Pulzar

CikkFesztivál hír

Transmission & Techmission

Létrehozva május 28.
Stílus House, Minimal
  0.00

Transmission & Techmission

A United Music bemutatja a Techmission és Transmission Fesztiválok következő etapját, amelyet 2024. június 14-én és 15-én rendeznek meg a prágai O2 Arénában.

Miután az elmúlt néhány évben a Transmission Fesztivál bejárta a világot, a szervezők úgy döntöttek, hogy idén visszahozzák a fesztivált oda, ahol anno elkezdődött, azaz Prágába.

Így 2024. június 15-én szombaton a Transmission visszatér a prágai O2 arénába, ahol ezúttal a látványos új show-t, a Transmission Elysium-ot mutatják be.

Fellépők: COSMIG GATE, CRAIG CONNELLY, DAXSON, DIGITAL CULTURE, DRIFTMOON, MARKUS SCHULZ, NILSIX, PAUL VAN DYK, Dusk (Warm Up)

FB event: https://fb.me/e/46Lit8Pfh
Official website:
https://transmissionfestival.com/

Ráadásul a Transmission-t megelőzően, a techno kedvelőinek is kielégítik a vágyait, ugyanis 14-én pedig kerül megrendezésre a Techmission.

A United Music egy látványos show-t ígér a Vision Impossible (NL) közreműködésével, több mint 400 m2 LED-panellel, 380 fényeffektussal és 28 lézerrel.

Fellépők: Paul Kalkbrenner, Anfisa Letyago, Goom Gum, Philipp Straub.

FB event: https://fb.me/e/9u7qi4wvS 
Official website: https://techmissionfestival.comAjánlott lemezek

Még több fesztivál hír

 • Verknipt 2024 - Horvátország

  Idén nyáron a Verknipt egy 5 napos hard techno fesztivállal veszi be a horvát tengerpartot június 30. és július 4. között. Rave vagy tengerparti nyaralás? Legyen mindkettő!
 • Fashion Show és VIP varázs a Soundon

  Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal egy nappal chilles, éjszaka vibráló divat közösségi téren, a Fashion Hub-ban is találkozhatunk, feldobva az outfitet akár egy VIP-es partizáshoz.
 • Idén 7 vidéki helyszínen lehet ingyen fesztiválozni

  A tavalyi év sikere után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja. Az ingyenes élménysorozat célja, hogy sokrétű kulturális programot és kikapcsolódási lehetőséget biztosítson azok számára is, akik a világszerte tapasztalható megélhetési nehézségek miatt idén nem vagy csak kevesebbet tudnak költeni a nyári élményekre.
 • Sziget 2024 - ELROW

  Augusztus 7-én az Elrow elhozza a Delusionville nevű produkcióját a Szigetre, amelyet Ron English, a street art keresztapja keltett életre.
 • Electric Love 2024

  Az Electric Love Fesztivál immár tizenegyedik alkalommal hozza össze a rajongókat az elektronikus és hip-hop zenei szcénja nagyjaival július 4-6. között, a nem is olyan messzi Salzburgban.
 • Dance Valley 2024

  2024. augusztus 10-én kerül megrendezésre a Dance Valley fesztivál a hollandiai Spaarnwoude-ban.
 • Sziget Fesztivál 2024 - újabb 2 nagyszínpados név

  A Sziget Nagyszínpadára két új szuper név érkezett, akik nem mások, mint a platinalemezes idén BRIT Awards-on „Global Icon” különdíjjal elismert, tavaly pedig Grammy-díjat nyert Kylie Minogue és a „Loosing it” sláger atyja, Fisher.
 • Sziget Fesztivál 2024 - Colosseum

  Végre megérkezett az idei Sziget Fesztivál Colosseum színpadának Line-upja! Készülj a legmenőbb techno, house és tech house fellépőkre, akik a legvadabb bulikba repítenek a Colosseum Gladiátor-fején keresztül, dél és hajnali 5 között!
 • Cercle Moment 2024

  Az extravagáns helyszíneiről már jól ismert Cercle, az idei évre három izgalmas, több napos eseményt is felvett a naptárába.
 • Teljes a Sound zenei programja, jöhet a nyár!

  Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, összesen közel 200 fellépővel – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja az elektronikus zenei színtér változatos műfajainak széles skáláját felvonultatva, melyből mindenki bőven válogathat a saját ízlése szerint. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és tart vasárnap hajnalig, Zamárdiban.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó