Pulzar

Moments of Soundtribe vol.2.

Mint minden valamirevaló kiadó, úgy az egyre sikeresebb amerikai Soundtribe Records is piacra dob év végén egy mixalbumot. A szóban forgó label azonban ennél még sokkal többet is nyújt, ugyanis az ő mixalbumuk egy impozáns dupla mixCD lesz!

Chris Drifter és a Moti Brothers bemutatja: Moments of Soundtribe vol.2.A Moments Of Soundtribe Vol. 2. - ahogyan a címéből is kiderül, egy sorozat második darabja. Az első részre bizonyára sokan emlékeznek, ami tavaly kavarta fel a kedélyeket. Az akkori debütáló anyagot a Faces duó és Chris Drifter követte el. Most, hogy küszöbön áll a második rész, már sokan joggal kíváncsiak arra, hogy kik állították össze. Immár nem titok, hogy az újabb felejthetetlen Soundtribe pillanatokat egyrészt a kiváló hazai producer-, DJ- és testvérpárosnak, a Moti Brothers-nek, másrészt a kiadó A & R menedzserének, azaz Chris Drifternek köszönhetjük. Míg a Moti Brothers a deep house finoman lüktető ritmusaival bűvöli el a hallgatóságot, addig Chris Drifter a minőség megtartása mellett erősít rá a hangzásra, és a progressive house, valamint a techno dinamikájával hozza lázba azt, aki a második CD-t veszi elő.

Újdonságnak számít, hogy az előző részhez képest itt már más kiadóktól "kölcsönzött" muzsikák is felcsendülnek a mixekben, nem csak kifejezetten a Soundtribe megjelenéseiből válogattak a fiúk. Így például belevegyítették Eelke Kleijn kiadója, az Outside the Box, a Toes In The Sand, az In The Deep, a Kernel és a Navigation egy-egy trackjét. Természetesen azért most is túlnyomó többségében a Soundtribe anyagi hallhatók a CD-ken, főleg a Chris-én. Talán azzal sem árulunk el nagy titkot, hogy a fiúk számos saját szerzeményt és remixet csempésztek bele e két fantasztikus zenei kiruccanásba.

Itt máris csekkolhatjátok a kiadvány zenéit (megjegyezzük: érdemes belekóstolni!):
 
http://mypromopool.com/labels/SoundTribe+Rekords/r/6193
 
Chris Drifter saját kezűleg készített két kis videót is a hamarosan megjelenő dupla CD-hez, amit ezekre a linkekre kattintva láthattok:
 Ha pedig kíváncsiak vagytok Chris Drifter aktuális toplistájára, akkor ezt most oly módon elégíthetitek ki, hogy a zeneszámokat egyúttal meg is vásárolhatjátok! Persze a Beatportról, s az annak összeállított Top 10-es csomagról van szó!
 
https:/​/​www.beatport.com/​en-US/​html/​content/​chart/​detail/​20437/​chris_drifter_beatport_top_10_december_2009

Mindezek tetejében 2009. december 14-én Chris Drifter a Justmusic.Fm stúdiójában élő lemezbemutatóra készül, Zack marullo vendégeként a hétfő este tízkor kezdődő Audio Control Radio Show-ban!

Hallgassátok, élvezzétek, figyeljétek!

Kellemes képzeletbeli utazást kívánunk!

Biográfiák

 • Industrialyzer

  Ricardo Rodrigues a portugál főváros, Lisszabon szülötte, és gyerekkorát is ott töltötte. A zene iránti érdeklődése már egész kis korában megmutatkozott, 14 éves korában pedig beiratkozott a helyi zeneiskolába, hogy gitárórákat vegyen. A zeneszeretet igazi családi hagyomány Ricardóéknál, ugyanis édesapja szintén nagy zenerajongó, amellett pedig kiváló gitárjátékos. Ricardo célja a zeneiskolával pedig nem volt más, mint lekőrözni a fatert gitártudás terén.
 • Chris Drifter

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó