Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

3Elements Halloween! @ Tiszti Klub, Jászberény

Fellépők
Dátum 2008. október 31.
Helyszín Tiszti Klub, Jászberény
Stílus Minimal, Garage, Electro, Progressive House,
Deep House
3Elements Halloween!Mint holtak Halloween-kor, úgy kel életre a 3Elements október 31-én néhány hónapos tetszhalott állapotából, hogy újra életet leheljen a manapság jó bulikat nélkülözni kényszerülő jászberényi éjszakába.Tiszti Klub, Jászberény,

3Elements Halloween! @ Tiszti Klub, Jászberény

Mint holtak Halloween-kor, úgy kel életre a 3Elements október 31-én néhány hónapos tetszhalott állapotából, hogy újra életet leheljen a manapság jó bulikat nélkülözni kényszerülő jászberényi éjszakába.

Hogy láb ne maradjon mozdulatlanul, a csapat az igazi underground-ból, a föld alól, azaz a Tiszti Klubból támad minden ártatlanra egy igazán széles zenei fegyverarzenállal, mely magába foglalja a legfinomabb deep-house-tól kezdve a proggy-n, electro-n, techno-n, 2-step-en és uk garage-on át a legszárazabb minimalt is. Az est vendége a Meeting & Mission rezidens, Nic Kayes, mellette fellép Tom Hallas, Mentalien, Kalla Péter és Schoolboy. Várunk mindenkit sok-sok szeretettel október 31-én a 3Elements Halloween!-re, a jászberényi Tiszti Klubba, kezdés este 9-kor!

2008. október 31. (péntek)
Jászberény, Tiszti Klub
Bercsényi út 27.

Line up:
Nic Kayes (Mission)
Tom Hallas (3Elements)
Mentalien (3K, Impulsecreator)
Kalla Peter (3Elements)
Schoolboy (3Elements)

Belépő: 500 ft



 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó