Pulzar

CikkFesztivál hír

Sziget Fesztivál 2024 - Colosseum

Létrehozva április 18.
Stílus Minimal, Techno
  0.00

Sziget Fesztivál 2024 - Colosseum

Végre megérkezett az idei Sziget Fesztivál Colosseum színpadának Line-upja!
Készülj a legmenőbb techno, house és tech house fellépőkre, akik a legvadabb bulikba repítenek a Colosseum Gladiátor-fején keresztül, dél és hajnali 5 között!

Innovatív fenntarthatósági megoldások ötletéből született az ókori amfiteátrumokra emlékeztető színpad, melyet 2012-ben építettek fel először a raklapokból.

A Colosseum egy hatalmas Gladiátor fejével egészül ki (a gladiátor sisakja trapéz alakú acéllemezekből készült), amelyben a DJ-pult kap helyet, mely a tánctér közepén helyezkedik el, így garantált, hogy a legjobb buliélményben részesül majd a Colosseum minden látogatója. A több mint 1000 négyzetméteres arénában több mint 3000 Szitizen táncolhat együtt világhírű techno és house DJ-k muzsikáira.

Íme a line-up:

AMÉMÉ, Anfisa Letyago, ANOTR, Archie Hamilton, CAIVA, CCL, Charlie Sparks, Chloé Caillet, Clara Cuvé, Coeus, Colyn, Dj Seinfeld, Dyen, Ellen Allien, Enzo Siragusa, Eris Drew & Octo Octa, Ferrari Rot, Frederic, Funk Tribu, Héctor Oaks, Honey Dijon, Job Jobse, Jonathas Kaspar, KI/KI, Len Faki, LP Giobbi, Lucia Lu, Marco Bailey, Merve, Narciss, Nico Moreno, NTO live, Parkerstrange, Part Time Killer, Raven,  Rebuke, Richie Hawtin, Sam Paganini, Sarah Story, Supergloss, Sven Väth, VICTORIA, ZISKO

Teljes fesztivál line-up itt: szigetfestival.com/hu/program

Ajánlott lemezek

Még több fesztivál hír

 • Verknipt 2024 - Horvátország

  Idén nyáron a Verknipt egy 5 napos hard techno fesztivállal veszi be a horvát tengerpartot június 30. és július 4. között. Rave vagy tengerparti nyaralás? Legyen mindkettő!
 • Fashion Show és VIP varázs a Soundon

  Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal egy nappal chilles, éjszaka vibráló divat közösségi téren, a Fashion Hub-ban is találkozhatunk, feldobva az outfitet akár egy VIP-es partizáshoz.
 • Idén 7 vidéki helyszínen lehet ingyen fesztiválozni

  A tavalyi év sikere után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja. Az ingyenes élménysorozat célja, hogy sokrétű kulturális programot és kikapcsolódási lehetőséget biztosítson azok számára is, akik a világszerte tapasztalható megélhetési nehézségek miatt idén nem vagy csak kevesebbet tudnak költeni a nyári élményekre.
 • Transmission & Techmission

  A United Music bemutatja a Techmission és Transmission Fesztiválok következő etapját, amelyet 2024. június 14-én és 15-én rendeznek meg a prágai O2 Arénában.
 • Sziget 2024 - ELROW

  Augusztus 7-én az Elrow elhozza a Delusionville nevű produkcióját a Szigetre, amelyet Ron English, a street art keresztapja keltett életre.
 • Electric Love 2024

  Az Electric Love Fesztivál immár tizenegyedik alkalommal hozza össze a rajongókat az elektronikus és hip-hop zenei szcénja nagyjaival július 4-6. között, a nem is olyan messzi Salzburgban.
 • Dance Valley 2024

  2024. augusztus 10-én kerül megrendezésre a Dance Valley fesztivál a hollandiai Spaarnwoude-ban.
 • Sziget Fesztivál 2024 - újabb 2 nagyszínpados név

  A Sziget Nagyszínpadára két új szuper név érkezett, akik nem mások, mint a platinalemezes idén BRIT Awards-on „Global Icon” különdíjjal elismert, tavaly pedig Grammy-díjat nyert Kylie Minogue és a „Loosing it” sláger atyja, Fisher.
 • Cercle Moment 2024

  Az extravagáns helyszíneiről már jól ismert Cercle, az idei évre három izgalmas, több napos eseményt is felvett a naptárába.
 • Teljes a Sound zenei programja, jöhet a nyár!

  Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, összesen közel 200 fellépővel – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja az elektronikus zenei színtér változatos műfajainak széles skáláját felvonultatva, melyből mindenki bőven válogathat a saját ízlése szerint. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és tart vasárnap hajnalig, Zamárdiban.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó