Pulzar

Partyajánló

Midnight Star (Lake of rhythm)

Fellépők
Dátum 2008. június 21.
Stílus House
Midnight Star (Lake of rhythm)Lake of rhythm: Lassan elérkezik a hullócsillagok ideje, de van egy csillag, ami még csak most indul újra útnak, azzal a nem titkolt céllal, hogy a partyarcok nagy örömére, az Ecseri horgásztó felett állapodjon meg június 21-én este, ezen a nyáron első alkalommal. Ez a Midnight Star nevű csillag nem másokat fog a tópartjára repíteni, mint az est két házigazdáját Szapit és Szapi Jr-t akik back-to-back szettjükkel mozgatják meg a tó nyugodt felszínét.

Midnight Star (Lake of rhythm)

Lake of rhythm: Lassan elérkezik a hullócsillagok ideje, de van egy csillag, ami még csak most indul újra útnak, azzal a nem titkolt céllal, hogy a partyarcok nagy örömére, az Ecseri horgásztó felett állapodjon meg június 21-én este, ezen a nyáron első alkalommal. Ez a Midnight Star nevű csillag nem másokat fog a tópartjára repíteni, mint az est két házigazdáját Szapit és Szapi Jr-t akik back-to-back szettjükkel mozgatják meg a tó nyugodt felszínét.
A két rezidens mellé, még az éjszaka folyamán többen is csatlakoznak, hogy igazi szabadtéri őrületté változtassák ezt a csillagfényes bulit. Pete-R és Joey szintén korongonként váltják majd egymást a dj pult mögött, amíg Ozee, Benji, Robika, és Smoke külön-külön mutatja majd meg, hogyan is képzelik el a szabadtéri partik hangulatát. Természetesen egy ilyen igazi nyár eleji vízparti hangulatot a szervezők sem tudnak elképzelni ritmusos törzsi ütemek nélkül, ezért nem hiányozhat a fellépők névsorából Ritmoman sem, aki konga játékával teszi majd még pergőbbe az amúgy is forró hangulatot. Ha valaki nem csak a fülének szeretne kedveskedni ezen az éjszakán, lesz lehetősége arra is, hogy finom ételekkel töltse fel újra a táncban elfáradt testét. Az energiaforrást a Calma Garden Restaurant biztosítja majd, akik erre a bulira szintén a csillagfényes tó partjára költöznek. Abban az esetben sem kell aggódni a rendezvényre látogatóknak, ha az időjárás is beszállna a tó vizének felkavarásába, hiszen a szervezők egy fedett tánctérrel várják majd a bulizni vágyókat.


06.21. mixing.hu presents: Midnight Star






Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó