Pulzar

Partyajánló

Megyeszépe 2007 @ Big Ben Club - Győr, Győr

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 1.
Helyszín Big Ben Club - Győr, Győr, 9021 Baross Gábor út 24
Stílus House, Progressive House
Megyeszépe 2007Egy új szépségverseny-sorozat születésének lehetnek tanúi mindazok, akik szeptember 1-jén, szombaton este hat órakor ellátogatnak Győrbe, a Baross útra, a város sétálóutcájára, a Big Ben Klubba. A Megyeszépe sorozat, terveink szerint, az ország mind a 19 megyéjébe ellátogat, kiválasztja a helyi szépségeket.Big Ben Club - Győr, Győr, 9021 Baross Gábor út 24

Megyeszépe 2007 @ Big Ben Club - Győr, Győr

Egy új szépségverseny-sorozat születésének lehetnek tanúi mindazok, akik szeptember 1-jén, szombaton este hat órakor ellátogatnak Győrbe, a Baross útra, a város sétálóutcájára, a Big Ben Klubba. A Megyeszépe sorozat, terveink szerint, az ország mind a 19 megyéjébe ellátogat, kiválasztja a helyi szépségeket.

A Győr-Moson-Sopron megyei esemény csak az első állomás a versenyek hosszú sorozatában. Tervek szerint minden megyében megválasztják a legszebb lányt, akik közül aztán egy országos döntőn választják ki a Megyék szépét.
Az itt versenyző lányok mindegyike túljutott egy elődöntőn, melyet a Győr melletti Ikrény község wakeboard pályáján, egyben strandján rendezték. Hetven lány látogatott ki ide, Sopronból, Mosonmagyaróvárról, Kapuvárról, Csornáról, persze a legtöbben Győrből. A versenyzőket sminkesek és fodrászok varázsolták még szebbé, és öt fotós készített róluk képeket, amit a résztvevők a verseny végeztével díjmentesen megkapnak.

A megyei döntő nem egy megszokott szépségverseny lesz. A szervezőség nem a régi, jól bevált klisékre helyezi a hangsúlyt, egy újító szándékú, fiatalos, extrém szépségversenyt hívunak életre, kortárs tervezőkkel, művészekkel, zenészekkel. Fellép többek közt a Strong Deformity, Revolution, aki háromszoros beatbox magyar bajnok, zenél Sikztah, Vidaotone és Tommy Brutkho, Dj Fegz, a Jazz profashion, bemutatót tart a Danger Elements break csapat. A szervezők divatbemutatóval is kedveskednek a vendégeknek: Király Tamás alternatív divatguru, MIMI és tíz fiatal budapesti stylist hozza el ruháit, melyeket a versenyzők, és az ikrényi elődöntőn megjelent lányok mutatnak be.

Az est műsorvezetői Aryee Claudia Dedei, 2004-es afro szépségkirálynő és Hadházi László, aki már a Godot dumaszínházat is megjárta, most egy exkluzív stand up comedy-vel szórakoztatja a látogatókat.
Az esemény védnöke Borkai Zsolt, Győr polgármestere, nevében beszédet mond Dr. Papp László, a város jegyzője. Hiller István oktatási és kulturális miniszter levélben üdvözli a versenyzőket és a látogatókat. A fél tízkor megválasztott szépségkirálynőt Dr. Szakács Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés Elnöke koronázza meg, a megye címerével díszített koronával.

A zsűri tagjai: Király Tamás (divatguru), Cser Franciska (playmate 3. helyezett), Szipál Péter (fotóművész), Bezzeg Petra (art modell).


Archív partyajánlók

  • [2013-08-09] Ridefest 2013
     

    Sports And Music Festival-Kecskemét Mélyen Tisztelt Nagyérdemű, kedves Rider-ek, kedves zene szeretők, partyarcok, mindenki aki az elmúlt években tett a kecskeméti underground zenei életért és a sport, mint közös egyetemes társadalmi érték népszerűsítéséért, az együtt történő kimozdulásért!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó