Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ingrid Eto alias Zero7 először Magyarországon @ Fecske Tetőterasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. július 21.
Helyszín Fecske Tetőterasz, Budapest, Komjádi uszoda 1029 Árpádfejedelem út 8
Stílus DownTempo, Progressive House, House, House
Ingrid Eto alias Zero7 először MagyarországonIngrid Eto nem más, mint a brit downtempo nagymestere, a Zero 7 kistestvére. A kistestvér, aki ezúttal nem énekel: ez a projekt tisztán elektronikus és élő hangszerek keveréke a Zero7 zenekarának előadásában.Fecske Tetőterasz, Budapest, Komjádi uszoda 1029 Árpádfejedelem út 8

Ingrid Eto alias Zero7 először Magyarországon @ Fecske Tetőterasz, Budapest

Ingrid Eto nem más, mint a brit downtempo nagymestere, a Zero 7 kistestvére. A kistestvér, aki ezúttal nem énekel: ez a projekt tisztán elektronikus és élő hangszerek keveréke a Zero7 zenekarának előadásában.

A Zero 7 a brit Henry Binns és Sam Hardaker duó downtempo projektje, olyan vokalistákkal kiegészülve, mint Mozez, Sia Furler, Tina Dico, Sophie Barker és José Gonzaález. Gyakran tekintik őket a francia Air zenekar brit megfelelőjének. Legismertebb dalaik a Destiny, az In the waiting line – gyakran filmek és filmsorozatok betétdalaiként tűnnek fel. Harmadik stúdióalbumuk 2006-ban The Garden címmel jelent meg, amiért rögvest Grammy-díjra jelölték őket a legjobb elektronikus és dance kategóriában.
Az Ingrid Eto-t 2007 elején alkotta meg a brit duó, melyben felhasználnak számos feledhetetlen Zero7 „klasszikust”is, kiegészítve teljesen új zenei csemegékkel.
Jelenleg a környező országokat járják az új projektjükkel, és július 21-én este elsőként Magyarországon a Komjádi tetején található Fecskében mutatják be nekünk zenei tudásukat.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó