Pulzar

Partyajánló

Bladerunnaz @ Olof Palme Ház, Budapest

Dátum 2006-12-16
Helyszín Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány
Stílus ismeretlen
BladerunnazSimon Bassline Smith + Youngman MC - 2006. december 16. Olof Palme Ház.Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Mady
összes résztvevő megtekintése

Bladerunnaz @ Olof Palme Ház, Budapest

Simon Bassline Smith + Youngman MC - 2006. december 16. Olof Palme Ház.

Bladerunnaz pres. Simon Bassline Smith + Youngman MC
2006. december 16.
Olof Palme Ház
Belépő: dec6 1000 HUF / dec7-8-9 1500 HUF / dec11-16 2000 HUF / helyszínen 2500 HUF

Line up
Simon Bassline Smith (Technique)
Youngman MC (Technique)
Palotai (Tilos)
DJ Madd (DNBradio.com)
Statik (Beatpoint)

Simon Bassline Smith (Technique)

A rave korszak úttürője és a jump up drum and bass egyik veteránja rója le régi tartozását azzal, hogy Budapestre látogat a Bladerunnaz meghívására. A funk, soul, hip hop érdeklődésű Simon Bassline Smith egészen korán csöppent a bakelitek és az illegális partik világába, ahonan beceneve is származik: a legtöbb bulin sikeresen tönkrevágta a mélynomókat.
A nagy angliai ravek nagy részét (Perception, Methology, Raindance, Worlddance) végigjárva olyanokkal kötött szoros ismeretséget, mint Grooverider, Fabio, Mickey Finn vagy Jumping Jack Frost akikkel vállvetve terjesztették, az akkoriban formálódó jungle hangzást.
Simon a sikerek hatására összerántotta Absolut 2 nevű kiadóját, ahol olyan arcok lemezeit jelentette meg, mint Doc Scott, Nookie, Ray Keith avgy Danny C (Twisted Anger).
Később '98-ban néhány producerrel, akik Drumsound néven alkottak producercsapatot összehozta a Technique kiadót, amellyel sikereik azóta is töretlenek. A nagybőgős jazzy hangzástól a morcosabb zenéken át a jókedvű jump up-ig sokmindent képvisel a kiadó, a lényeg a táncolhatóságon van.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó