Pulzar

Partyajánló

Prognostic Music @ Vogue Hajó

Dátum 2006. november 17.
Helyszín Vogue Hajó
Stílus ismeretlen
Prognostic MusicNovember 17-én a hideg ellenére felforrósítják a VOGUE hajóra látogatók éjszakáját egy felejthetetlennek ígérkezô partyval. Amitôl ez a rendezvény kitűnik a többi közül, az az egyedi vizuál, minôségi hang és az exkluzív környezet, ami segít abban, hogy igazán jól érezzétek magatokat. Vogue Hajó

Prognostic Music @ Vogue Hajó

November 17-én a hideg ellenére felforrósítják a VOGUE hajóra látogatók éjszakáját egy felejthetetlennek ígérkezô partyval. Amitôl ez a rendezvény kitűnik a többi közül, az az egyedi vizuál, minôségi hang és az exkluzív környezet, ami segít abban, hogy igazán jól érezzétek magatokat.
Ami a Prognostic érzést közvetlenül meghatározza, az a minôségi zene és erre a legjobb példa, hogy olyan művészek szerepelnek ezen az estén, akiknek a hangzásvilága egyedi és elôremutató, tükrözve az elektronikus zenében rejlô sokszínűséget. Légy részese egy történetnek, amely magával ragad és sokáig emlékezetes marad számodra.

www.prognosticmusic.com

Fellépôk:

PÖLI
ANDRO
LANK
DAVE VAN N
VACHDANE
SCAPESOUND
FEEDER
BLATTI
MISHA

Helyszín:

VOGUE HAJÓ

Idôpont:

2006.11.17.

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2015-05-23] WHITE CLASSIC BOAT w/ Andrewboy
    @ Vogue Hajó

    Hosszas gondolkodás után sikerült egy igazán különleges estét megalkotni, amire szeretnélek meghívni Benneteket. A Magyarországon egyedülálló White Classic Boat keretében egész éjszaka azok a Classic zenék kerülnek előtérbe, amik az elmúlt 15 év legszebb emlékeit idézik fel. A következő hetekben csak a dalok válogatásán dolgozok, hogy a lehető legjobb mix-szel ajándékozzalak meg Titeket a Duna partján, luxus környezetben. Régi emlékek, szívhez szóló dallamok és az ismerős parti arcok között nem kizárt, hogy pár könnycseppem is kicsordul majd.
  • [2007-03-09] Deliria Nights - Jim K (SK)
    @ Vogue Hajó

    Djs: Jim K (Szlovákia) Sakal & Stress (Lollipop) Mikeewhite (RLD) Swn (RLD) Psyon (RLD) extras: Live konga, basszusgitár és dobszerkó.

Kapcsolódó cikkek

  • Knowledge Drum & Bass Awards

    Október 28-ára hirdeti ki a szavazása eredményeit az angol Knowledge magazin. Addig is 3 jelölt közül lehet szavazni minden kategóriában. A Díjkiosztóra a Hammersmith Palais ad helyet, egy buli keretében, ahol többek között Andy C, Zinc és Klute zenél, valamint a London Electricity áll a színpadra zenészekkel, egy teljesen élő szettre. Szavazz te is!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó