Pulzar

Partyajánló

Félsziget Fesztivál @ Marosvásárhely

Dátum 2006. július 30.
Helyszín Marosvásárhely
Stílus Drum and Bass
Félsziget FesztiválMég 22 nap és indul a Félsziget Fesztivál!A két nagyszínpad mellett saját helyszínt kapnak maguknak az elektronikus zene rajongói, a hatalmas bulitéren tucatnyi külföldi meghívott zenéjére pöröghettek fel.Marosvásárhely

Félsziget Fesztivál @ Marosvásárhely

Még 22 nap és indul a Félsziget Fesztivál!A két nagyszínpad mellett saját helyszínt kapnak maguknak az elektronikus zene rajongói, a hatalmas bulitéren tucatnyi külföldi meghívott zenéjére pöröghettek fel.
Ha idén nem akarsz abba a kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy a havereknek kell kifizetniük a sörödet, vedd meg idoben Félsziget- hetijegyedet! Rengeteg sörpénzt spórolsz meg, ha idoben jegyet váltasz a nyár legfontosabb erdélyi eseményére, amely közel száz fellépot vonultat fel. A jegyárak:

75 RON (˜ 22 Euro), ha július 19. előtt váltasz heti belépot;
100 RON (˜ 29 Euro), ha a fesztivál első napján, a helyszínen vásárolsz heti belépőt.

Újdonság: napijegyeket is vásárolhatsz elovételben

Ha már most tudod, hogy a főnököd nem enged el, vagy pont július végén nősül a bátyád, és így nem lehetsz ott minden nap a Félszigeten, ne keseregj: idéntől a napijegyen is spórolhatsz. A fesztivál minden napjára lehet elővételben jegyet venni június 15. és július 19. között, 20 RON (˜ 6 Euro) -os egységáron. A helyszínen 25 RON (˜ 8 Euro) lesz a napijegyek ára.

További információk:

http:/​/​www.felsziget.ro/​

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó