Pulzar

Partyajánló

BOMMBOMM #6 - nyári kiadás

Dátum 2008-07-05
Stílus ismeretlen
BOMMBOMM #6 - nyári kiadásA megszokott, többhónapos ködbe vétetés után ismét visszatér a BommBomm party-sorozat. Ezúttal tehát a napfényes évszakban, kisebb, családiasabb környezetben, egyszóval nyári kiadásban.

BOMMBOMM #6 - nyári kiadás

A megszokott, többhónapos ködbe vétetés után ismét visszatér a BommBomm party-sorozat. Ezúttal tehát a napfényes évszakban, kisebb, családiasabb környezetben, egyszóval nyári kiadásban.
Július 5-én a Cökxpôn Ambient Caféban (Bp. IX. Soroksári út 8-10. – a Boráros térnél) Plesiv (Plan B) és Banyek (Bitlab/Cod) fog lemezek és frekvenciák segítségével jóféle házibuli hangulatot generálni, kikötések nélkül feltéve ezúttal minden hanganyagot, amit eddig csak eldugott belvárosi lakások nagyszobájában lehetett. Minden hang előfordulhat tehát minimáltól lassú-rockig, folyós ambienttől szilánkos elektróig, de a mosolygós tartalom-forma egység egész estére garantált lesz. A rendezvény nem múlhat el nem-zenei meglepetés nélkül sem: néhány régi Plan B-s buli flyerét vagy matricáját is elhozzuk majd a buliba, emlékpótlék gyanánt. A hely 22:00-kor nyit, mindenkit szeretettel várunk, ameddig bírjuk.

Időpont:
2008. július 5. szombat 22:00

Helyszín:
Cökxpôn Ambient Theater (XI. Soroksári út 8-10.)

Beugró:
Ingyenes!

Zene:
Banyek (Bitlab/COD)
Plesiv (Plan B)

Linkek:
http://soutiengorge.hu
http://ppp.mosfet.hu
http://planb.hu
http://bitlabrecords.com

http://www.last.fm/event/643192

Flyer:
http://planb.hu/cokxpon.jpg© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó