Pulzar

CikkFesztivál hír

ADE 2019 - újabb nevek

Létrehozva 2019-08-30
  0,00

ADE 2019 - újabb nevek

A világ legnagyobb klub fesztiválja és egyben az elektronikus zene legfontosabb üzleti konferenciája, az Amsterdam Dance Event (ADE) idén, október 16. és 20. között szállja meg Amszterdam szórakozóhelyeit immáron 24. alkalommal.

A szervezők több mint 400.000 látogatóra számítanak, akik Amszterdam szerte 200 helyszínen, közel 2500 előadót és fellépőt hallgathatnak meg a zenei konferenciákon és esti partykon.

A nyár folyamán első körben bejelentett fellépői lista után most újabb neveket jelentettek be a szervezők, akik nem mások, mint:

Abstract Division (NL), Ace Ventura (IL), Afra (NL), Agents Of Time (IT), Alfa Mist (GB), Ancient Methods (DE), Antal (NL), Apparat (DE), Avalon Emerson (US), Ben Sims (GB), Beta Librae (US), Booka Shade (DE), Carista (NL), Carl Craig (US), Catching Flies (GB), Caterina Barbieri (IT), Colin Benders (NL), Courtesy (DK), D.O.D (GB), Damian Lazarus (GB), Dan Shake (GB), Danny Krivit (US), Dasha Rush (RU), Dave Clarke (GB), David Vunk (NL), De Jeugd Van Tegenwoordig (NL), De Sluwe Vos (NL), Deetron (CH), Denis Sulta (GB), Detroit Swindle (NL), Dimitri (NL), DJ Bone (US), DJ EZ (GB), DJ Seinfeld (SE), DJ Stingray 313 (US), Donato Dozzy (IT), Dr. Rubinstein (RU), Dubfire (US), Emma-Jean Thackray (GB), Extrawelt (DE), Floorplan (US), Freddy K (DE), Full Crate (NL), Gene On Earth (DE), Gerald Henderson (FR), Gerd Janson (DE), GoldFish (ZA), Hælos (GB), Hernan Cattaneo (AR), Inga Mauer (RU), Isis & Mozes (NL), Jamie 3:26 (US), Jayda G (CA), Jeremy Underground (FR), John Digweed (GB), John Talabot (ES), KC the Funkaholic (NL), KiNK (BG), Kornel Kovacs (SE), Larry Gus (GR), Len Faki (DE), LSDXOXO (US), Lyzza (BR), Mairo Nawaz (NL), Marcel Fengler (DE), Maya Jane Coles (GB), Menno de Jong (NL), Midland (GB), Mike Williams (NL), Miss Melera (NL), Moksi (NL), Niels Broos (NL), Oceanic (NL), Ofenbach (FR), Olivier Weiter (NL), Omar Souleyman (SY), Optimo (GB), Ørjan Nilsen (NO), Palmbomen II (NL), Palms Trax (GB), Pan-Pot (DE), Parrish Smith (NL), Peggy Gou (KR), Randomer (GB), Roger Sanchez (US), rRoxymore (FR), Sam Feldt (NL), San Holo (NL), San Soda (BE), Sandrien (NL), Skee Mask (DE), Solar (US), Solid Blake (DK), Spekki Webu (NL), Spencer Parker (GB), Steve Aoki (US), Sunnery James & Ryan Marciano (NL), Surgeon (GB), Tammo Hesselink (NL), The Partysquad (NL), The Weather Girls (US), Tim Hecker (CA), Todd Terry (US), Tomer Baruch (NL), Tsepo (NL), upsammy (NL), Vini Vici (IL), Vladimir Ivkovic (RS), Volcov (IT), Wata Igarashi (JP), Wilkinson (GB).

Az éjszakai és nappali programok népszerűsége mellett, a látogatók körében egyre nagyobb az érdeklődés az ADE Sound Lab konferencia iránt, mely az élő elektronikus zenére és a fenntarthatóságra fókuszál.

És mivel az idei fesztivál középpontjában ezúttal Franciaországra fog állni, a nyitó koncert fellépője a SOHN & Metropole Orkest lesz. Valamint idén visszatér a programok közé az ADE LIVE és az ADE Green is.

A fesztivál pedig vasárnap ér véget az ingyenesen látogatható szabadtéri ADE Hangover-rel az NDSM-wharfban.

További infók a fesztivál honlapján: www.amsterdam-dance-event.nl/en/

Még több Fesztivál hír

 • EXIT Fesztivál - 2020 augusztus

  Annak ellenére, hogy a világszerte elismert szerb EXIT fesztivál szervezői már bejelentették, hogy az idén nem kerül megrendezésre a fesztivál, Ana Brnabic, Szerbia miniszterelnöke mégis arra kérte a őket, hogy ne mondják le a fesztivált, hanem inkább csak halasszák augusztusra.
 • Mégis lesz óriási retrobuli Szegeden

  Ha nem is az eredeti időpontban, de idén is, ezúttal augusztus 20-án a legnagyobb hazai retrobuli, a szegedi Deja Vu Fesztivál nyitja a fesztiválszezont Dél-Magyarországon. Az – újításokkal és meglepetésekkel készülő háromnapos rendezvényre az eredeti időpontra megváltott jegyek természetesen érvényesek.
 • Se Sziget, se Sound, se VOLT

  A kormány mai döntése szerint 27 év óta először telik el úgy nyár, hogy nem lesz Sziget Fesztivál, mint ahogy a Sziget Szervezőiroda nagy hazai fesztiváljai, a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound is elmaradnak.
 • Az idei Secret Soltice fesztivált elhalasztják

  Az izlandi Secret Soltice Fesztivál szervezői bejelentették, hogy sajnálatos módon a járványügyi helyzetre tekintettel, kénytelenek elhalasztani az idén június 26. és 28. közötti időszakra tervezett fesztivált.
 • Már 60 ezren követik a Maradj Otthon! Fesztivált

  Szombaton délután indult el a „Maradj otthon! Fesztivál" Facebook oldala. Az eseményt mára már 60 ezren követték, a résztvevők száma percről-percre folyamatosan nő.
 • Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

  Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a "MARADJ OTTHON!" kampányban. Közösen indítják el a virtuális "MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL"-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.
 • Megújul a Colosseum

  Látványos, új külsővel jelentkezik az idei Szigeten a fesztivál egyik legkedveltebb helyszíne, a Colosseum. A korábbinál is nagyobb és merészebb - a Szabadság Szigetéhez tervezett – egyedi felépítmény egy lenyűgöző elektronikus zenei helyszín, világszínvonalú látvány és hangtechnikával, egyedi színpadképpel és különleges fellépőkkel, éjjel és nappal.
 • Road Movie nappal indul a Telekom VOLT Fesztivál

  Ákos és Rúzsa Magdi nyitja a VOLTot Június 30-án Road Movie sorozat első, élő koncertprogramjával indul a Telekom VOLT Fesztivál Sopronban. A délután 5-kor kezdődő programban egész estés koncertet ad Ákos, Rúzsa Magdi, a Hiperkarma, a Kelemen Kabátban, házigazdaként pedig a Moby Dick és a VOLT rezidensének számító Dj Jokó lép színpadra. A Road Movie a fesztivál többi napján is feltűnik majd.
 • Zöld innovációval nyert a Sziget egy újabb nemzetközi környezetvédelmi díjat

  Március 3-án, a londoni Royal Garden Hotelben tartott AGF Awards díjátadón, idén már a második, zöld tevékenységét méltató nemzetközi elismerését zsebelhette be a Sziget.
 • Sea Star Festival 2020

  Az EXIT fesztivál család tengerparti üdvöskéje, a Sea Star idén május 22-én és 23-án kerül megrendezésre a horvátországi Umag-ban, a gyönyörű Stella Maris lagúnánál.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó