Pulzar

Partyajánló

Rakehell 3 – Highlight Of Hardcore

Dátum 2008-04-19
Stílus ismeretlen
Rakehell 3 – Highlight Of HardcoreA Hardcore gépzene évről évre egyre jobban erősödik Magyarországon, egyre nagyobb és látványosabb bulikat hagyva maga után. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Rakehell egyre nagyobb sikere a hazai partyéletben.

Rakehell 3 – Highlight Of Hardcore

A Hardcore gépzene évről évre egyre jobban erősödik Magyarországon, egyre nagyobb és látványosabb bulikat hagyva maga után. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Rakehell egyre nagyobb sikere a hazai partyéletben.

Majdnem egy év szünet után kerül megrendezésre a Rakehell harmadik része április 19-én. Ahogy azt megszokhattátok, külföldi és hazai DJ-kből, nagyon látványos fénytechnikából, egyedi show elemekből, bpm-ekből most sem lesz hiány.

A buli helyszíne ezúttal a Római parton lévő ÁRTÉR területén található csónakház lesz.

Szlovákiából érkezik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, és a Rakehell bulik állandó fellépője,  Rob2speed (Speedcore.at).

Ausztriából hazánkba látogat a Death Noize Clan szülőatyja , Naz-t aki a magyar DNC alapítójával, Skyscraperrel fog együtt zenélni.

Münchenből érkezik Dj Crusade (Munich-Terror-Crew), aki a legnépszerűbb Hardcore lemezekkel fogja széttáncoltatni a közönséget.

Az este legdurvább, legőrültebb félórájáról pedig a két elvetemült német speedcore DJ, Conehead és Putzfee (Gabber4life) lesznek a felelősek. Ők csinálják a Hardcore Delirium bulikat Németországban.

Hazai fellépők pedig a szülinapos T-Virus, Vanda (Elveszett Gyerekek Városa), XT-Noise (NARG Entertainmnet) és a bulin debütáló Members Of Rakehell csapat: Dr. Folli, Lezlie, Dr. SzadoFucker és SpeedCrusher lesznek.

A fergeteges hangulatról ezúttal is go-go táncoslányok, különleges, egyedi fény és látvány show elemek, Magyarországon nagyon ritka, kék színű lézer show, UV ágyú, hógép, Rakehell partyshop lányoknak-fiúknak egyaránt, ajándékok, italakciók és persze a 13 fellépő fog gondoskodni.

Tehát aki a kemény és gyorsabb hangzású gépzenét kedveli, annak ez a nem mindennapi party kötelező!                                                     

Helyszín: Budapest, III. Római part, Királyok útja 225. ÁRTÉR – Csónakház.

Időpont: 2008.04.19.

Belépő: fiúknak: 2000 ft,  lányoknak: 1000 ft

Árvíz eseten május 17-én lesz megtartva! 

Bővebb info:

www.rakehell.hu


© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó