Pulzar

Partyajánló

Cökxpon Ambient @ A régi Cökxpon Café Theater, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. május 19.
Helyszín A régi Cökxpon Café Theater, Budapest, 1095 Soroksári út 8-10. (Boráros tér)
Stílus House
Cökxpon AmbientMájusban nyílik a Cökxpon Ambient Társaság club-kávézója a CÖKXPON AMBIENT CAFÉ THEATER. A hosszú évek óta tervezett és végre megvalósult önálló helyen a társaság alkotói továbbviszik a Szigeten ill. a különböző Ambient Fesztiválokon elkészített chill és más vizuálterek hangulatait, átitatva korlátok nélküli zenei szövetvilágokkal. Zenekarok, dj-k, kísérleti live act-ek kozmonális fóniái repítenek a chai illatok, párnák, elfekvős zegzugok között a különböző tanfolyamok mellett a képzőművészeti kiállítások alatt és performace-darabok világai felett itt, Budapest szívében.A régi Cökxpon Café Theater, Budapest, 1095 Soroksári út 8-10. (Boráros tér)

Cökxpon Ambient @ A régi Cökxpon Café Theater, Budapest

Májusban nyílik a Cökxpon Ambient Társaság club-kávézója a CÖKXPON AMBIENT CAFÉ THEATER. A hosszú évek óta tervezett és végre megvalósult önálló helyen a társaság alkotói továbbviszik a Szigeten ill. a különböző Ambient Fesztiválokon elkészített chill és más vizuálterek hangulatait, átitatva korlátok nélküli zenei szövetvilágokkal. Zenekarok, dj-k, kísérleti live act-ek kozmonális fóniái repítenek a chai illatok, párnák, elfekvős zegzugok között a különböző tanfolyamok mellett a képzőművészeti kiállítások alatt és performace-darabok világai felett itt, Budapest szívében.

A Társaság az úgynevezett chill-szobák nyomdokait követve létrehoz egy fiktív teret, ahol zene, színház, tánc, képzőművészet, látvány és környezet együtt van jelen, hogy ne pusztán egy előadás szülessen, hanem közösségi-spirituális élményt nyújtson a résztvevőknek és a befogadóknak, így hatva testünkre, lelkünkre, szellemünkre.
A hely szőnyeggel beborított, a cipőlevétel kötelező az előtérben kialakított cipőtárban. Mindenhol kis asztalok mellett, párnákon ülve, elheverészve, lágy fényekkel körbevéve beszélgethet, pihenhet a látogató. Reggeltől-reggelig várja közönségét a kávézó-terasz, finom muzsikával, különleges recept alapján készített italokkal és szendvicsekkel, miközben megtekinthető az éppen aktuális kiállítás is. Napközben a "barlang" életmód-, zenei-, tánc- és képzőművészeti wokshopok sokaságával várja az érdeklődőket. Este a hely gyomra átalakul koncert-, színház teremmé, hogy a közönség - a tempóhoz mérten - ülve vagy állva élvezhesse az aznapi előadást.

www.cokxponambient.hu



Vizuál : Szabadesés Munkacsoport , Sapi www.mahang.hu , Zoz

Május 18. (Péntek)

19.00 Dj DRS (házigazda) www.tilos.hu
22.00 Goddess Dance: Amira és a Banat Umm al-Ard orientális tánccsoport hastáncelőadása www.amirahastanc.hu/
23.20 Tigrics www.tigrics.hu
00.30 Sonar www.sonarmusic.hu
02.00 Kalumet www.kalumet.hu
05.00 Görgő

VJ Room:
Mistaken for a tree,
Korai Zsolt www.tilos.hu


Május 19. (Szombat)

09.00 Dj Solomon www.tilos.hu
14.00 Dj Suefo és Nafta www.manamana.hu
18.00 Dj Mesterházy www.syrup.hu
22.00 Caracas Underpop http:/​/​caracasunderpop.fts-records.com
23.20 I.O.N. www.ionfamily.com
00.40 KORAI Quartet vagy Quintet vagy... www.korai.hu
Vetítés: Vj Anima
02.00 Chrom és Crimson (ikz) (házigazda) www.ikz.hu ; www.licktheclick.hu
05.00 Dj Azaki (Tilos - Allnightbreakz) www.tilos.hu

VJ Room:
Zoz (Scissors live)
Irodalmi Lépegető www.tilos.hu/​programmes

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó