Pulzar

Cikkrádió műsor

Stelios Vassiloudis és Nastech az utolsó márciusi Super 8 Radio Show-ban

Létrehozva 2012. március 26.
Stílus Techno, Techno, Tech-house
  0.00

Stelios Vassiloudis és Nastech az utolsó márciusi Super 8 Radio Show-ban

Fejesugrás mélyvízbe – így jellemezhetnénk legtalálóbban a Super 8 Radio Show következő adásának zenei felhozatalát. Hogy miért? Egyrészt, mert az elektronikus zene mélységeibe vezet, másrészt mert a két mostani vendég nem az úgynevezett „befutott” művészek táborából került ki…

A görög Stelios Vassiloudis nevét érdemes máris jól fejbe vésni. Az elmúlt öt esztendőben több művészi alteregót is használt. Zenéit rövid, de annál figyelemre méltóbb pályafutása alatt olyan neves labeleknél csíphetjük fülön, mint a Moodmusic, a Bedrock vagy a Dieb Audio. John Digweed és Nick Warren azonnal a szívébe zárta az ifjú zsenit, de támogatói rangos névsorában ott találjuk még például Sander Kleinenberget és Shlomi Abert is. A legmarkánsabban mégis a Bedrock nyúlt emberünk alá az utóbbi időben, ennek köszönhetően a neves labelnél jelenhetett meg az It Is What It Is című bemutatkozó szerzői albuma tavaly novemberben. A dupla CD-vel a Bedrock vitathatatlanul „jó vásárt” csinált. Az ifjú géniusz egy olyan zenei produktumot tett le az asztalra, mely mind minőségében, mind progresszivitásában abszolútértéket jelent a label történetében. Stelios nem egy szokványos „egystílusos” művész. Ő a deep house mélységeitől a techno legmagasabb rezgéséig képes befogadni és tovább is adni a minőségi underground elektromosságot. DJ-ként is pont ilyen sokrétű és behatárolhatatlan. Csupán hely és idő kérdése, hoyg éppen milyen fajta lemezeket ránt elő a táskájából egy-egy fellépésen – legyen az Brazílában, Kínában, Kolumbiában vagy éppen Oroszországban. Ha kell, szétszedi a klubot ízeire, ám ha úgy alakul, olyan kellemes, koktélozós szettet tol, ami bármelyik tengerparti kávézóban megállja a helyét. Ne akarja tehát őt senki skatulyába préselni! Nagy a szíve, ennél fogva nagy a zenei látóköre is. A mostani Nugen Fm-es bemutatkozásával vélhetően egy újabb arcát ismerhetjük meg a Bedrock Records üdvöskéjének…
 
Nastech a hazai pályát viszi a keddi adásban. A kezdeti lelkesedése a zenekészítő programok iránt valósággal determinálta a következő időszak történéseit… Egy „véletlen” találkozás a Moti Brothersszel, majd általuk egy rádiós szereplési lehetőség aztán végképp a zenei pályához láncolta Nastechet. A Pure.Fm-en nyújtott teljesítmény visszhangja ugyanis olyan szinten túlszárnyalta a várakozásait, hogy onnan már nem volt visszaút. Mostanra az Abletonja és ő elválaszthatatlanok lettek. A kollégák segítőkészsége és hozzállása révén viszonylag rövid idő alatt sikerült hatalmas léptékben fejlődnie szakmailag. Tavaly ősszel a feszes munkatempónak és a szorgalmas tanulásnak meg is lett az első eredménye: a Springbreak című trekkje felkerült a SoundTribe Rekords SUMMER COLLECTION 2011 nyári válogatásalbumára. Pár hónappal később már a kanadai Empty Whisky Flask Records dobta piacra az első önálló EP-jét, Every Morning címmel. Szakmai berkekben is igen kedvező volt a fogadtatás: a kiadvány két trekkjét számos külföldi DJ is pörgette, de feltűnt például a Frisky és a Proton Radio műsoraiban is. Ezúttal pedig Six és SeNoN Super 8 Radio Show-jában mutatkozik be a Nugen Fm március 27-i adásnapján…
 
www.bedrock.uk.net 
http://www.discogs.com/artist/Stelios+Vassiloudis
http://www.facebook.com/steliosvassiloudisofficial
http://twitter.com/StelVassiloudis
                                                   
https://www.facebook.com/nastech.music
https://www.facebook.com/nastech.official

Archív partyajánlók

 • [2009-08-20] Niterise Beachball Party with Robbie Rivera
  @ Sundance Park

  Robbie Rivera a Sundance Parkban!
 • [2009-08-20] Skylite Party
  @ Városligeti tó

  Thomas Gold a Városligeti tónál!
 • [2006-08-26] Parádé Bónusz
  @ SYMA

  A főváros hivatalos nyárzáró karneválját, a megújult Budapest Parádét az idei évben is a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Budapest Parádé Bónusz zárja. A Parádé hivatalos afterpartija 2006-ban minden eddiginél masszívabb dj-gárdát vonultat fel. A Bónuszra az USA-ból, Japánból, Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a világsztár művészek, akik idén is négy helyszínen lépnek fel a Népstadionkertben.
 • [2005-02-05] Midnight Run 2nd Birthday!
  @ Club Prince, Mende

  Egy újabb év - már a második - elteltét ünnepeli február 5-én, szombaton a Futurepunks csapata, és az általuk szervezett The Midnight Run. Az elmúlt két évben nemzetközi és hazai kiválóságok egész sora adta egymásnak a tut a mendei Club Prince falai közt megrendezett partisorozaton, s nem lesz ez másként a születésnapi (s egyben évadnyitó) rendezvényen sem.

Ajánlott lemezek

Még több rádió műsor

 • Kétéves a NightVision Podcast

  Torta helyett is – természetesen – techno! 2013. október 16-án együtt fújhatjuk a képzeletbeli gyertyákat az ünnepelttel a NightVision Podcast második szülinapján. A 100%-ban techno mixeket bemutató sorozat atyja a műfaj egyik legelhivatottabb hazai zászlóvivője, Sade Rush, aki az alkalomhoz méltó zenei finomságokkal készül megvendégelni a hallgatókat.
 • Audio Control: újratöltve!

  A show-nak folytatódnia kell – Freddie Mercury örökérvényű refrénje most az Audio Control Radio Show esetében is értelmet nyert, hiszen a lassan négy éve életre hívott elektronikus zenei projekt újabb reinkarnáció után a megszokott koncepcióval és minőséggel, de természetesen a lehető legfrissebb tartalmakkal ezen túl a Lounge Radio felhozatalát erősíti minden szerdán éjjel, 24h-tól kerek egy órán keresztül.
 • Audio Control: újratöltve

  A show-nak folytatódnia kell – Freddie Mercury örökérvényű refrénje most az Audio Control Radio Show esetében is értelmet nyert, hiszen a lassan négy éve életre hívott elektronikus zenei projekt újabb reinkarnáció után a megszokott koncepcióval és minőséggel, de természetesen a lehető legfrissebb tartalmakkal ezen túl a Lounge Radio felhozatalát erősíti minden szerdán éjjel, 24h-tól kerek egy órán keresztül.
 • Vadiúj webrádió! BestWavefm - három stílus, egy régió

  A BestWavefm rádió napjaink legfrissebb e-zenei irányzatait gyűjti egybe. A csatornán három stílusban is élvezhetik a hallgatók a DJ-szetteket. A nap 24 órájában sugározza a BestWave a house, a trance és a dubstep/electro muzsikákat.
 • COMMAND STRANGE bemutatkozása a RADIO FREE-n keretén belül!

  2012 június 13 –án 20:00 órai kezdettel a Radio Free és az After8 Radio Show bemutatja az első Liquid Drum and Bass vendégmixet, amelyet Command Strange készített a műsor számára. Előtte még érdemes elolvasni a rendkívül fiatal csodagyerek sikeres életpályáját.
 • Indul a Strictly! csapat új rádióműsora, az ALULJÁRÓ!

  Újabb nagy dobásra készül a népszerű Szigorú Csütörtök folytatásaként az ország egyik legrégebbi és legsikeresebb underground DJ-formációja, a Slam Jr. (Grandmasta'Slam) vezette STRICTLY!
 • The Big Warm Up Theory pres.: LOCO & JAM

  Újabb híresség vendégszerepel a ’The Big Warm Up Theory’-ban: március utolsó péntek délutánján a Loco & Jam duó „melegít” a világ egyik legnépszerűbb online rádiójában, a D.I.Fm-en, ezen belül is a techno szekcióban, Adam Beyer Drumcode-ja előtt. Az egyetlen, immár patinásnak számító magyar techno klub, az M47 újdonsült rezidense, DNS (aka Denes Toth) ezúttal is a felvezetést szolgáltatja friss, ropogós mixével a két ír úr előtt.
 • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

  Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
 • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

  Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
 • Eva (MEX) és Ned Manish (HU) a Super 8 Radio Show-ban

  2012.03.13. Egy izgalmas személyiségű és egzotikus szépségű mexikói hölgy, Eva, valamint a pécsi illetőségű tehetséges ifjú, Ned Manish száll ringbe a hallgatók kegyeiért a Super 8 Radio Show március 13-i adásában.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó