat, akit kortól, nemtől függetlenül mindenkinek kötelezően ismernie kell, mert páratlan és valóban tiszteletre méltó a Drum & Bass már-már tökéletesre csiszolt világában.


21:00-22:00 innit? & TC – Dubstep Show
22:00-00:00 Based on Bass
00:00-01:30 Cause 4 Concern
01:30-03:30 T.C.
03:30-05:00 Smokebreak
05:00-06:00 Beat-Skola

Kisterem:

Tyler (Chill)
boc ( Dubstep)
Alloyed.net ( Breakbeat, Minimal)
Jety (Minimal)

belépő:
2000Ft ( 12.31-én a 80Km-nél távolabb érkezőknek)
2000Ft (elővételben)
2500Ft (helyszínen)

Start/End: 22:00-06:00 ( 6:00 után pihegő, chill...)


Elővételes jegyek kizárlólag a szegedi Bahiában (Klauzál tér 5.) kaphatók december 28-ig.

www.myspace.com/​cause4concerndnb
www.myspace.com/​technoidcommunity
www.smokebreak.org
www.myspace.com/​beatskola

Kapcsolódó cikkek

  • Nu disco az Azuli-tól

    Nem meglepő, hogy a neves elektronikus zenei kiadó, az Azuli, az egyre divatosabb future disco stílusa alatt jelenteti meg legfrissebb válogatását.

Szervező

  • Technoid Community

    A Technoid Community (T.C.) egy zeneorinetált promoter/dj formáció Szegeden.2005 óta aktív szervezői és meghatározó alakjai Szeged underground zenei életének. Nekik köszönhetően jutott el a Neurofunk és Technoid Drum & Bass a napfény városába, számos hazai fesztiválnak segítettek neves külföldi előadókat leigazolni, továbbá meghatározó alakjai a SZIN Fesztivál elektronikus vonalának. A T.C. nevéhez fűződik a nemzetközileg is egyre nagyobb teret hódító Neurophunked mixsorozat, aminek fő irányvonala -a megszokottal ellentétben- az új, feltörekvő tehetségek bemutatása. A T.C. szervezésében olyan nevek tették tiszteletüket Szegeden, mint: Audio, Calyx & Teebee, BSE, Dieselboy, Masheen, SPL, Kano, The Sect, Sunchase, Raiden, Cause 4 Concern és még sokan mások.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó