Pulzar

Partyajánló

Back 2 Basics 4 @ Barokko, Budapest

Dátum 2008. október 18.
Helyszín Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.
Stílus ismeretlen
Back 2 Basics 4Második szezonjának végéhez érkezik az évente két alkalommal megrendezésre kerülő, immáron széles körben ismert Back To The Basics klasszik parti sorozat.Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.

Back 2 Basics 4 @ Barokko, Budapest

Második szezonjának végéhez érkezik az évente két alkalommal megrendezésre kerülő, immáron széles körben ismert Back To The Basics klasszik parti sorozat.
Ezen jeles alkalomból a szervezők nem mást édesgettek magukhoz, mint az ország techno szcénájának legfontosabb egyéniségét, aki immáron több, mint tíz éve mutatja az utat, formálja ízlésünk és szállítja a világ legfelkapottabb fellépőit az általa szervezett megapartikra és klubestekre. Az est pikantériája, hogy Hot X többször nyilatkozta már, ő csak előre tekint és soha nem játszik retrospektív szetteket, hiszen pont a fejlődés, a változás, az új keresése tette azzá, aki ma. De most az egyszer kivételt tesz, és aki erről lemarad, az bizony csúnyán kimarad. Egyszeri, megismételhetetlen éjszakáról van tehát szó. Alkalom egy olyan visszatekintésre, melyre ebben a formában soha többet nem lesz lehetőségünk.
Az éjszaka folyamán a Deadcode főnök Hot X mellett a Back To The Basics rezidensei, azaz Collins and Behnam, illetve Jan Oshee is a pultba lépnek majd.
A Barokko Music Club limitált férőhelyeinek száma miatt kérünk érkezz minél korábban, a rendezvény 23.00-kor kezdődik, beengedés érkezési sorrendben.

2008. 10. 18. szombat, 23.00
Barokko Music Club, 1061 Bp. Liszt Ferenc tér 5.
Dj-k: Hot X, Collins and Behnam, Jan Oshee



Collins and Behnam - King Of Bubbless

 

Sasha - Mongoose (Collins&Behnam vs. Hot-x remix)

 

Ajánlott lemezek

  • Renaissance – The Masters Series: Satoshi Tomiie

    Satoshi Tomiie mixeli a Renaissance kiadó Masters Series-sorozatának a legújabb részét. A japán-amerikai lemezlovas az aktuális kedvencei mellett kiadója, a Saw Recordings hamarosan megjelenő felvételeiből is bemutat párat.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó