Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 500 Ft
Elővételben 2008. november 6.-ig4 500 Ft

Partyajánló

Pendulum koncert Budapesten @ MÁV Vasúttörténeti Park

Fellépők
Dátum 2008. november 7.
Helyszín MÁV Vasúttörténeti Park
Stílus Drum and Bass
Pendulum koncert BudapestenAz ausztrál Pendulum a drum and bass stílusból indulva második, 'In Silico' című albumára kifejlesztette az elektronikus tánczene és a rock tökéletes robbanóelegyét, amelynek bombasztikus hangzása...MÁV Vasúttörténeti Park
Az esemény résztvevői:
6 vendég igazolt vissza, például: aDree Coby AmnesiaPCS Gyekike pilangoo PP
összes résztvevő megtekintése

Pendulum koncert Budapesten @ MÁV Vasúttörténeti Park

Az ausztrál Pendulum a drum and bass stílusból indulva második, 'In Silico' című albumára kifejlesztette az elektronikus tánczene és a rock tökéletes robbanóelegyét, amelynek bombasztikus hangzása...

...egy csapásra ismertté és sikeressé tette őket világszerte, sokan a popzene legújabb csillagát látják a zenekarban. A csapat sikeréhez nagyban hozzájárult a lehetőség, hogy remixelhették a Prodigy 'Voodoo People' című mára klasszikussá lett tánczenei himnuszát. Az átirat meghozta az ismertséget és a Pendulum felkérést kapott, hogy dolgozzon együtt Liam Howlett-el a Prodigy következő albumán.
Az első, 2005-ben kiadott, elsősorban a drum and bass-ből merítő 'Hold Your Colour' albumuk 225 ezer példányban kelt el, a második 'In Silico' című korong ezt a számot már fél éven belül túlszárnyalta, és 2. helyre ugrott az angol album eladási toplistán, valamint aranylemez lett.
A csapatot a BBC Radio 1 felvette a legjátszottabb előadók listájára, az album első kislemeze, a 'Propane Nightmares' a 8. helyig jutott az angol kislemezlistán és a rockorientált Kerrang magazin jelölte az év legjobb dala címre. A Pendulum második kislemezes száma, az 'Other Side' az MTV európai hálózatában a televíziós társaság döntése alapján minden adón a legtöbbször lejátszandó klipek közé került és az In Silico albumot az MTV felvette a honlapján teljes egészében meghallgatható albumok közé.
De nem csak a stúdióteljesítményük káprázatos, a Pendulum zenekari felállású koncertfellépései is elsöprő élményt nyújtanak. Nem véletlen, hogy idén nyáron végigturnézták az összes neves fesztivált világszerte, az amerikai Coachella, a német Rock Am Ring, a holland Pukkelpop, a brazil Skol Beat, az auszztrál Big Day Out, az Ibiza Rocks, és a leghíresebb angol fesztiválok, úgymint a Glastonbury, Lowlands, Download, Reading, Leeds, Glade vagy a Creamfields egyik legnagyobb durranásának számítottak.

A nemzetközi sajtóvisszhangok olyan merész kijelentéseket tettek élő fellépéseikkel kapcsolatban, hogy a nagybetűs ZENEKARnak kikiáltott Pendulum "lemosta Madonnát a színpadról" a Radio 1's Big Weekend-en és elorozta a többi fellépő elől a legjobb shownak járó elismerést a T In The Park rendezvényen (http://news.bbc.co.uk/newsbeat/hi/music/newsid_7504000/7504612.stm). Érdekesség, hogy az alapvetően metálközpontú Download fesztiválon a Pendulum fellépésre csődült össze a legnagyobb tömeg (http:/​/​www.nme.com/​news/​pendulum/​37357), majd totális megőrülést idéztek elő a Leeds és Reading fesztiválok közönségének soraiban (http:/​/​www.nme.com/​news/​pendulum/​39233).
[Videó Reading-ből ]
A fesztiválturnék mellett a Pendulum az elmúlt félévben már túl van két teltházas angol turnén és a télen készülődnek a harmadikra, ahol átlagosan 4000 ember előtt lépnek majd fel minden állomáson. A csapat a nyári fesztiválok után most az Egyesült Államokban vesz részt egy 15 állomásos turnén.

Az elmaradt Sziget Fesztivál nagyszínpados fellépés után november 7-én végre Budapesten is fellép a Pendulum!
 
Pendulum Tagok:

Rob Swire (vocals/synth/producer)
Gareth McGrillen (bass guitar/DJ)
Perry ap Gwynedd (guitar) [Natalie Imbruglia band]
Paul 'El Hornet' Harding (DJ)
Kodish (drums) [Apollo440, Bad Company live band]
Ben Mount aka MC Verse (MC)

Lemezkiadó: Ear Storm / Warner
Szülőváros: Perth, Australia

Website: www.pendulum.com
MySpace: www.myspace.com/​pendulum
YouTube: www.youtube.com/​user/​pendulumlive

További infók:

Bladerunnaz pres. PENDULUM LIVE

2008. november 7., péntek

 

MÁV Vasúttörténeti Park

Budapest, XIV. kerület, Tatai út 95.

www.mavnosztalgia.hu

 

Line up

 

Vida + Marka + Vida (Allnightbreakz)

3 decks warmup special

 

PENDULUM LIVE (AUS)

 

Chris.su (Commercial Suicide)

MC Shnek (CIA Deepkut - A)

Bal (Bladerunnaz)

 

Official site - http://pendulum.com

Official myspace - http://myspace.com/officialpendulum

Fan site - http://pendulumlive.com

YouTube - www.youtube.com/user/pendulumlive

 

Jegyár

Elővételben 4500 HUF

Helyszínen 5500 HUF

 

Elővételi helyek:

Subvibe (V. ker. Váci u. 40.)

Ticketportal.hu és offline elárusítóhelyei országszerte

 

Megközelítés

 

Nosztalgiavonat különjárattal a Nyugati pályaudvrtól, indulás 22 órakor.

 

Autóval

a Róbert Károly körút felől a következő útvonalon célszerű megközelíteni a parkot: a XIII. kerület, Reitter Ferenc utcára rákanyarodva, tovább egyenesen Újpest irányába, majd a Rákos-patakot elhagyva a Dolmány utcába (múzeum tábla jelzi a parkot) jobbra befordulni, amely egyenesen a park bejáratához vezet.

 

Tömegközlekedéssel

-  30-as autóbusszal a Keleti pályaudvartól, vagy Újpest Központtól (leszállás a Rokolya utcai megállónál)

- 120-as autóbusszal az Árpád-híd pesti hídfőjétől, vagy Újpest központtól (leszállás a Reitter ferenc utcai megállónál)

- 14-es villamossal Lehel tértől, vagy Újpest Központtól (leszállás a Rokolya utcai megállónál)

Pendulum - Denver - Bluebird Theater - 10.09.2008






Pendulum Hold Your Colour Live @ Bluebird Theater Denver Co Oct 9, 2008



© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó