Pulzar

Partyajánló

No Man's Land Fesztivál @ Egerszalók

Dátum 2007. június 24.
Helyszín Egerszalók
Stílus House, NuDisco
No Man's Land Fesztivál

Nemzetközi elektronikus zenei fesztivál és zsonglőrtalálkozó
2007. június 20-24.
Laskóvölgyi-tó, Egerszalók

130 fellépő - 43 live act – 3 színpad – 5 nap – 6 éjszaka – 7 stílus
Egerszalók

No Man's Land Fesztivál @ Egerszalók

Nemzetközi elektronikus zenei fesztivál és zsonglőrtalálkozó

2007. június 20-24.

Laskóvölgyi-tó, Egerszalók


130 fellépő - 43 live act – 3 színpad – 5 nap – 6 éjszaka – 7 stílus

A No Man’s Land fesztivált idén harmadszor rendezik meg Magyarországon, de az idei felvonásra minden eddiginél nagyobb szabású tervek valósultak meg – a rendezvény európai szintű fesztivállá nőtte ki magát.

A psytrance körökben igen népszerű nemzetközi szabadtéri nyári fesztiválok hagyományainak lelkes hazai követője a szervezőcsapat, akik a 2007-es fesztivállal új alapokat kívánnak teremteni - messzemenő zenei sokszínűségükkel. Hogy mennyire messze, az tulajdonképpen relatív, a psytrance közönség nem kis részét ugyanis jó ideje szórakoztatják már elektro, tech-house vagy progtrance ütemek ravaszul váratlan felbukkanásban egyes partykon.

A NML idei kiadásán pedig e stílusok nem csak, hogy külön színpadot, de nyugat-európai fesztiválokhoz méltó fellépőgárdát is kiérdemeltek. Hogy mást ne mondjunk, itt lesz az újabban a Cocoon-family tagjává avanzsált német Extrawelt, és a nemrégiben Youtube látogatottsági rekordokat döntögetett videóklip tulajdonosai, a svéd Minilogue formáció is - mindketten egy-egy live act-el. Az elektrónak, minimálnak, illetve tech-house-nak dedikált, a sokatmondó „Kiskoszos” elnevezést kapott színpadon rajtuk kívül fellép a Hadshot-os német Electrixx és a horvát Shuma duó is, de djzik majd itt többek között Criss Source és például James Monro.

A nagyszínpad húzónevei a gyors és csavarós psy zenék, a dallamos fullon psytrance, és a progressive psy aktuális zászlóvivői közül kerültek ki. A fullon psytrance kedvelői hazánkban először hallhatják az Even 11, azaz a Jaia és a Silicon Sound producereinek új, közös projektjét, de live-ol a svéd Human Blue, az izraeli psyzenék legjobbjait képviselő Panick és Pixel, és itt először a magyar Beyond is.

A Minilogue szerzőpárosa nem csak egyszer lép a pult mögé, Son Kite nevű, progresszív és tribal határán egyensúlyozgató (nem kevésbé népszerű) projektjükkel is adnak nekünk egy ’koncertet’ – Sebastian elektromos hegedűje hallatán senki nem hívja előadásukat többé másnak. Fellép a nagyszínpadon a svéd progresszív másik legmeghatározóbb alakja, a Vibrasphere, és a trance zenéjét szintén akusztikus hangszerekkel ötvöző német Element is, koncert-felállásban.

Az egykori legendás Psysex formáció egyik fele, Yoni az utóbbi években Ace Ventura néven járja be a világ legnagyobb fesztiváljait és klubjait progressive psychedelic bugijával, miközben Schatsi nevű elektro-house alteregójának számai sorra kerülnek fel John Digweed legfrissebb rádiómixeibe. Ezúttal egy Ace Ventura live-ot, és egy Yoni dj szettet kapunk az izraeli úriembertől, mindkettőt a nagyszínpadon.

Azon a nagyszínpadon, ahol a 200 Kw teljesítményű Meyer Sound hangrendszer áll majd a csatasorba, míg a Kiskoszos-nak elkeresztelt kisebbik helyszínen 60 kilowattnyi Mackie szórja majd szét a piszkos elektró ütemeket.

A harmadik, interaktív-, illetve chill-out színpadon a fesztivál ideje alatt felváltva lesznek chill-out dj-szettek, koncertek, előadások, zsonglőroktatás, VJ-szárnypróbálgatás és különféle workshopok. A fesztivál ideje alatt nemzetközi konyhák ízeit kínáló büfék és persze széles italválasztékkal váró bárok is üzemelnek majd. A piactéren ezenkívül egzotikus ékszereket, partyruhákat és pólókat, lemezeket és különféle kiegészítőket árusító standokra is lehet számítani.

A fesztivál teljes idejére, beleértve az afterpartyt is, tízezer forintos kedvezményes áron lehet venni elővételes jegyet egészen május 31-ig. Magyaroknak külön kedvezménnyel: „négyet fizet – ötöt vihet” akcióban is lehet jegyet vásárolni, érdemes többen összeállni tehát. A helyszínen váltott jegyekre az akció már nem érvényes, a kapuban már csak 15000 illetve 7500 forintos áron lehet majd váltani heti-, illetve hétvégi jegyet.

Minden további infóért, útbaigazításért vagy a teljes fellépő- és programlistáért látogass el weboldalunkra a www.nomanslandfestival.com címen, vagy csatlakozz hozzánk a MySpace-en: www.myspace.com/​nomandlandfestival !

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó