Pulzar

Partyajánló

Halloween @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2004. november 27.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus Pop
HalloweenNem egyre a sok közül, hanem a nagybetűs Halloween ünnepre invitálunk téged 2004. november 27-én, ahol a Little Mountain Records két alapembere lehel életet a táncparkettbe. Little Mountain Records Tisztában vagyunk vele, hogy most fura képet vágsz, és egy kicsit, mintha pislognál is, de Sander Kleinenberg nevét említve azonnal eltűnik arcodról a kérdőjel, és helyére egy óriási felkiáltójel kerül! Ezen az éjszakán, a nemrég alakult lemezkiadó két kulcsfigurája Sander Kleinenberg (tulajdonos), és Dan Sanders (label vezető) állnak a Flört The Club lemezjátszói mögé. A minőségi elektronika, full profi interpretálása, 100%-ig garantált!Flört, Siófok, Sió utca 4.

Halloween @ Flört, Siófok

Nem egyre a sok közül, hanem a nagybetűs Halloween ünnepre invitálunk téged
2004. november 27-én, ahol a Little Mountain Records két alapembere lehel életet
a táncparkettbe. Little Mountain Records Tisztában vagyunk vele, hogy most
fura képet vágsz, és egy kicsit, mintha pislognál is, de Sander Kleinenberg
nevét említve azonnal eltűnik arcodról a kérdőjel, és helyére egy óriási
felkiáltójel kerül! Ezen az éjszakán, a nemrég alakult lemezkiadó két
kulcsfigurája Sander Kleinenberg (tulajdonos), és Dan Sanders (label vezető)
állnak a Flört The Club lemezjátszói mögé. A minőségi elektronika, full profi
interpretálása, 100%-ig garantált!

Mivel tudjuk, hogy Sander Kleinenberg legendáját szinte minden este (lefekvés előtt) elmormolod, így az önismétlést inkább kihagyjuk, de még most megkérünk, hogy a party előtt - ha lehetséges - szerezd be az "Everybody Too" című Renaissance albumot, Sander legfrissebb projectjét. Amit ott hallasz, kellőképpen felkészít téged az éjszakára!
A tiszteletbeli angolként számontartott holland fenegyerek neve, szinte eddig is megállás nélkül pörgött a globális dance szcénában, de 2004 abszolút az ő éve.

Nem sok emberről mondható el, hogy - mint DJ és producer - mindkét fronton tökéleteset alkot. Pár évvel ezelőtt még képesek voltunk meghatározni zenei stílusát, de most képtelenség beskatulyázni, mert amit ő képvisel az csak szimplán és szerényen: a "Sander - Sound" ©. Kleinenberg 2004-es képletébe ugyanannyira beleillik a sötét és mély progressive hangzás, mint az epikus trance, és a retroid electro. Ezek egyvelegéből készít minden egyes alkalommal olyan, élményszámba menő szetteket, melyek az adott bulit kiemelik a nagy átlagból.

Halloween éjszakáján még egy nagyszerű embert szeretnék bemutatni nektek, aki már vagy 20 éve elindította pályáját, és megannyi ifjú holland titán születését figyelemmel kísérte:
Ő Dan Sanders, a holland DJ szcéna élő legendája, aki jelenleg Sander Kleinenberg jobb kezeként irányítja a Little Mountain Records pályafutását. Természetesen ezen az éjszakán nem a papírmunkák hárulnak rá, hanem a felhőtlen és mesteri szórakoztatás.

Dan Sanders az első holland lemezlovasok egyike, aki elvetette a partyszcéna magvait Hollandiában. A kilencvenes évek legsikeresebb underground estjei az ő nevéhez fűződnek. Zenei irányultsága - múltjának köszönhetően - nagyon színes, így a 80'shi-nrg és electro lemezektől kezdve, a kilencvenes évek közepén diktált kőkemény techno ütemeken át jutott el a progressive, és a trance világáig. Többek elmondása szerint Dan Sanders az az ember, aki tesz róla, hogy minden pillanatban történjen valami a táncparketten.

Jegyelővétel:

  • Budapest: WestEnd City Center, Vagabond cipőbolt (tel: (06-1) 238-7856)
  • Budapest: Mammut Center, Vagabond cipőbolt (tel: (06-1) 345-8129)
  • Székesfehérvár: Westside Music Club (tel: (06-22) 507-633)
  • Győr: La Torre Music & Caffé (tel: (06-96) 317-312)
  • Siófok: Charley Café (tel: (06-84) 510-525)

Bővebb info és jegyrendelés: (06-20) 333-3303, www.flort.hu

Szeretettel várunk!
Flört Crew

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó