Pulzar

Teebs

A Teebs alteregó mögött a barbadosi és malawi-i felmenőktől származó, New Yorkban született Mtendre Mandowa áll. Pályája kezdetén az egész keleti partot végigutazta, míg végül egy dél-kaliforniai kisvárosban állapodott meg, ahol a Dublab nevű online rádiónál kezdett el dolgozni. Itt szerzett tapasztalatai hatására találta meg saját stílusát és fedezte fel az ezidőben kibontakozó los angeles-i elektronikus zenei szcénát.

 2008-ban produkcióját kitörő lelkesedéssel fogadták a barcelonai Red Bull Music Academy-n. Itt ismerkedett össze Flying Lotus-szal, aki azonnal leigazolta az általa szupertehetségesnek tartott producert az akkoriban induló, ma már legendásnak mondható Brainfeeder kollektívájába. 

2010 végén megjelent Ardour c. debütáló lemeze kivívta a kritikusok egyöntetű elismerését és világszerte ismertséget hozott neki.


http://www.facebook.com/teebsio

Archív partyajánlók

  • [2011-09-10] Selected Sounds vol. 4 – Brainfeeder Edition
    @ A38, Budapest

    A Caribou, Gold Panda és Nosaj Thing fellépése után, szeptember 10-én Budapest legfrissebb bulisorozata, a Selected Sounds a jelenlegi elektronikus zenei élet talán legúttörőbb, legaktuálisabb kiadójának, a Brainfeeder-nek szentelve indítja el az őszi szezont. 
Flying Lotus zenei műhelyéből kinőtt Teebs és Jeremiah Jae közös európai turnéjának hazai állomása igazi csemegének ígérkezik a magyar közönség számára.


© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó