Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Technordie 4.0 @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2004. december 26.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Dubstep, Synth-pop
Technordie 4.0December 26-án a TechnOrdie parti sorozat a negyedik részéhez érkezik és ennek függvényében egy speciális hard techno karácsonnyal szeretne kedveskedni a hazai partyarcoknak. Ezen az estén ellátogat kis hazánkba ALEX MAKEE Németországból, aki kétség nélkül az egyik leghíresebb hardtechno dj és producer, aki már 13 éves kora óta az elektronikus zenének él, aki olyan nevekkel dolgozik együtt, mint például Arkus P.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Technordie 4.0 @ Kashmir, Budapest

December 26-án a TechnOrdie parti sorozat a negyedik részéhez érkezik és ennek függvényében egy speciális hard techno karácsonnyal szeretne kedveskedni a hazai partyarcoknak. Ezen az estén ellátogat kis hazánkba ALEX MAKEE Németországból, aki kétség nélkül az egyik leghíresebb hardtechno dj és producer, aki már 13 éves kora óta az elektronikus zenének él, aki olyan nevekkel dolgozik együtt, mint például Arkus P.

Alex makee mellett fellép még az osztrák fenegyerek Bd. Funkstar aki már több ízben is járt hazánkban és felejthetetlen partit okozva ezzel nekünk, valamint DJ AKIN aka SUPAGRUPA Szlovákiából, aki Technodeluxe-val egy speciális back2back setet fog prezentálni. Ök fogják betölteni a warm up djek szerepét. Valamint itt lesz még DJ TRONIC szintén Szlovákiából, aki ground crew oszlopos tagja, és nem utolsó sorban még a bakeliteket pörgetik kis hazánkból Dj Trezor és ACID FX. Tehát nefeledjétek December 26. Technordie 4.0 a KASHMIR UNDERGROUNDBAN. Jegyek csak a helyszínen kaphatok 1000 forint értékben. Szeretettel várunk mindenkit és Boldog Karácsonyt kívánunk a TECHNORDIE production.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó