Pulzar


Kövess minket!

CikkFesztivál hír

Summer of Love fesztivál 2018

Létrehozva 2018-07-02
  0,00
 • Értékelés

Summer of Love fesztivál 2018

Nina Kraviz mellett DJ Rush, Hot X és Denes Toth is fellép a Summer of Love fesztiválon.

Az osztrák szomszédok két napos szabadtéri fesztiválon látják vendégül a techno nemzetközi és regionális arcait.

Július 13-án és 14-én kerül megrendezésre Bécs külterületén a Summer of Love fesztivál, melyet a Traktorfabrik néven futó, ipari hangulatú kulturális intézmény előtti beton placcon terítenek a lábunk alá, fényes nappal.

A program teljes terjedelmében pénteki napon a goa és psytrance rajongóinak kedvez, majd szombaton már a techno és tech-house veszi birtokba a nappali atmoszférát, bele vonva a naplementét és az éjszaka első óráit, egészen 22 óráig bezárólag.

A techno napon kétség kívül a szcéna egyik legkülönlegesebb fellépője, Nina Kraviz a húzónév, de DJ Rush a maga kultikumával is szép és főként iramos reményeket vetít elénk. Ehhez a kettőshöz kapcsolódik a hazai techno egyik kulcsfigurája, Hot X személyében, és a szlovákiai magyarként ismert Denes Toth is, mely nevekkel kellően vonzó programra, egy igazán kellemes szombat eltöltésére inspirál bennünket a Summer of Love.

Természetesen a jéghegy csúcsa alatt is van még izgalom, hiszen a lineup-ban ott van az angol Blawan, vagy a Drumcode kiadó égisze alatt futó Reset Robot, de az osztrák szcéna ismert fellépői sem maradnak le, olyanokkal az élen, mint Philipp Straub, vagy Sutter Cane.

Az első goa napon pedig olyanok szerepelnek a listában, mint Captain Hook, Ritmo, G.M.S, Mayaxperience, vagy Gipsy Soul.

A psy nap eseménye itt, a techno szombaté itt, de egy kollektív esemény itt is található, melyekre külön-külön, de egyesítve is válthatunk jegyet.

A két napos day time open air fesztiválra a szintén Bécsben található Grelle Forelle klubba szervezett after party teszi fel a koronát, amire a szombati lineup-ból Hot X mellett Reset Robot és Philipp Straub is betér még folytatni a nappali lendületet.

Így lesz teljes az idei Summer of Love, amiért érdemes Bécset célba venni július 13-14-én!

További információért látogass el a Summer of Love közösségi oldalára.

Még több Fesztivál hír

 • EXIT Fesztivál 2019

  Dimitri Vegas & Like Mike és Sofi Tukker is erősíti immáron a 2019-es EXIT Fesztivál fellépői névsorát.
 • Early bird SZIN bérlet Majka koncerttel

  Már lehet kapni a jövő évi SZIN bérleteket, ráadásul az első 500, early bird árú jegy mellé egy exkluzív Majka & Ők koncert is jár november 2-án, a Szegedi IH Rendezvényközpontban.
 • Amsterdam Dance Event 2018

  Az Amsterdam Dance Event (ADE) október 22-én hétfőn, a hajnali órákban ért véget. Az immáron 23. alkalommal megrendezett fesztivál ismét rekordot döntött, túlszárnyalta eddigi látogatói csúcsát, ugyanis több mint 400.000 fesztiválozó vett részt az ADE közel 1000 eseményén.
 • Csütörtöktől lehet kapni jegyet Ed Sheeran koncertjére

  A 2019-es Sziget nyitónapjára október 25-én 10 órától lehet jegyet kapni, amit azért fontos tudni, mert Sheeran turnékoncertjeire nagyon fogynak a jegyek, van olyan helyszín, amire 2 óra alatt elkapkodták a belépőt.
 • ADE live stream

  Az Omnio Sound és a Clubbing TV egyesített erővel összehozta, hogy az idei Amsterdam Dance Event (ADE) során mintegy 21 világhírű DJ exkluzív szettjét élőben közvetíthesse live stream csatornákon.
 • Oasis Festival 2019

  A marokkói Oasis Fesztivál jövőre már ötödik alkalommal tér vissza Marrákes városába, 2019. szeptember 13. és 15. között.
 • Vigyázz, kész, Sziget!

  Érdemes „térdelőrajtban" várni október 1-jét, akkor indul ugyanis a Sziget bérletek értékesítése, ráadásul reggel 10 órától – 24 órán keresztül – egy jelentős kedvezménnyel és ajándékokkal járó akcióval.
 • Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

  Jelentős nemzetközi díjat nyert el Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Sound szervezői Hollandia vezető fesztivál-weboldala, a Festileaks.com - nemzetközi fesztiválokat értékelő - versenyében a "Legjobb Logisztika" díját érdemelték ki.
 • Connect 2018 - timetable

  Október 13-án debütál Düsseldorfban az Awakenings és a Time Warp fesztiválok közös gyermeke, a Connect.
 • Bréking: Ed Sheeran a Szigeten

  Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere. Érdemes beírni a naptárba: Sziget, 2019. augusztus 7-13.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó