Pulzar


Kövess minket!

CikkFesztivál hír

Summer of Love fesztivál 2018

Létrehozva 2018-07-02
  0,00
 • Értékelés

Summer of Love fesztivál 2018

Nina Kraviz mellett DJ Rush, Hot X és Denes Toth is fellép a Summer of Love fesztiválon.

Az osztrák szomszédok két napos szabadtéri fesztiválon látják vendégül a techno nemzetközi és regionális arcait.

Július 13-án és 14-én kerül megrendezésre Bécs külterületén a Summer of Love fesztivál, melyet a Traktorfabrik néven futó, ipari hangulatú kulturális intézmény előtti beton placcon terítenek a lábunk alá, fényes nappal.

A program teljes terjedelmében pénteki napon a goa és psytrance rajongóinak kedvez, majd szombaton már a techno és tech-house veszi birtokba a nappali atmoszférát, bele vonva a naplementét és az éjszaka első óráit, egészen 22 óráig bezárólag.

A techno napon kétség kívül a szcéna egyik legkülönlegesebb fellépője, Nina Kraviz a húzónév, de DJ Rush a maga kultikumával is szép és főként iramos reményeket vetít elénk. Ehhez a kettőshöz kapcsolódik a hazai techno egyik kulcsfigurája, Hot X személyében, és a szlovákiai magyarként ismert Denes Toth is, mely nevekkel kellően vonzó programra, egy igazán kellemes szombat eltöltésére inspirál bennünket a Summer of Love.

Természetesen a jéghegy csúcsa alatt is van még izgalom, hiszen a lineup-ban ott van az angol Blawan, vagy a Drumcode kiadó égisze alatt futó Reset Robot, de az osztrák szcéna ismert fellépői sem maradnak le, olyanokkal az élen, mint Philipp Straub, vagy Sutter Cane.

Az első goa napon pedig olyanok szerepelnek a listában, mint Captain Hook, Ritmo, G.M.S, Mayaxperience, vagy Gipsy Soul.

A psy nap eseménye itt, a techno szombaté itt, de egy kollektív esemény itt is található, melyekre külön-külön, de egyesítve is válthatunk jegyet.

A két napos day time open air fesztiválra a szintén Bécsben található Grelle Forelle klubba szervezett after party teszi fel a koronát, amire a szombati lineup-ból Hot X mellett Reset Robot és Philipp Straub is betér még folytatni a nappali lendületet.

Így lesz teljes az idei Summer of Love, amiért érdemes Bécset célba venni július 13-14-én!

További információért látogass el a Summer of Love közösségi oldalára.

Még több Fesztivál hír

 • DGTL - Madrid

  Az elmúlt évek barcelonai sikerei után és a nagyközönség örömére a DGTL fesztivál szervezői bejelentették, hogy egy új helyszínt vesznek fel a repertoárba, méghozzá Madridot.
 • Connect 2018 - stage line-up

  Az Awakenings és a Time Warp fesztiválok szervezői két évnyi alapos tervezgetés után, egyesítve erőiket, egy vadonatúj klub fesztivált indítanak útjára, mely a Connect nevet kapta. A debütáló esemény 2018. október 13-án Düsseldorfban kerül megrendezésre, a Messe Düsseldorf vásárcsarnokban.
 • ADE 2018 - Dave Clarke presents...

  Dave Clarke, avagy az underground szcéna techno bárója ismét visszatér az immáron 14. alkalommal megrendezésre kerülő Amsterdam Dance Event-re.
 • Audio Obscura: The Prison (ADE 2018)

  Az Audio Obscura csapata az idei Amsterdam Dance Event-en (ADE) egy igazán egyedülálló helyszínnel gazdagítja a fesztivál hangulatát, ami nem más lesz, mint a régi amszterdami börtön.
 • ADE 2018 – újabb nevek

  A világ legnagyobb klub fesztiválja és egyben az elektronikus zene legfontosabb üzleti konferenciája, az Amsterdam Dance Event (ADE) idén október 17. és 21. között szállja meg Amszterdam különböző pontjait.
 • Technóról, ügyes hazai dizájnerekről és hajósbuliról fog szólni a Telekom Electronic Beats Festival

  A Várkert Bazárban és környékén szeptember 13. és 15. között zajlik Budapest következő nagy elektronikus zenei ünnepe, amit ezúttal kifejezetten nagynevű német és angol DJ-k fognak uralni - nappal pedig hajósbuli és ügyes hazai tervezőkkel és gépzenészekkel teletömött Lifestyle Market is várja a látogatókat.
 • Dubfire rekordot döntött a Sunwaves Fesztiválon

  A múlt héten véget érő romániai Sunwaves Fesztiválon rekord született, mégpedig nem is akármilyen. A SCI+TEC kiadó feje, Dubfire egy laza 26 és fél órás szettet nyomott le, amivel túlszárnyalta Marco Carola 24 órás csúcsát.
 • Ünnepelt az 50 éves SZIN

  A hazai fesztiválszcéna legnagyobb hagyományokkal bíró buliján, a Szegedi Ifjúsági Napok 50. kiadásán számos olyan dolog történt, ami eddig még soha. A nézőszám átlépte a 100 ezres határt és volt két teltházas nap is.
 • Sikerrel zárt a STRAND és a B.my.Lake fesztivál

  Vasárnap hajnalban ért véget az idei szezon két utolsó fesztiválja, a Zamárdi STRAND Fesztivál és Keszthelyen a B.my.Lake. „Hat évvel ezelőtt a MOL Nagyon Balaton sorozat indulásakor azzal a szándékkal indítottuk útjára a STRAND Fesztivált és a B.my.Lake-et, hogy a nyár legvégén hazai és külföldi vendégeket csábítsunk a Balatonra.
 • Megtelt a szombat is a SZINen

  Már péntek éjszaka elfogytak a szombati jegyek a SZINre, így - a péntek után - a fesztivál zárónapja is már teltházas.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó