Pulzar

Belépő
Mindenkinek900 Ft

Partyajánló

Be Massive pres: Marten Horger @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. december 17.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Breakbeat, Electro, House, Minimal,
Progressive House
Be Massive pres: Marten HorgerMég be sem tehette a klubokba a lábát, amikor 15 évesen elindult a csodagyerek-dj karrierje és a németországi Douala klub rezidense lett. Évekig játszott a legnevesebb német lemezlovasok oldalán, míg egyszer csak a nemzetközi színtérre kilépve a legnagyobbakkal pacsizott bulikon. Bemutatjuk Marten Hörgert, az egyszemélyes zenegyárat!Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Be Massive pres: Marten Horger @ Corvintető, Budapest

Még be sem tehette a klubokba a lábát, amikor 15 évesen elindult a csodagyerek-dj karrierje és a németországi Douala klub rezidense lett. Évekig játszott a legnevesebb német lemezlovasok oldalán, míg egyszer csak a nemzetközi színtérre kilépve a legnagyobbakkal pacsizott bulikon. Bemutatjuk Marten Hörgert, az egyszemélyes zenegyárat!

 Ha nem ismernéd fel dübörgő tech-es  electro és broken breakbeatjeit, akkor biztos, hogy előbb-utóbb találkozol vele a Boogie Army tagjaként, vagy Smash Hifi projektjén, ahol Leeroy Thornhillel (ex-Prodigy) alkot hihetetlen párost.

Amerikai és ausztrál turnéi mellett Ibizától Szibériáig feltűnést keltett szettjeivel, de játszott a Love Parade-on, vagy a Nothing Hill Carnevalon.

Marten legismertebb kiadványa a SEX, DRUGS, ROCK’N’ROLL, amely 2007-ben a breakbeat egyik himnusza lett. 2008 óta dolgozik Leeroyjal, akivel jelenleg is új közös albumon dolgozik. Marten produceri teendői mellett havonta több klubestet is szervez a Stamina Club részére, de ő a sikeres Stamina DJ ügynökség tulajdonosa is.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó