Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Lollipop szezonzáró @ Mediterran, Budapest

Fellépők
Dátum 2006-05-20
Helyszín Mediterran, Budapest, VI. kerület, Liszt Ferenc tér 10.
Stílus Electroclash, Electro
Lollipop szezonzáróEgyedi, színpadias, mocskos és forró, exhibicionista post-punk performansz, és diszkó Berlinen keresztül New-Yorkból, avagy, Dahlia Schweitzer lesz a vendége a Májusi „Szezon-Hányó” nyalókázgatásunknak…Mediterran, Budapest, VI. kerület, Liszt Ferenc tér 10.

Lollipop szezonzáró @ Mediterran, Budapest

Egyedi, színpadias, mocskos és forró, exhibicionista post-punk performansz, és diszkó Berlinen keresztül New-Yorkból, avagy, Dahlia Schweitzer lesz a vendége a Májusi „Szezon-Hányó” nyalókázgatásunknak…

„Berlin electro szcénájának királynője”, New-Yorkban született és élt, majd Berlinbe költözött hogy ott, mint ELECTRO-PUNK díva fordítsa ki önmagából tehetségét, illetve, befordult íróként és fotósként, a kifinomulttól a mocskosig felfedezzen minden tételt a szexualitásról, identitásról, a fantáziáról és a nemekről. Önéletrajz „szerű” könyv LOVERGIRL címmel a New-Yorki sexiparról? Ez talán többet is elárul a hölgyről, mint kéne! Ezzel együtt, ez a mondat szinte garantálja a Lollipop történetében még sosem látott forró, „sexy, rebellious, and cool” (Vogue) pillanatokat a színpadon. Aki nem hiszi, annak minden bizonnyal elég lesz belehallgatni egy-két trackjébe, melyekre a stílusok egészen széles spektruma jellemző, a kisasszony olykor kedves, máskor vérfagyasztó vokáljaival tetézve! Nem csoda tehát hogy Dahlia már-már szinte világhíres! Tokyo-i Goethe Intézet, Diva, Berlin Inside, Exberliner, London Times, Vogue, Argus, Time out Tel Aviv és még sokan mások mind megemlegették a találkozást vele, miután mára a fél világot bejárta produkciójával, Amerikától az Arab-világon és persze Európán át a távol-keletig. Itteni fellépése stílusos befejezése lesz ennek a zűrös-zavaros-viharos szezonnak, melyet Edo Bertoglio Downtown 81 című filmje és Popbitch „nowarmup” dj-szettje előz majd meg.

A Downtown' 81 főszereplője a legendás amerikai művész, Jean Michel Basquiat (1960-1988). A festő, grafiti-művész, költő és zenész Basquiat tizenkilenc évesen játszotta a főszerepet a filmben, amely színes képet ad az 1980-81-es New York-i belváros pezsgő művészeti és zenei életéről. A film a fiatal művész egy napját meséli el: pénzt kell szereznie, hogy visszakaphassa a lakást, ahonnét kilakoltatták. Hóna alatt egy eladandó festménnyel járja a belváros utcáit, összefut barátaival, akiknek beleshetünk az életébe (és performanszaiba). Végül sikerül eladnia a képet egy tehetős csodálójának, de az asszony csekkel fizet. Gyakorlatilag üres zsebbel jár kocsmáról kocsmára, mert egy gyönyörű lányt keres, akivel már találkozott azelőtt, hátha nála tölthetné az éjszakát….


Lollipop - Záróbuli

Idõpont: 2006. 05. 20. Szombat

Helyszín: Klub Mediterrán (exUnderGrass, VI. Liszt Ferenc Tér 10.)

Dahlia (Live Show & Performance, Berlin, N.Y.C)

Stress & Sakal (Lollipop)

Popbitch (subba)

+ Vj IVáN

21:30::. Filmvetítés:

DOWNTOWN'81

R.: Edo Bertoglio

F.Sz.: J.M.Basquiat

Belépõ: 1500Hufy, az electroclash.hu-n regisztrálva egész éjjel 1000
HUFy

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó