Pulzar

Balatoni felszabadulás: Az ország legkulturálisabb elektronikus minifesztiváljává avanzsál idén az Electric Garden

Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.

Korábban még úgy volt, hogy július közepén folytatódik a tavaly első körben már teltházas Electric Garden, ami elsők között vonult be a szabadtéri kastélybulik történetébe, de végül augusztus 16. lesz az a nap, amikor a járványtól teljesen megszabadulva, idén már két helyszínnel várnak bennünket a szervezők.

A keszthelyi Festetics-kastély csodás kertje ráadásul nagyobb időt biztosít majd mint az első alkalommal, így a késő délutáni 18 órás kezdést követően nem csak a naplementét és a sötétség utolsó óráit élvezhetjük, de egészen hajnal 4 óráig kimeríthetjük az elektronikus zenei élvezetünket.

A Main Stage idén is erős lesz technóban. A tavaly már jó tempót diktáló Jay Lumen és Metha mellett most Beta, Peter Makto és Sikztah urakat hallhatjuk a csodás vizuállal és brutális hanggal megspékelt színpad előtt.

Az új helyszínre, mely az Exotic Stage nevet kapta, olyan különleges repertoár érkezik, mely biztosan kimozdít majd minket az elektronikus zenei komfortzónánkból. A Crimson, Poti, Subotage, Katamii, Avika, Szamy, Toge, Nanonymus, Dubecticut és Blas nevekkel felduzzasztott program jól vetíti előre, hogy rengeteg izgalmas szettben lesz részünk!

Akinek ez még nem lett volna elég, annak örömhírünk, hogy a több mint egy tucat hazai fellépő mellett egy eddig még nem felfedett külföldi vendég is érkezik az Afterlife kiadó köreiből!

Nem meglepő, hogy az első körös jegyek már elfogytak és mindössze az utolsó online kör várja a gazdáit, és persze néhány tucat marad majd a helyszínre, de a 16 ezres érdeklődő tömeget nézve ez nem fog sokáig tartani.

Érdemes tehát még időben bebiztosítani a jegyünket az ország egyik legfrissebb és legintenzívebben fejlődő szabadtéri eseményére, ahol a Be Massive, Bloom Bár és a Festetics Kastély Kávézó hármasa idén minden elképzelésünket igyekszik fölülmúlni!

Érdemes csatlakozni az eseményhez, követni az Electric Garden közösségi oldalát, megváltani a jegyünket és mondjuk megnézni a tavalyi élmény after videót, itt:

https://www.youtube.com/watch?v=IYTa8x-La28

Még több Fesztivál hír

 • Újabb nemzetközi elismerést kapott a Sziget

  A Sziget booking menedzsere az IQ magazin legjobbjai közt A nemzetközi IQ magazin legújabb, októberi számában összeállítást jelentetett meg arról a tizenkét, harminc év alatti szakemberről, akik várhatóan meghatározó szerepet töltenek majd be a nemzetközi koncert és zeneipar jövőjének alakításában. Az illusztris névsorban szerepel Csiszár Virág, a Sziget booking menedzsere is.
 • Már tervezik a 2021-es SZIN-t

  Több mint 50 év után - a nagyrendezvényeket betiltó kormányrendelet értelmében - a legnagyobb múltú hazai fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok, más fesztiválokhoz hasonlóan, idén elmarad. A szervezők azonban már a jövőt tervezgetik és ki is tűzték az időpontot: a tervek szerint 2021-ben a SZIN augusztus 25-28 között zárja majd a nyári fesztiválévadot.
 • Lemondás helyett 500 fős lesz az idei Electric Garden a Festetics-kastélyban

  Sajnos minden próbálkozás ellenére sem sikerült növelni a létszámot. Kemény évet írunk 2020-ban rendezvények szempontjából. Miközben a nagyobb fesztiválok teljesen elmaradnak, a kisebb rendezvények 500 fővel működhetnek, de kérdés az, hogy ez az 500 fő kinek jó, kinek nem?
 • Lesz VOLT! A VOLTra készül Sopron

  A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A "Lesz VOLT" című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.
 • SZIN, a legjobb nyárzáró buli

  Újabb húsz névvel bővült a legnagyobb nyárzáró bulifolyam, a Tisza-parti SZIN, azaz a Szegedi Ifjúsági Napok, a legrégibb hagyományokkal bíró hazai fesztivál fellépőinek sora. A pop-rock ismert hazai előadói mellett ott lesznek a már korábban bejelentett nemzetközi sztárok: Jason Derulo, John Newman, Rudimental Dj és a Russkaja is.
 • STRAND Fesztivál: műsorváltozás

  Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel.
 • Tomorrowland Around The World - digitális fesztivál

  Látványos kétnapos digitális zenei fesztiválélmény, amely összehozza az elektronikus zenei szcéna legnagyobb neveit a világ legjobb 3D-s videó technológiájának köszönhetően.
 • EXIT Fesztivál - 2020 augusztus

  Annak ellenére, hogy a világszerte elismert szerb EXIT fesztivál szervezői már bejelentették, hogy az idén nem kerül megrendezésre a fesztivál, Ana Brnabic, Szerbia miniszterelnöke mégis arra kérte a őket, hogy ne mondják le a fesztivált, hanem inkább csak halasszák augusztusra.
 • Mégis lesz óriási retrobuli Szegeden

  Ha nem is az eredeti időpontban, de idén is, ezúttal augusztus 20-án a legnagyobb hazai retrobuli, a szegedi Deja Vu Fesztivál nyitja a fesztiválszezont Dél-Magyarországon. Az – újításokkal és meglepetésekkel készülő háromnapos rendezvényre az eredeti időpontra megváltott jegyek természetesen érvényesek.
 • Se Sziget, se Sound, se VOLT

  A kormány mai döntése szerint 27 év óta először telik el úgy nyár, hogy nem lesz Sziget Fesztivál, mint ahogy a Sziget Szervezőiroda nagy hazai fesztiváljai, a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound is elmaradnak.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó