Pulzar

CikkFesztivál hír

Sziget Colosseum line-up

Létrehozva 2023. április 26.
Stílus House, Progressive House
  0.00

Sziget Colosseum line-up

Itt a teljes TicketSwap Colosseum Line-up! Készülj a legmenőbb techno, house és tech house fellépőkre, akik a legvadabb bulikba repítenek a Colosseum épített Gladiátor-fején keresztül, dél és hajnali 5 között! Beszállsz?

A 360 fokos, exkluzív külsejű elektronikus zenei helyszínt, a TicketSwap Colosseumot a HELLO WOOD a Szigetnek tervezte, és egy igazán egyedi színpadi megoldással és látványos elemekkel hívja fel magára a figyelmet. 

Az ókori amfiteátrumokra emlékeztető színpadot 2012-ben építették fel először. Raklapokból. Az innovatív fenntarthatósági megoldások gyakran a legkézenfekvőbb ötletekből születnek ugyanis. A tervezőket a Sziget területén, a fesztivál után szerte-széjjel heverő, korábban már-már megszokottá vált raklapok inspirálták . A világon egyedi megoldásnak hála a színpad szétszerelése után az alkatrészeket nem kell kidobni vagy tárolni, hanem újra fel tudjuk használni őket évről-évre.

2022-ben, 10 évvel a kezdetek után, újratervezték. Az új változat egy hatalmas Gladiátor fejével egészült ki (a gladiátor sisakja trapéz alakú acéllemezekből készült), amelyben a DJ-pult kapott helyet. A több mint 1000 nm-es fedett arénában több mint 3000 Szitizen táncolhat együtt világhírű techno és house DJ-k muzsikáira.

Az idei Colosseum pedig még ennél is többet tud: még látványosabb hang-, látvány elemekkel lesz felvértezve, hogy egy igazi erődként szolgáljon az elektronikus zene menetelő katonáinak minden nap déltől hajnali 5-ig vagy 6-ig.

Íme a line up:

*999999999  *Afriqua  *Anetha  *Asymptote  *Byron *Yeates  *Chaos In The CBD  *Courtesy  *Dixon  *DJ Gigola  *Dj Tennis  *Estella *Boersma  *Frazi.er  *GHEIST  *Hadone  *Herrensauna XXL  *I Hate Models  *Jeff Mills  *JKS  *Juicy Romance  *KETTAMA b2b Miley Serious  *Kobosil  *Lee Ann Roberts  *Lokier  *Mall Grab  *Marco Bailey  *Marrøn  *Massano  *Partiboi69  *Patric Mason  *Paula Temple  *Rebekah  *Sarah Landry  *SHDW & Obscure Shape  *Shlømo  *Soft Crash  *Stephan Krus  *Sugar  *Sven Väth  *u.r.trax  *VTSS 

Hamarosan pedig érkeznek a Party Aréna nevek is!

 

https:/​/​szigetfestival.com/​hu/​colosseum

Archív partyajánlók

Még több fesztivál hír

 • Verknipt 2024 - Horvátország

  Idén nyáron a Verknipt egy 5 napos hard techno fesztivállal veszi be a horvát tengerpartot június 30. és július 4. között. Rave vagy tengerparti nyaralás? Legyen mindkettő!
 • Fashion Show és VIP varázs a Soundon

  Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal egy nappal chilles, éjszaka vibráló divat közösségi téren, a Fashion Hub-ban is találkozhatunk, feldobva az outfitet akár egy VIP-es partizáshoz.
 • Idén 7 vidéki helyszínen lehet ingyen fesztiválozni

  A tavalyi év sikere után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja. Az ingyenes élménysorozat célja, hogy sokrétű kulturális programot és kikapcsolódási lehetőséget biztosítson azok számára is, akik a világszerte tapasztalható megélhetési nehézségek miatt idén nem vagy csak kevesebbet tudnak költeni a nyári élményekre.
 • Transmission & Techmission

  A United Music bemutatja a Techmission és Transmission Fesztiválok következő etapját, amelyet 2024. június 14-én és 15-én rendeznek meg a prágai O2 Arénában.
 • Sziget 2024 - ELROW

  Augusztus 7-én az Elrow elhozza a Delusionville nevű produkcióját a Szigetre, amelyet Ron English, a street art keresztapja keltett életre.
 • Electric Love 2024

  Az Electric Love Fesztivál immár tizenegyedik alkalommal hozza össze a rajongókat az elektronikus és hip-hop zenei szcénja nagyjaival július 4-6. között, a nem is olyan messzi Salzburgban.
 • Dance Valley 2024

  2024. augusztus 10-én kerül megrendezésre a Dance Valley fesztivál a hollandiai Spaarnwoude-ban.
 • Sziget Fesztivál 2024 - újabb 2 nagyszínpados név

  A Sziget Nagyszínpadára két új szuper név érkezett, akik nem mások, mint a platinalemezes idén BRIT Awards-on „Global Icon” különdíjjal elismert, tavaly pedig Grammy-díjat nyert Kylie Minogue és a „Loosing it” sláger atyja, Fisher.
 • Sziget Fesztivál 2024 - Colosseum

  Végre megérkezett az idei Sziget Fesztivál Colosseum színpadának Line-upja! Készülj a legmenőbb techno, house és tech house fellépőkre, akik a legvadabb bulikba repítenek a Colosseum Gladiátor-fején keresztül, dél és hajnali 5 között!
 • Cercle Moment 2024

  Az extravagáns helyszíneiről már jól ismert Cercle, az idei évre három izgalmas, több napos eseményt is felvett a naptárába.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó