Pulzar

Partyajánló

FAMILY SZEZONZÁRÓ @ Sonic, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. május 20.
Helyszín Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28
Stílus Electroclash, Electro, Discopunk, House
FAMILY SZEZONZÁRÓKellemes szezontól búcsúzik a Sonic, hazánk legnagyobb múltú underground elektronikus zenei klubja. A havi rendszerességgel megrendezett parti sorozat szervezői (Terminal, Techno Mission) a nyári zárás előtt még egy óriási bulit szerveznek Nektek, mielőtt végleg átpártoltok a szabadtéri helyekre.Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28

FAMILY SZEZONZÁRÓ @ Sonic, Budapest

Kellemes szezontól búcsúzik a Sonic, hazánk legnagyobb múltú underground elektronikus zenei klubja. A havi rendszerességgel megrendezett parti sorozat szervezői (Terminal, Techno Mission) a nyári zárás előtt még egy óriási bulit szerveznek Nektek, mielőtt végleg átpártoltok a szabadtéri helyekre.
Az elmúlt időszakban sokszor leírtunk, hogy miért érdemes lejönni a Sonic partikra, és sokan el is fogadtátok az invitálást. Mindenekfelett a jó társaságért, az igényes zenékért, a kellemes környezetért, a visszafogott árakért és a barátságos dj-kért szerettétek meg a klubot. A Sonic Family az elmúlt évek alatt összekovácsolódott közösséget jelenti, amely a klub köré csoportosult: partiarcok, dj-k, itt dolgozók… ez egy baráti társaság. Szokásosan két terem vár Titeket. Nagyterem ezúttal nem a zúzás terepe. A nyárra való tekintettel, könnyedebb stílussal készül: Asa & Max (elektro-house); Plastic Pete (break beat), Adrian és Neck (progressive). A kisteremben viszont tovább dübörög a techno stílus legjava Mono-tone; Maroshy, Stephanie és Bega tolmácsolásában. Tehát mielőtt lelépsz valami vízpartra lógatni a lábad irány egy utolsót a Sonicba segget rázni, barátkozni, sörözni meg ilyenek…!

Helyszín : Supersonic, Bp., III. ker. Pacsirtamezo u. 41.
Belépõ : Lányoknak: ingyenes; Fiúknak: 1000 HUF
Extra : Ballon bar, csócsó, vetítés
Start/End : 22.00-

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó