Pulzar

Partyajánló

CLUB COOL a vasárnapi lazulás

Fellépők
Dátum 2006. június 4.
Stílus Trance, Progressive House, House
CLUB COOL a vasárnapi lazulásÚj távlatokat nyitott a budapesti szórakozásban a Club Cool. A Nyugati téren található klub az országban egyedülálló módon vasárnap délután öttől hétfő hajnal négyig várja a lazulásra vágyó arcokat. S bár a nyitva tartási idő első hallásra tán szokatlannak tűnik, ha jól belegondolunk, hiánypótló szerepet tölt be a Cool: sokunk rég nem a jó öreg hétfő-péntek munkarendben dolgozik, sőt, nem egyszer épp a hétfő szolgál szabadnapként.

CLUB COOL a vasárnapi lazulás

Új távlatokat nyitott a budapesti szórakozásban a Club Cool. A Nyugati téren található klub az országban egyedülálló módon vasárnap délután öttől hétfő hajnal négyig várja a lazulásra vágyó arcokat. S bár a nyitva tartási idő első hallásra tán szokatlannak tűnik, ha jól belegondolunk, hiánypótló szerepet tölt be a Cool: sokunk rég nem a jó öreg hétfő-péntek munkarendben dolgozik, sőt, nem egyszer épp a hétfő szolgál szabadnapként.

Nos, az unalmas, tv előtt töltött vasárnap estéknek ezúttal vége. A Cool melegséget sugárzó belső kialakítása, a barátságos személyzet, a korrekt italárak, a vidám zenék vendégcsalogatásának nehéz ellenállni. De nem is kell, mert itt bármelyikünk megtalálhatja számítását. Aki bulira éhes, az a Coronitából ismert djk sajátos lemezeire rophat; aki elheveredve dumálgatna egy jót, azt nyugágyakkal teli pihenőrész fogadja.
Fontos megjegyezni, hogy a Coronita afterpartykról ismert lemezlovasok itt igazán szabadjára engedik fantáziájukat, ki-ki előkapja a maga legkedveltebb korongjait, legyen szó bármely elektronikus zenei stílusról.

Eklektikus kalandozás, igényes társaság, laza buli, jól eső nyugalom. Ez így cool.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó