Pulzar

Partyajánló

Electronic Steps X-Mass Edition @ Club Stardust, Szécsény

Fellépők
Továbbá még: Andy K
Dátum 2008. december 27.
Helyszín Club Stardust, Szécsény, Rákóczi út 125.
Stílus House
Electronic Steps X-Mass EditionMíg a korabeli srácok a játszótéren fociztak, és a lányokat hajkurászták, addig a 13 éves Baki Gábor otthon ült a számítógépe előtt...Club Stardust, Szécsény, Rákóczi út 125.

Electronic Steps X-Mass Edition @ Club Stardust, Szécsény

Míg a korabeli srácok a játszótéren fociztak, és a lányokat hajkurászták, addig a 13 éves Baki Gábor otthon ült a számítógépe előtt...


2008.12.27. szombat

Line up:
Andro
Kormix
Andy K

Club Stardust
Szécsény / Rákóczi út 125.
start: 22h / end: 5h
infó: kormixcsabi@gmail.com

Andro
Míg a korabeli srácok a játszótéren fociztak, és a lányokat hajkurászták, addig a 13 éves Baki Gábor otthon ült a számítógépe előtt. Elmélyedt a lövöldözős és stratégiai játékokban, majd felfedezte az Impulse Tracker nevű programot. A zeneírás remek időtöltés volt számára, de titkon azért remélte, hogy egyszer többre is viheti.
Bővebben...

Kormix
Kormix, azaz Kormos Csaba Salgótarjánban született, jelenleg Szécsényben éli mindennapjait. 13 évesen kapta meg az első számítógépét, s elkezdett kísérletezgetni, saját zenéket készíteni, csak úgy, szórakozásból.
Eleinte két régi cimborájával dolgozott együtt, akikkel belekóstoltak több zenei stílusba is. Techno, trance, house, drum & bass és a többi. Volt, amikor csak hip-hop zenéket készítettek. Ahogy teltek az évek, egyre jobban magával ragadta az alkotásvágy. 16-17 évesen a trance zenék rabja lett, majd később egy Julez mix hatására jött a house, és minden megváltozott...
Bővebben...

Andy K
1985-ben látta meg a napvilágot Kiss András néven Balassagyarmaton. Egészen kiskora óta érdekli a zene. Alig telik el 12év és a házban található összes zenelejátszót kibelezi, hogy saját magának tetszően állíthasson össze különböző zenéket. .
Egész fiatalon lejár a helyi discoba ahol még nyitás előtt figyelheti az éppen ott gyakorló djket. Hamarosan õ is beáll a sorba és alig telik el egy kis idő egy sikeres fellépés után jelentkezik egy dj versenyre ahol első helyezést ér el.
Mindig is az ütemesebb zenék vonzották, de szép lassan a finomabb zenékbe is belekóstol. 17évesen rezidenciát kap a siófoki Palaceban. Ebben az évben készíti el élete első demo mixét amit rögtön el is juttatott Tommyboy-nak , majd pár nap után jött a válasz egy Home-os fellépés formájában. A fellépés annyira jól sikerült, hogy szintén 17évesen itt is felkérték rezidensnek. Ezalatt az idő alatt még többet finomult az ízlésvilága. Nem szabott határt a stílusoknak, mindegyikben megtalálta a saját hangját és talán ez teszi, hogy szettjei cseppet sem mondhatók unalmasnak. Fellépett az ország több területén, játszott a Maydayen, a híres Pachában és több rádióműsorban is szerepelt. Jelenleg saját szerzeményeken dolgozik amit remélhetőleg hamarosan mi is hallani fogunk.


www.clubstardust.hu
 www.andro.hu
www.myspace.com/kormix
www.myspace.com/budapestdeepcafe
www.kormix.hu
www.kormidesign.atw.hu
www.soundcloud.com/andy_k

Kapcsolódó cikkek

  • Kedves techno közösség!

    "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó