Pulzar

CikkFesztivál hír

Tomorrowland Around The World - digitális fesztivál

Létrehozva 2020-06-05
  0,00

Tomorrowland Around The World - digitális fesztivál

Látványos kétnapos digitális zenei fesztiválélmény, amely összehozza az elektronikus zenei szcéna legnagyobb neveit a világ legjobb 3D-s videó technológiájának köszönhetően.

Az elmúlt hónapokban a Tomorrowland szervezői számos kérést kaptak a rajongóktól, hogy álljanak elő valamivel az elhalasztott fesztivál idejére.

Ez ösztönözte a szervezőket, hogy létrehozzanak egy vadonatúj platformot, amelyen keresztül a látogatók példátlan kétnapos fesztiválélményben részesülhetnek.

Ezért az elmúlt hónapokban előkészítettek egy káprázatos új helyet a Tomorrowlandnek, méghozzá egy olyan helyszínen, amit normál esetben soha nem látogatnának az emberek, de amelynek ajtaja mégis mindenki előtt nyitva áll majd erre az egy hétvégére.A Tomorrowland Around The World digitális fesztivál július 25-én és 26-án kerül megrendezésre amely nyitott lesz bárki számára korosztály és határok nélkül.

Az érdeklődők könnyedén navigálhatnak majd számítógépeiken, laptopjaikon, okos telefonjukon és táblagépeiken a Tomorrowland új helyszínén, VR szemüveg nélkül, és interaktív módon fedezhetnek fel mindent.

Összesen 8 különféle színpadon zajlanak majd a zenei programok, köztük az Atmosphere, a Core, a Freedom Stage és az Elixir mellett  3 új színpad lesz, amelyeket kifejezetten a 3D-s látványhoz terveztek.

A zenei programok mellett  mindenféle interaktív élmények közül is lehet majd szemezgetni, például internetes szemináriumok, játékok és workshopok.

A line-up június 15-én hétfőn kerül bejelentésre, a jegyárusítás pedig június 18-án indul. A napijegy ára 12,5 €-t, a két napos jegy 20 €-t kóstál.

Tovább infók: tomorrowland.com

Update: Ime megkérkezett a line-up:

Adam Beyer, Adriatique, Afrojack, Alan Walker, Amelie Lens, Andrew Rayel, ANNA, Armin van Buuren, BASSJACKERS, B Jones, CARNAGE, Cat Dealers, Cellini, Charlotte de Witte, CLAPTONE, Coone, Da Tweekaz, David Guetta, D-Block & S-te-fan, Dimitri Vegas & Like Mike, Dixon, Don Diablo, EDX, Eptic, Fedde Legrand, Gryffin, Jack Back, Joris Voorn, Joyhauser, Klingande, KÖLSCH, Laidback Luke, DJ Licious, Lost Frequencies, Marlo, Martin Garrix, Modestep, Mr Pig, Nervo, Netsky, NGHTMRE, NWYR, Oliver Heldens, Patrice Bäumel, Paul Kalkbrenner, Ran – D, Regard, Reinier Zonneveld, Robin Schulz, SAN HOLO, Solardo, Stephan Bodzin, Steve Aoki, Sub Zero Project, Sunnery James & Ryan Marciano, Tale Of Us, Tiësto, Timmy Trumpet, VINI VICI, Vintage Culture, Wildstylez, YELLOW CLAW, Yves Deruyter, Yves V

Még több Fesztivál hír

 • Újabb nemzetközi elismerést kapott a Sziget

  A Sziget booking menedzsere az IQ magazin legjobbjai közt A nemzetközi IQ magazin legújabb, októberi számában összeállítást jelentetett meg arról a tizenkét, harminc év alatti szakemberről, akik várhatóan meghatározó szerepet töltenek majd be a nemzetközi koncert és zeneipar jövőjének alakításában. Az illusztris névsorban szerepel Csiszár Virág, a Sziget booking menedzsere is.
 • Már tervezik a 2021-es SZIN-t

  Több mint 50 év után - a nagyrendezvényeket betiltó kormányrendelet értelmében - a legnagyobb múltú hazai fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok, más fesztiválokhoz hasonlóan, idén elmarad. A szervezők azonban már a jövőt tervezgetik és ki is tűzték az időpontot: a tervek szerint 2021-ben a SZIN augusztus 25-28 között zárja majd a nyári fesztiválévadot.
 • Lemondás helyett 500 fős lesz az idei Electric Garden a Festetics-kastélyban

  Sajnos minden próbálkozás ellenére sem sikerült növelni a létszámot. Kemény évet írunk 2020-ban rendezvények szempontjából. Miközben a nagyobb fesztiválok teljesen elmaradnak, a kisebb rendezvények 500 fővel működhetnek, de kérdés az, hogy ez az 500 fő kinek jó, kinek nem?
 • Balatoni felszabadulás: Az ország legkulturálisabb elektronikus minifesztiváljává avanzsál idén az Electric Garden

  Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.
 • Lesz VOLT! A VOLTra készül Sopron

  A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A "Lesz VOLT" című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.
 • SZIN, a legjobb nyárzáró buli

  Újabb húsz névvel bővült a legnagyobb nyárzáró bulifolyam, a Tisza-parti SZIN, azaz a Szegedi Ifjúsági Napok, a legrégibb hagyományokkal bíró hazai fesztivál fellépőinek sora. A pop-rock ismert hazai előadói mellett ott lesznek a már korábban bejelentett nemzetközi sztárok: Jason Derulo, John Newman, Rudimental Dj és a Russkaja is.
 • STRAND Fesztivál: műsorváltozás

  Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel.
 • EXIT Fesztivál - 2020 augusztus

  Annak ellenére, hogy a világszerte elismert szerb EXIT fesztivál szervezői már bejelentették, hogy az idén nem kerül megrendezésre a fesztivál, Ana Brnabic, Szerbia miniszterelnöke mégis arra kérte a őket, hogy ne mondják le a fesztivált, hanem inkább csak halasszák augusztusra.
 • Mégis lesz óriási retrobuli Szegeden

  Ha nem is az eredeti időpontban, de idén is, ezúttal augusztus 20-án a legnagyobb hazai retrobuli, a szegedi Deja Vu Fesztivál nyitja a fesztiválszezont Dél-Magyarországon. Az – újításokkal és meglepetésekkel készülő háromnapos rendezvényre az eredeti időpontra megváltott jegyek természetesen érvényesek.
 • Se Sziget, se Sound, se VOLT

  A kormány mai döntése szerint 27 év óta először telik el úgy nyár, hogy nem lesz Sziget Fesztivál, mint ahogy a Sziget Szervezőiroda nagy hazai fesztiváljai, a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound is elmaradnak.

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó