Pulzar

Partyajánló

Private Sounds Halloween @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 1.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Deep House, Progressive House, House
Private Sounds HalloweenVégre újra együtt lehetünk a legjobb barátunkkal, átengedhetjük magunkat varázslatos társaságának, hagyjuk, hogy átöleljen, feltöltsön energiával és szeretettel… a ZENE!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Private Sounds Halloween @ Prestige (ex Privé), Budapest

Végre újra együtt lehetünk a legjobb barátunkkal, átengedhetjük magunkat varázslatos társaságának, hagyjuk, hogy átöleljen, feltöltsön energiával és szeretettel… a ZENE!

November elsején,  a misztériumok és mesék világa még erősebben vibrál a levegőben és a Halloween ettől az perctől új értelmet nyer majd azok számára, akik részesei lesznek a delejes táncmulatságnak…

Private Sounds

 A csapat ,  melynek tagjai a zenének és a zenéért élnek, a közönségbe vetett hit, a szakma iránti mélységes alázat kivételes példáját mutatják kezdettől fogva. E ritka és szeretetreméltó szent őrület lengi körül őket évek óta, s teszi különlegessé és naggyá együtt és külön-külön mindannyiukat egyaránt. 

Forteba , FromP60,  Stone,  Koohnka  és Moonline csúsztatja alánk azt a bizonyos varázsszőnyeget, s visz el minket a saját mesebeli tájaira, hogy szedjünk egy kis boldogságvirágot, hogy megérintsen minket a szeretet levegője, és természetesen hogy kiszabaduljon belőlünk a sok hétköznapi gonosz ördög és keserű manó, elfutva Hetedhétországon túlra…

Képzeletünk kócos szinapszisait Six & Pax, a Private Sounds két VJ-mestere és az ifjú titán Redlight fésüli át, hogy egyetlen pillanatnyi hiányérzetünk se legyen - a látnivalók terén sem!

 

Cím :  II. Tölgyfa utca 1.-3

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2007-06-16] NapHold Minfeszt 2007
    @ Püspökerdei Játszótér

    Idén is megrendezésre kerül a szabadtéri és teljesen INGYENES mégis karitatív (a bevétel része az erdõé) és immáron már lassan 7 éves múltból táplálkozó és tavaly is több ezer embert partyztató Greencode-ból átkeresztelõdött SikztahDotCom gyermek a NAPHOLD MINIFESZT gyõrben.
  • [2006-06-17] Naphold Minifesztivál
    @ Püspökerdei Játszótér- Győr

    Győrben a Püspökerdei játszótéren 24 órás inifesztivál veszi kezdetét június 17-én délután 2 órakor! Fellépnek: Naga&Beta,Psyon&Base-X,Sikztah&Synus,Chaab&Quaick Josh&Gordon,Vidaotone&Gluon,MC Phreek&Tommy Bruthko....

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó