Pulzar

Partyajánlók

2008. július

2008. július

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2008-07-12] SYSTEM_CHECK
     

    Bővebben
  • [2008-07-17] TEST pres. edIT
     

    A napfényes Los Angeles hip hop életéről általában a g-funk, és a Hummerek előtt pózoló, tangás popókat paskoló, fukszos-stukkeres bandavezérek jutnak az ember eszébe. De ott sem mindenki a Bloods vagy a Crips tagja, létezik egy sokkal egészségesebb és zeneileg ezerszer érdekesebb hip hop világ is Hollywood lankáinak lábánál. Ennek a közösségnek egyik mozgatórugója a legendás Konkrete Jungle (drum and bass és hip hop bulisorozat LA-ben) és Low End Theory klubestek főszereplője.
    Bővebben
  • [2008-07-19] The Debut - Luke Fair
     

    The Debut & Club Prive bemutatja: Luke Fair. Napjaink egyik legnagyobb house varézslóját a legkomolyabb Debut helyszínen látjuk vendégül a Prive Club csapatával karöltve. Ez a helyszín pedig nem más, mint a város tetején a felhők felett elhelyezkedő Garden, mai nevén Citadella Hill Garden.
    Bővebben
  • [2008-07-25] Truesounds Summer Love Friday’s
     

    Bővebben
  • [2008-07-13] Utazz Európa egyik legnagyobb bulijára!
    @ T- Mobil Aréna

    2007.július 13-án rendezik meg az Amazing 2. fesztivált Prágában, ahováa www.atb-music.hu csapata partibuszt indít, hogy egy felejthetetlen élményben legyen részetek.A rendezvény a partizók által már jól ismert T-mobile Arénában kerül megrendezésre. Ami garantált: A világ legjobb lemezlovasai mellett, a fenomenális hangulat, nem csak a partiban, hanem már az úton is. + minden utazó ajándék pezsgőt és zenei cd-t is kap!
    Bővebben
  • [2008-07-25] we are in love
    @ Strandterasz - Alsógöd

    Bővebben
  • [2008-07-05] Whiteparty
    @ Club Topazz - Esztergom, Esztergom

    Néhány hete nyitotta meg kapuit az ország új gyöngyszeme az esztergomi Club Topazz. Hosszas előkészítő és tervező munka előzte meg a klub megnyitását. Mára pedig büszkén jelenthetjük, hogy Esztergom, sőt az ország egyik legpatinásabb klubját kaptuk. A mai kor legfejlettebb technikai vívmányai kerülnek bevetésre mind a hang és fénytechnika tekintetében, amelyet a több tucat robotláma és a legújabb cd lejátszók biztosítanak. Ha a forró nyári hangulatban hűsítésre vágysz, akkor erről a klímatizált környezetünk gondoskodik. De nem csak a környezet hűsítő, hanem a kiváló koktéljaink is ezt a célt szolgálják. Kényelmes kanapékon elterülve lágy house muzsikát hallgatva élvezheted a nyarat nálunk a Club Topazz.- ban.
    Bővebben
  • [2008-07-27] Zánkai BalaTone Fesztivál
    @ Zánka- Úttörőtábor

    Bár mindössze két hete kezdődött meg a jegyeladás, máris több mint dupla annyi bérlet és szálláshely fogyott el a Zánkai BalaTone Fesztiválra, mint tavaly ilyenkor. Július 24-27. között, a hajdani úttörőtábor ismét várja mindazokat, akik teljes pörgésben szeretnének eltölteni néhány önfeledt napot a Balatonnál, nappal sportra vagy strandra vágynak, este pedig koncertekre. A tavaly startolt fesztivál a nyári könnyűzenei fesztiválok közül a legbarátibb áron érhető el, programkínálata pedig egyedülálló, hiszen az esti koncertek mellett több, eddig külön megrendezett extrém sport- és sportrendezvényt is magába foglal.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó