Pulzar

Partyajánló

Mad City: House 2 Techno Night @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Woody, Cheeky
Dátum 2015. december 5.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Techno, House
Mad City: House 2 Techno NightAdott pár barát, akik imádják a zenét, különösen a 4/4-et; house-t, tech-house-t, techno-t. Több éve már, hogy együtt dolgoznak különböző projektekben, produceri munkákban. Bit Busters volt az első lépés: HiBoo (Boolint), Woody és Szegedi Tímea (énekes) összeálltak egy formációra és rendszeresen különleges zenei élményt adtak a hallójáratoknak.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Mad City: House 2 Techno Night @ Corvintető, Budapest

Adott pár barát, akik imádják a zenét, különösen a 4/4-et; house-t, tech-house-t, techno-t. Több éve már, hogy együtt dolgoznak különböző projektekben, produceri munkákban. Bit Busters volt az első lépés: HiBoo (Boolint), Woody és Szegedi Tímea (énekes) összeálltak egy formációra és rendszeresen különleges zenei élményt adtak a hallójáratoknak.

Hozzájuk csatlakozott Gra3o, kivel közösen már több mint négy hónapja vezetnek egy rádióműsort Mad City név alatt a MREG - Musical Regeneration webradio csatornán kéthetente péntek esténként. Elkapták még Cheeky-t (She Fire, Psychedelia Crew) is, hogy még jobban színesítse a felhozatalt, és így 5-en arra jutottak, hogy még nagyobb közönség elé szeretnék tárni azt, amit képviselnek.

Ennek a Corvin Bisztró ad teret, ahol ez a zenei vonal egyáltalán nem idegen, így igazán méltó helye lesz bemutatkozásuknak. A srácok a különböző zenei stílusok minden rétegeibe belemásznak, mégis egységes irányt mutatnak, s mindezt Szegedi Tímea gyönyörű hangja koronázza meg.

December 5-én szombat este tehát a Corvin Bisztróban hallhatjátok a csapat első zenei nagy durranását, és mindenképp táncos lábbal gyertek, mert kő kövön nem fog maradni. Na jó, a Bisztrót meghagyjuk! :)

Belépő: 500 HUF, melyet a liftnél tudtok megvásárolni!

Bit Busters: Woody, Szegedi Tímea, Boolint

HiBoo

Cheeky

Gra3o

www.facebook.com/​events/​711171062350368/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó