Pulzar

Partyajánló

Xmas Disaster @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2004. december 25.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus ismeretlen
Xmas Disaster2004 december 25.-én egy különleges karácsonyi ajándékkal készül a hard techno szerelmeseinek a New Generation of Hard Techno közremuködésével, a német Abstract (Sven Wittekind ügynöksége) csapata. Egy party melynek hallatán minden hard techno hívnonek megdobbanhat a szíve, hiszen olyan muvészek fognak fellépni a Kashmirban, akiket az új generáció legnagyobb tehetségeinek nevezhetünk.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Xmas Disaster @ Kashmir, Budapest

2004 december 25.-én egy különleges karácsonyi ajándékkal készül a hard techno szerelmeseinek a New Generation of Hard Techno közremuködésével, a német Abstract (Sven Wittekind ügynöksége) csapata. Egy party melynek hallatán minden hard techno hívnonek megdobbanhat a szíve, hiszen olyan muvészek fognak fellépni a Kashmirban, akiket az új generáció legnagyobb tehetségeinek nevezhetünk.
Itt lesz a Magyarországon nagy népszeruségnek örvendo Sven Wittekind, aki egy 4 lemezjátszós b2b szettel érkezik DJ Kaozzal, a nemrégiben induló Abstract Records alapítójával. Eloször fog fellépni Viper XXL, akit aligha kellene bemutatnunk a hard techno hívoknek, valamint Frank Sonic, aki a híres nevezetes német TOR3 fesztiválok házigazdája. Az igazi kuriózum azonban minden bizonnyal Robert Natus és Arkus P közös Live Act fellépése lesz, akiknek együttmuködésébol született a már hard techno "himnusszá" avanzsálódott Hardcore Salsa. Fellép még az estén, az NGoHT estek két szervezoje KillSwitch és Nilux, hogy a magyar vonal se maradjon képviseletlenül. Ez azonban még nem minden, ugyanis a kisteremben is német DJket köszönthetünk, akik majd house zenével fogják szórakoztatni a pihenésre vágyó partyzókat.


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó