Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Lollipop szezonzáró @ Mediterran, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. május 20.
Helyszín Mediterran, Budapest, VI. kerület, Liszt Ferenc tér 10.
Stílus Electroclash, Electro, Progressive House, Deep House,
House, House, Dance
Lollipop szezonzáróEgyedi, színpadias, mocskos és forró, exhibicionista post-punk performansz, és diszkó Berlinen keresztül New-Yorkból, avagy, Dahlia Schweitzer lesz a vendége a Májusi „Szezon-Hányó” nyalókázgatásunknak…Mediterran, Budapest, VI. kerület, Liszt Ferenc tér 10.

Lollipop szezonzáró @ Mediterran, Budapest

Egyedi, színpadias, mocskos és forró, exhibicionista post-punk performansz, és diszkó Berlinen keresztül New-Yorkból, avagy, Dahlia Schweitzer lesz a vendége a Májusi „Szezon-Hányó” nyalókázgatásunknak…

„Berlin electro szcénájának királynője”, New-Yorkban született és élt, majd Berlinbe költözött hogy ott, mint ELECTRO-PUNK díva fordítsa ki önmagából tehetségét, illetve, befordult íróként és fotósként, a kifinomulttól a mocskosig felfedezzen minden tételt a szexualitásról, identitásról, a fantáziáról és a nemekről. Önéletrajz „szerű” könyv LOVERGIRL címmel a New-Yorki sexiparról? Ez talán többet is elárul a hölgyről, mint kéne! Ezzel együtt, ez a mondat szinte garantálja a Lollipop történetében még sosem látott forró, „sexy, rebellious, and cool” (Vogue) pillanatokat a színpadon. Aki nem hiszi, annak minden bizonnyal elég lesz belehallgatni egy-két trackjébe, melyekre a stílusok egészen széles spektruma jellemző, a kisasszony olykor kedves, máskor vérfagyasztó vokáljaival tetézve! Nem csoda tehát hogy Dahlia már-már szinte világhíres! Tokyo-i Goethe Intézet, Diva, Berlin Inside, Exberliner, London Times, Vogue, Argus, Time out Tel Aviv és még sokan mások mind megemlegették a találkozást vele, miután mára a fél világot bejárta produkciójával, Amerikától az Arab-világon és persze Európán át a távol-keletig. Itteni fellépése stílusos befejezése lesz ennek a zűrös-zavaros-viharos szezonnak, melyet Edo Bertoglio Downtown 81 című filmje és Popbitch „nowarmup” dj-szettje előz majd meg.

A Downtown' 81 főszereplője a legendás amerikai művész, Jean Michel Basquiat (1960-1988). A festő, grafiti-művész, költő és zenész Basquiat tizenkilenc évesen játszotta a főszerepet a filmben, amely színes képet ad az 1980-81-es New York-i belváros pezsgő művészeti és zenei életéről. A film a fiatal művész egy napját meséli el: pénzt kell szereznie, hogy visszakaphassa a lakást, ahonnét kilakoltatták. Hóna alatt egy eladandó festménnyel járja a belváros utcáit, összefut barátaival, akiknek beleshetünk az életébe (és performanszaiba). Végül sikerül eladnia a képet egy tehetős csodálójának, de az asszony csekkel fizet. Gyakorlatilag üres zsebbel jár kocsmáról kocsmára, mert egy gyönyörű lányt keres, akivel már találkozott azelőtt, hátha nála tölthetné az éjszakát….


Lollipop - Záróbuli

Idõpont: 2006. 05. 20. Szombat

Helyszín: Klub Mediterrán (exUnderGrass, VI. Liszt Ferenc Tér 10.)

Dahlia (Live Show & Performance, Berlin, N.Y.C)

Stress & Sakal (Lollipop)

Popbitch (subba)

+ Vj IVáN

21:30::. Filmvetítés:

DOWNTOWN'81

R.: Edo Bertoglio

F.Sz.: J.M.Basquiat

Belépõ: 1500Hufy, az electroclash.hu-n regisztrálva egész éjjel 1000
HUFy

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó