Pulzar

Partyajánló

Astronautmusic & Be Massive pres: Thomas Schumacher @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. október 30. – 2015. október 30.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Techno
Astronautmusic & Be Massive pres: Thomas SchumacherNeed a trip to the new Universum? Galactic... dirty,,,, nasty.... Be a part... be there :)Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Astronautmusic & Be Massive pres: Thomas Schumacher @ Corvintető, Budapest

Need a trip to the new Universum? Galactic... dirty,,,, nasty.... Be a part... be there :)

Október 30-án szombat este bevesszük a Corvintetőt. A zenélő asztronauták valamint a Be Massive csapat újra szövetkezik egy este erejéig, hogy elhozza nektek Thomas Schumachert. Nem ez az első eset, hogy a galaktikus hangzást, masszív ütemekkel ötvözzük, februárban Dubspeekát, tavaly októberben pedig a zseniális Oliver Huntemannt prezentáltuk nektek ebben a felállásban. Thomas szintén Észak-Németország szülötte, az pedig egyet jelent a minőségi technóval. Pont. :)

Első fellépését 14 évesen követte el egy sulibulin :) Ekkor még a wawe és pop bűvöletében; Smiths, Cure, ABC, és persze Depeche Mode. Az utóbbiak hatására vásárolta első szintijét egy Korg MS-10-est. Majd alig három évvel később a techno és Thomas életre szóló szövetséget kötnek. 1990-ben rezidens lesz a brémai technoklub-ban a „Crash”-ben. Az áttörés éve 1996. Megírja a „Ficken”-t (Bush Records / UK), amiből 15 000 db-ot adnak el, és a „brémai muzsikus „ ezzel a húzásával egycsapásra a profi ligába igazol. Európai bookingok sora, és remixfelkérések követik egymást ( Monika Kruse, Afrika Bambaataa , Chicks on Speed) valamint a magyar származású rendező András Fricsay által újraértelmezett Hamlet címzenéjét is ő szerzi Jens Mahlstedt -el közösen. A „Ficken”-re jellemző dühödten pumpáló basszus és egyfajta csontszáraz „funkiness” lesz Schumacher védjegye. 98' ban a „When I Rock” ismét toplistás, olyannyira hogy übereli a „Ficken”-t is. Ekkor alakul meg kiadója a Spiel-Zeug Schallplatten (Umek, Adam Beyer, Axel Bartsch …)

Rengeteg időt tölt repülőtéri várótermekben, amit egyáltalán nem bán, sőt :„ megtiszteltetés számomra, hogy körbe utazom a világot, és csak teszem a dolgom”. Kolumbiában olyan egzotikus városokban játszott mint ; Bogota, Medellin és Cali. Mexico Cityben a Love Parade-on olyan jól „ tette a dolgát”, hogy csekély 75 000 ember tombolt a „suszter” zenéjére :) Thomas kevés szabadidejében szívesen olvas, és főz, mert „a zenélés és főzés annyira hasonlítanak” , ha pedig ki akar kapcsolni akkor vasal :D Nos a német techno fenomén Október 30-án nem ruhákat, hanem benneteket vasal majd ki velünk együtt :) További hangadóink: Obrotka, Metha , Rich és Lucky23. És ha már főzés, és zenélés, azt mondják „ A jó francia konyha, belga” ( by: Michael Carlier) . Nem vagyunk szakácsok, de amit viszont biztosan tudunk, hogy a jó techno, német :) Október 30-án szombaton : german sounds meets budapest vibe , ha kíváncsi vagy mi sül ki ebből, akkor nyomj egy attendinget :)

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Line Up:

Lucky 23 22:00-23:00

Goodspeed 23:00-01:00

Thomas Schumacher 01:00-03:00

Metha 03:00-04:30

Rich 04:30-06:00

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Early Bird jegyek / tickets : 1500 Huf / 5 Euro (okt. 15-ig!)

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?752780

Next Release: 2000 Huf / 6.7 Euro

At the Door : 2500 Huf / 8.3 Euro

www.facebook.com/​events/​1648159538765458/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó