Pulzar

Joris Voorn - Antigone (Yotto Remix)

Joris Voorn '\\\\' [four] albumáról, Colyn által remixelt ’Never’ című track után újabb Voorn feldolgozás jelent meg, méghozzá Yotto jóvoltából.

A finn lemezlovas az ’Antigone’ című trackhez nyúlt hozzá, egy kicsit borongósabb, de pörgős stílust megcélozva.

Az ’Antigone’ remixet itt hallgathatod meg.

A ’Never’ remixet pedig itt.

https://soundcloud.com/joris-voorn/

https://soundcloud.com/joris-voorn/antigone-yotto-remix

Archív partyajánlók

 • [2013-08-10] Ilovedeep Prod. pres. I Love Budapest Residency w/ Nick Warren
   

  Augusztus 10-én kezdetét veszi Nick Warren különleges budapesti rezidenciája. Különböző helyszínek, különleges hangulatok és szettek, melynek első állomása a Mix Terasz. Erre az estére speciális hang és led látványtechnikával.
 • [2011-03-12] two-B-music /Berlin-Budapest/
  @ Merlin, Budapest

  Stephen Mahnke és Philipp Adam öt évvel ezelőtt alapították lemezkiadójukat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az életükben óriási jelentőséggel bíró két város, Berlin és Budapest adta impulzusokat, élményeket kiadványaikon, kiállításaikon megörökítik és rendezvényeiken viszonozzák. Így került egy kiadványra magyar produceri munka, német fotóművész alkotása és magyar költő verse, és így válhattak berlini dj-vé egy-egy éjszakára magyar barátok, és budapestivé a németek. Konceptuális megközelítésük, produkcióik nívója, szerénységük mindkét városban lelkes követőket, társakat vonzott nagynevű és feltörekvő producerek, lemezlovasok és igényes partizók köreiből egyaránt. Most Budapesten, a Merlinben ünnepelnek válogatott csapatukkal, az élen legfőbb példaképükkel, a nemzetközi elektronikus zenei világ egyik állócsillagával, Move D-vel. Különleges ráadásként fellép még az egyre masszívabb közönségsikert generáló újiskolás Detroit-hangzásban utazó Iron Curtis, és az európai deephouse szcéna egyik aktuális hangja, Baaz. A körítésért a kiadót igazgató páros, továbbá frissen igazolt magyar lemezlovas reménységeik, Swain és Klayman, valamint a rokonlélek Crimson & Chrom páros felelnek
 • [2008-05-31] Le Frenetics Night
  @ A38 tetőterasz, Budapest

  Az év utolsó tavaszán nem számít, hogy ravasz és mellete még nedves is és néha szakad is. Ház épül a vízen, melyben nem csak a padló lesz hajó. Véd, ápol és eltakar akkor is ha éppen süt.

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Biográfiák

 • Yotto

 • Maxim Kuznyecov

  Az 1981-ben, Moszkva szívében született fiatal dj és producer, Maxim Szergejevics Kuznyecov néven regisztrált az anyakönyvvezetőnél, így a tévhitekkel ellentétben nem egy Tolsztoj regényből ragadta ki a művésznevét.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó