Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Consonance Progression @ Coronita Music Club, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Swen
Dátum 2008. december 25.
Helyszín Coronita Music Club, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Progressive House, House
Consonance ProgressionAmikor már a füleden is a mákos beigli folyik ki, és zsong a fejed a sok negédes karácsonyi daltól, akkor éppen kapóra jön majd a Consonance Progression december 25-ei estje! Az új helyszín a méltán népszerű Dokk / Coronita Club terme a Hajógyári Sziget Komplexumban, ahol garantáltan helyreállítjuk a lelki békédet és a pH-dat!Coronita Music Club, Budapest, Hajógyári sziget

Consonance Progression @ Coronita Music Club, Budapest

Amikor már a füleden is a mákos beigli folyik ki, és zsong a fejed a sok negédes karácsonyi daltól, akkor éppen kapóra jön majd a Consonance Progression december 25-ei estje! Az új helyszín a méltán népszerű Dokk / Coronita Club terme a Hajógyári Sziget Komplexumban, ahol garantáltan helyreállítjuk a lelki békédet és a pH-dat!

A Consonance Progression estek alapítója és rezidense, Ben Dive két különleges vendéget is hívott az ünnepi éjszakára Nektek. Az ő ajándéka két olyan magyar Dj-klasszis, aki már évek óta a nemzetközi vizeken hajózik. Mindketten az elsőgenerációs house DJ-k táborába tartoznak, végigélték kis hazánkban a szcéna megszületését és növekedését, nem kis részt vállalva a haladás elősegítésében. Jóllehet, külföldi tartózkodásuk alatt is ugyanolyan lendülettel dolgoztak, az anyaország vonzereje minden köteléknél erősebb maradt. Nincsenek ezzel egyedül, hiszen többen is vissza-visszatérnek Magyarországra hosszabb külföldi tartózkodás után, hogy aztán feltöltődve a szülőföld energiáival újult erővel szálljanak ringbe, tele ihlettel és pozitív rezgéssel. Ne csigázzuk tovább a kíváncsiságot! Ez a két DJ, akivel együtt tölthetjük a karácsonyt: Andy Slate és G.U.L.U.  

 

Andy Slate pár hónapja tért vissza Budapestre, korábban Németország, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia is lakhelyéül szolgált. Már a kezdetekkor nagy részt vállalt a honi klubélet és partivilág kikristályosodásában, ő szervezte pl. az első magyar kamiont a berlini Love Parade-ra, de sok-sok nemzetközi ikon első magyarországi látogatása is általa valósult meg. Tehetségek felkarolása, szervezés, DJ-zés, s mostanában újra felelevenített produceri ambíciók jellemzik karrierjét. Zeneileg igazi ínyenc: mindenevő stílusok terén, de semmiből sem túl sokat, csakis a legjavát – ez az ő mottója. Két évtizednyi tapasztalattal a háta mögött bátran rábízhatjuk az ünnepi pszichoterápiánkat!

 

Hasonlóan elhivatott elsőgenerációs partizán volt anno G.U.L.U., aki hirtelen vált meg a gyökereitől az ezredforduló táján. Elegáns, masszív, dallamos house, tech house zenékre épülő DJ szettjeire egy ország ropta örömmel a 90-es évek eleje-közepétől. Bár látszólag kevesebbet nyüzsgött, mint Andy kollégája, folyamatosan járta az ország nagyobb és kisebb klubjait, rezidenciája volt a legendás budapesti Pacha Barban. G.U.L.U. megszámlálhatatlanul sok emlékezetes pillanatot okozott ez idő alatt több ezer partiarcnak. Visszatérése igazi kellemes meglepetés, sokak számára egyenest örömünnep!

 

Ha mindehhez még hozzátesszük, hogy a házigazda, Ben Dive melegíti be a bulit, akinek izgalmas szettjei köztudottan még a téli fagyban is képesek aszfaltot olvasztani, akkor máris borítékolhatjuk a december 25-ei programunk kimenetelét: újra tökéletes lesz az összhang, mert a legjobb bulit választottuk az idei karácsonyra!   

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó