Pulzar


Kövess minket!

CikkFesztivál hír

Summer of Love fesztivál 2018

Létrehozva 2018-07-02
  0,00
 • Értékelés

Summer of Love fesztivál 2018

Nina Kraviz mellett DJ Rush, Hot X és Denes Toth is fellép a Summer of Love fesztiválon.

Az osztrák szomszédok két napos szabadtéri fesztiválon látják vendégül a techno nemzetközi és regionális arcait.

Július 13-án és 14-én kerül megrendezésre Bécs külterületén a Summer of Love fesztivál, melyet a Traktorfabrik néven futó, ipari hangulatú kulturális intézmény előtti beton placcon terítenek a lábunk alá, fényes nappal.

A program teljes terjedelmében pénteki napon a goa és psytrance rajongóinak kedvez, majd szombaton már a techno és tech-house veszi birtokba a nappali atmoszférát, bele vonva a naplementét és az éjszaka első óráit, egészen 22 óráig bezárólag.

A techno napon kétség kívül a szcéna egyik legkülönlegesebb fellépője, Nina Kraviz a húzónév, de DJ Rush a maga kultikumával is szép és főként iramos reményeket vetít elénk. Ehhez a kettőshöz kapcsolódik a hazai techno egyik kulcsfigurája, Hot X személyében, és a szlovákiai magyarként ismert Denes Toth is, mely nevekkel kellően vonzó programra, egy igazán kellemes szombat eltöltésére inspirál bennünket a Summer of Love.

Természetesen a jéghegy csúcsa alatt is van még izgalom, hiszen a lineup-ban ott van az angol Blawan, vagy a Drumcode kiadó égisze alatt futó Reset Robot, de az osztrák szcéna ismert fellépői sem maradnak le, olyanokkal az élen, mint Philipp Straub, vagy Sutter Cane.

Az első goa napon pedig olyanok szerepelnek a listában, mint Captain Hook, Ritmo, G.M.S, Mayaxperience, vagy Gipsy Soul.

A psy nap eseménye itt, a techno szombaté itt, de egy kollektív esemény itt is található, melyekre külön-külön, de egyesítve is válthatunk jegyet.

A két napos day time open air fesztiválra a szintén Bécsben található Grelle Forelle klubba szervezett after party teszi fel a koronát, amire a szombati lineup-ból Hot X mellett Reset Robot és Philipp Straub is betér még folytatni a nappali lendületet.

Így lesz teljes az idei Summer of Love, amiért érdemes Bécset célba venni július 13-14-én!

További információért látogass el a Summer of Love közösségi oldalára.

Még több Fesztivál hír

 • A TANKCSAPDA TAGJAIVAL NYITOTT A FESZTIVÁL

  Új főbejárattal, nagyobb fesztiválterülettel, minden eddiginél több programhelyszínnel és attrakcióval indult el a 2018-as Campus Fesztivál. Tavaly 105 ezer érdeklődőt vonzott a rendezvény, idén ez a szám is megdőlhet.
 • Sziget ajánló: Mastercard Színpad by A38

  Hamarosan kezdődik a történetének legjobb zenei felhozatalát kínáló Sziget, s hogy mire számíthatunk, álljon itt egy ajánló – a teljesség igénye nélkül – a MasterCard Színpad by A38 nagysátrából.
 • Dave Clarke duplázik az ADE-en

  Dave Clarke idén is duplázik az Amsterdam Dance Event fesztiválon, ugyanis a ’Dave Clarke Presents’ techno színpad gardírozása mellett az electro berkeiben is megmutatja magát.
 • Katasztrófafilm a levegőben a Szigeten

  Bár világsztárok felhozatalában idén sem szűkölködik a Sziget, érdemes időnként fejest ugrani az egyéb programok örvényébe is. Minden évben az egyik legnagyobb látványosság a Nagy Utcaszínház, mely idén az angol Wired Aerial Theatre: As the World Tipped című lenyűgöző előadása lesz.
 • Total Dance a STRANDon

  A STRAND Fesztivált is elérte a retro láz, jön a '90s Retro by Total Dance! A fesztivál zárónapján, augusztus 25-én színpadra lépnek a '90-es évek ikonikus előadói és felcsendülnek a legnagyobb buli slágerek. Az MVM Nagyszínpadon láthatjuk a Snap! és DJ Sash! fellépését, majd jönnek a korszak ismert magyar slágerei a Kozmix, a V-tech, a Hip Hop Boyz az UFO és Mr Rick előadásában. A fesztivált a töretlen népszerűségnek örvendő, állandó teltházzal büszkélkedhető NECC Party zárja. Időutazásra felkészülni!
 • Rekorddal zárt a Sound

  Látogatócsúcsot hozott az idei Balaton Sound, az öt nap alatt 165.000 látogatót számlált. Ez a 2016-os csúcsot írta felül, 8 ezer látogatóval voltak idén többen, mint akkor.
 • DGTL - ADE 2018

  Mint ahogyan azt már az elmúlt 5 évben is bizonyította, a DGTL kifogástalanul jó a fesztiválszervezésben. Ennek köszönhetően az idei Amsterdam Dance Eventen 3 egymást követő estén is jelen lesznek október 18. és 20. között, melyre igazán impozáns line up-ot dobtak össze.
 • Drumcode Festival 2018

  Az Adam Beyer vezette svéd techno kiadó, a Drumcode Records bejelentette az augusztus 18-án debütáló Drumcode Festival végleges fellépői névsorát, és egyúttal az időrendi line up-ját is.
 • Sound 2018: vízpart, napsütés, világsztárok, biztonságos fesztivál

  A nyár legjobb balatoni pillanatait élhetjük át július 4-8 között Zamárdiban, Európa legmenőbb vízparti fesztiválján, a Balaton Soundon, ahol a legnagyobb világsztárok sora lép majd színpadra, Európa legmenőbb klubjai mutatkoznak be a Balaton vizén. A Sound a Chainsmokers duó jótékonysági kampányának is helyt ad és itt indul a biztonságos fesztiválozást hirdető és segítő Safety First program is. A Sound rekordra is számíthat: 160 ezer látogatót várnak a szervezők az öt nap alatt.
 • Hátrányos helyzetű gyerekek zenei oktatását támogatja a Sziget LOVE Revolution: a zene ereje

  Hátrányos helyzetű közösségekben dolgozó ingyenes zeneoktatási program, a Superar támogatásához kéri a fesztiválozó fiatalokat a Sziget. A támogatás lényege, hogy akik már a Balaton Sound végén leadják a szigetes fesztiválokon idén bevezetett cserélhető, ún. re-poharat, minden egyes pohárral támogatják a program megvalósítását. Az akció a Szigeten is folytatódik.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó