Pulzar

CikkFesztivál hír

Sziget Colosseum line-up

Létrehozva április 26.
Stílus House, Progressive House
  0.00

Sziget Colosseum line-up

Itt a teljes TicketSwap Colosseum Line-up! Készülj a legmenőbb techno, house és tech house fellépőkre, akik a legvadabb bulikba repítenek a Colosseum épített Gladiátor-fején keresztül, dél és hajnali 5 között! Beszállsz?

A 360 fokos, exkluzív külsejű elektronikus zenei helyszínt, a TicketSwap Colosseumot a HELLO WOOD a Szigetnek tervezte, és egy igazán egyedi színpadi megoldással és látványos elemekkel hívja fel magára a figyelmet. 

Az ókori amfiteátrumokra emlékeztető színpadot 2012-ben építették fel először. Raklapokból. Az innovatív fenntarthatósági megoldások gyakran a legkézenfekvőbb ötletekből születnek ugyanis. A tervezőket a Sziget területén, a fesztivál után szerte-széjjel heverő, korábban már-már megszokottá vált raklapok inspirálták . A világon egyedi megoldásnak hála a színpad szétszerelése után az alkatrészeket nem kell kidobni vagy tárolni, hanem újra fel tudjuk használni őket évről-évre.

2022-ben, 10 évvel a kezdetek után, újratervezték. Az új változat egy hatalmas Gladiátor fejével egészült ki (a gladiátor sisakja trapéz alakú acéllemezekből készült), amelyben a DJ-pult kapott helyet. A több mint 1000 nm-es fedett arénában több mint 3000 Szitizen táncolhat együtt világhírű techno és house DJ-k muzsikáira.

Az idei Colosseum pedig még ennél is többet tud: még látványosabb hang-, látvány elemekkel lesz felvértezve, hogy egy igazi erődként szolgáljon az elektronikus zene menetelő katonáinak minden nap déltől hajnali 5-ig vagy 6-ig.

Íme a line up:

*999999999  *Afriqua  *Anetha  *Asymptote  *Byron *Yeates  *Chaos In The CBD  *Courtesy  *Dixon  *DJ Gigola  *Dj Tennis  *Estella *Boersma  *Frazi.er  *GHEIST  *Hadone  *Herrensauna XXL  *I Hate Models  *Jeff Mills  *JKS  *Juicy Romance  *KETTAMA b2b Miley Serious  *Kobosil  *Lee Ann Roberts  *Lokier  *Mall Grab  *Marco Bailey  *Marrøn  *Massano  *Partiboi69  *Patric Mason  *Paula Temple  *Rebekah  *Sarah Landry  *SHDW & Obscure Shape  *Shlømo  *Soft Crash  *Stephan Krus  *Sugar  *Sven Väth  *u.r.trax  *VTSS 

Hamarosan pedig érkeznek a Party Aréna nevek is!

 

https:/​/​szigetfestival.com/​hu/​colosseum

Archív partyajánlók

Még több fesztivál hír

 • Háromnapos időutazás Szegeden

  Ünnepi kiadással jelentkezik idén Magyarország legnagyobb retró fesztiválja. Az idén tíz éves szegedi Deja Vu Fesztivál tíz nemzetközi ikonikus sztárt és a '90-es és 2000-es évek legnagyobb hazai előadóit sorakoztatja fel. A négy helyszínen futó, háromnapos esemény egy lenyűgöző End Show-val zárul, méltóképpen megkoronázva a jubileumi bulifolyamot. A fergeteges retróláz egy hét múlva indul és június 1-3-ig izzítja a közönséget, az újszegedi partfürdőn.
 • Balaton Sound VIP helyszínek

  A megújult VIP helyszínek csak arra várnak, hogy felfedezd őket és belehuppanj a luxusba és csillogásba a Soundon!
 • Sziget 2023 - Samsung Party Aréna nevek

  Véglegessé vált a Samsung Party Aréna csapata a lineuphoz csatlakozó óriásokkal, úgy mint a Tale Of Us, Diplo, Macky Gee és Mochakk.
 • Balaton Sound - Beach Club

  Érkezik a Heineken Balaton Sound egyik legmenőbb új helyszíne, a Rádió 1 Heineken Silver Beach Club, ahol népszerű nemzetközi és Rádió 1 DJ-k tömkelege vár majd egetrengető zenével.
 • Hello Heineken Balaton Sound!

  Visszatér a Heineken a Balaton Soundra! Valamint nem csak a Heineken, hanem magyar nevek is érkeznek a Balaton partjára.
 • Sziget Fesztivál - Hajós buli line-up

  Itt a Hajós Buli Lineup! Megérkeztek a nevek az Európa Hajóra! Csekkold kik töltik meg a Dunát a legnagyobb ütemekkel.
 • Bulizni biztonságtudatosan is lehet

  Erősödik a Balaton Sound a biztonságos fesztiválozást segítő szakértői csapata. Dr. Zacher Gábor toxikológus és Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus mellé - Safety First „nagykövetként” - csatlakozott Molnár István Jenő, jogász, bűnmegelőzési szakértő valamint a TITS Gang, DJ Yamina és DJ Metzker Viktória, a biztonságos bulizás aktív szószólói. A szakértő csapatot a fesztiválon önkéntesek segítik, ehhez már várják a fiatalok jelentkezését.
 • Balaton Sound - Új nevek érkeznek

  Ahogy közeledik a Balaton Sound, úgy kezdi elérni a line-up is végleges állapotát.
 • Parov Stelar Debrecenben - Jön a Campus jubileum

  Immár a tizenötödik Campus Fesztiválra készül Debrecen. Ebből az alkalomból szinte napra pontosan 12 évvel az első látogatása után Marcus Füreder, azaz Parov Stelar visszatér a debreceni Nagyerdőre. Az 1920-as évek jazzhangzását elektronikus zenével vegyítő ‘electroswing’ stílus elsőszámú úttörője zenekarával, július 21-én érkezik a jubileumi Campusra.
 • Sziget 2023 - Jönnek a sztárok és mennek a toi-toi wc-k

  Az új bejelentéssel kiegészült a Nagyszínpad headlinereinek listája és számos további izgalmas név is érkezett. Jó hír, hogy újra éled az Art Of Freedom, színesítve a Sziget látványvilágát és a szervezők több fronton is hadat üzentek a tavalyi, szokatlan szárazság okozta porfelhőnek is.

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó