Pulzar

Partyajánló

Party Aréna

Dátum 2007-08-072007-08-15
Stílus ismeretlen
Party ArénaA Party Aréna biztos külföldi fellépői.

Party Aréna

A Party Aréna biztos külföldi fellépői.
DJ Hell (D)

Több mint 25 éve tartozik az elektronikus zenei élet elitjéhez. Az utolsó években világszerte tomboló electro-hullám majdnem csak neki és saját kiadójának, az International Deejay Gigolosnak köszönhető. Modernebb felfogású, mint egy átlag 20 éves fiatal. Együtt dolgozott Donatella Versace-val, Mr. Playboy alias Hugh Hefner privát bulijain zenélt és emellett hónapról hónapra elkápráztatja az egész világot különleges megjelenésével és egyedi stílusával.

Dave Clarke (UK)

Dave Clarke az elektronikus zenei életben úgy ismert, mint a világ techno dj-inek egyik legjobbja. Mindig is lázadó, a megszokott életviteltől menekülő ember volt, a 80-as évekbeli viharos gyerekkorától kezdve, egészen a jelenkori média botrányaiig. Az ezredfordulóra az első generációs techno dj-k közül sokan megbuktak, ám Dave Clarke szettjei, egyedülálló mixelési technikája, mellyel a technot, electrot, hip hop-ot és
a 80-as évek új hullámos számait mesteri fokon vegyíti, azóta is töretlen sikert aratnak. Az évek során Dave számos mix CD-t adott ki és az évek során bebizonyította, hogy rengeteg stílus és irányzat képviselője, ugyanakkor tagadhatatlanul a techno egyik legszínvonalasabb nemzetközi nagykövete.

Goldie (UK)

Az angol fenegyereket nem kell senkinek sem bemutatni. 93 -as megjelenésű Angel című száma volt az, melyre az angol elektronikus zenei sajtó először használta a Drum 'n' Bass jelzőt. A stílus egyik szülőatyja, összes megjelent művét bibliaként tartják számon rajongói. Sok díjat nyert a DJ-zéssel, a Timeless, Metalheadz és a Platinum Breakz kiadókkal is, de még koránt sem égett ki. Állandóan keresi az új lehetőségeket, hogy megmutathassa művészi adottságait. Világszerte óriási népszerűségnek örvend, ezt az is bizonyítja, hogy Hollywood is felfigyelt rá. Egyre több filmben, köztük Guy Richie "Blöff" című filmjében is említésre méltó szerepet kapott.

Satoshi Tomiie (J)

Satoshi Tomiie a világ egyik legkeresettebb DJ-je, amellett hogy őt nevezhetjük Japán legsikeresebb nemzetközileg elismert DJ-jének és house producerének is. 2000 -ben Tomiie elkészítette debütáló albumát a Sony Music gondozásában "Full Lick" címmel, melyet a kritikusok mai napig az egyik legjobb house albumnak tartanak. 2001-ben nagy álma valósult meg, elindította saját labelét, a "SAW.RECORDINGS"-t, létrehozva
egy olyan kifutót, amely a lehető legnagyobb teret biztosítja az új, kreatív ötleteknek, kísérleteknek, és persze az undergroundnak. Satoshi az első olyan amerikában élő DJ, akit felkért a Global Underground, hogy elkészítse a NuBreed sorozat egy albumát. Az utóbbi évek számára teljes egészében a DJ-zésről szólnak. Ez a Japán New York-i jóformán minden elképzelhető helyen megfordult a közelmúltban, feltehetően ezért is kerül rendszeresen a DJ Magazine Top 100 DJ Chart-jának előkelő helyére. Satoshi csendes és szerény; és kétségtelenül a minőségi underground dance zenék egyik legkiemelkedőbb alkotója, amit a világ összes pontján napról napra bebizonyít.

Plump DJ's (UK)

Nincs táncosabb és vidámabb zene annál, amit ők nyomnak, legyen szó saját kiadványaikról vagy DJ-szettjeikről. A világon mindenhol óriási tömegek várják fellépéseiket, és soha senki nem távozik azokról kielégítetlenül. A Plump DJs (Lee Rous és Andy Gardner duója) 1999-ben hallatott magáról először Plumpy Chunks/Electric Disco című kislemezével, mely a legjátékosabb kedvű breakskiadó, a Fingerlickin' gondozásában jelent meg. Az azonnali siker kézzelfogható volt: a 2000-es bemutatkozó album, az A Plump Night Out óriásit durrant. A két fej vidám funkybreakjét egész egyszerűen zabálta a nép, és ez nem is változott sokat az elmúlt hét évben. 2003-as Eargasm című nagylemezük tovább erősítette pozíciójukat és a 2005-ös Saturday Night Lotion végleg a legnagyobbak közé emelte őket.

Timo Maas (D)

A német Timo Maas a világ egyik legaktívabb és legfelkapottabb producer DJ-je. Túl van több mint 100 megjelenésen, többek között Depeche Mode-ot remixelt, Grammy-re jelölték és 2006-ban saját kiadót alapított 99 Percent néven. A NY-i Pacha és az ibizai DC10 rezidense.
pop-os house és némi electróval fűszerezett szettjei igazi különlegességnek számít az elektronikus zenei világban.

Silicone Soul (UK)

A skót származású Craig Morrison & Graeme Reedie neve igazán senkinek nem cseng ismerősen, viszont ha azt mondjuk Silicone Soul egyből felvillan minden House zenét kedvelő fiatal szeme. A két fiatalember a szintén Skót székhelyű Soma Recordings elit közösségéhez tartozik. Aktuális megjelenéseik minden DJ táskájában megtalálhatóak és dj szettjeik mindig eufórikus hangulatot varázsolnak, legyen az egy 200 fős klubban vagy egy óriás fesztiválon.

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó