Pulzar

Partyajánlók

2022. április

2022. április

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2022-04-16] The Project: Worakls²
     

    Újabb messzemenően különleges live act-nek lesz tanúja a CinemaHall. Worakls ezúttal duó formációban Antonin Winter csellistával lép fel a budapesti nagyérdemű előtt. Óriási klubshow-ra lehet számítani. Tavaszköszöntés kimaxolva.
    Bővebben
  • [2022-04-17] Technokunst pres. Oscar Mulero
     

    Oscar 8 éve volt utoljára hazánkban klub szettel. Akkor az A38 közönsége megtudhatta milyen zenék is fognak szólni az elkövetkező években. Itt volt az ideje, hogy újra kitekintsünk a jövőbe és megkérjük a szcéna legnagyobb alakját, hogy kövezze ki az előttünk álló utat egy minimum 3 órás műsorral.
    Bővebben
  • [2022-04-22] Black Mamba Production pres.: HERNAN CATTANEO all night long
     

    HERNAN CATTANEO all night long at Akvárium Klub / NagyHall
    Bővebben
  • [2022-04-22] Taechno w/ Katamii, Subotage, Fourk
     

    A Funktion One rakéták repítsenek minket a magasba!
    Komoly utazásra készülhetünk Katamii és Subotage társaságában, és nem utolsó sorban Fourk visz majd minket a pszichedelikus techno űrállomásra.
    Készüljetek , komoly tempót fognak diktálni.
    Bővebben
  • [2022-04-23] Earth Day I Human Be - In & Market
     

    A Be - In események a hatvanas évek második felében San Franciscoban váltak népszerűvé, a Summer Of Love bevezetéseként emlékeznek rájuk. A parkokban gyülekező fiatalok közös piknikeken adtak hangot békevágyuknak. Hagyományos Föld Napi partinkat ebben a szellemben szervezzük:
    Bővebben
  • [2022-04-23] Raw CXXIX
     

    Captain Knuckles, a helyi rendőrfőnök úgy sejti, emberevő cápa garázdálkodik a környéken. Azonnal le szeretné záratni a clubbokat, a VIl. kerület kerület polgármestere , Imperatrice, viszont egyrészt nem hisz neki, másrészt jól tudja, hogy a lezárás anyagi csőddel járna a belváros számára. Az ismétlődő cápatámadások után a rendőrfőnök kényszerül tengerre szállni egy veterán cápavadász , Deliquent oldalán, hogy megküzdjenek a szörnyeteggel.
    Bővebben
  • [2022-04-23] Secret Room pres. COLLECTIVE MACHINE
     

    Our next special all night long party with hungarian talent house music producer & dj: COLLECTIVE MACHINE. Come and check it!
    Bővebben
  • [2022-04-29] Bladerunnaz pres. AUDIO (UK)
     

    Áprilisban a Friday nyitóbuli után éjjel sem állunk meg. Ezúttal a nagy közönségkedvenc Audio látogat el az A38 hajóra, hogy bemutassa legújabb [Unsocial] című albumát és ízelítőt adjon a legkoszosabb neuró újdonságokból. A rendezvény része az A38 hajó születésnapi eseménysorozatának is, boldog születésnapot Budapest egyik legjobb klubjának!
    Bővebben
  • [2022-04-29] Requiem 3rd B'day w/ RAFAEL CERATO
     

    A tavalyi karácsonyzáró bulinkkal egy rövid időre elbúcsúztunk tőletek, hogy újratervezzünk és megújult formában térhessünk vissza azzal a lendülettel és minőséggel.
    Április 29-én együtt belépünk a 3. évünkbe, hálánk jeléül pedig fogadjátok sok szeretettel...
    Bővebben
  • [2022-04-29] Taechno w/ Ignez
     

    By not taking usual paths and knowing his inner self, it all felt natural for Ignez to devote more of his life to electronic music. His roots are in between dust of sand and waves of saltwater. Ignez grew up near the north coast of The Netherlands where hypnotising waves and infinitive sand dunes shaped his sound. He fled the conservative world by sketching his own reality with these elements of nature. This became inextricably linked within his consciousness and reflects back into his music today, bringing a tight yet indefinable techno sound. In his DJ sets, Ignez lifts the dance floor to a higher state of being and a collective oceanic feeling.
    Bővebben
  • [2022-04-30] Sunburst Grand Opening
     

    Kedves Sunburst barátok! A legnagyobb örömmel jelentjük be, hogy április 30-án megnyitjuk a tizenkettedik szezonunkat! Ez azt is jelenti, hogy két év után végre a május is újra a miénk, ami azért is óriási hír, mert nem kevés meglepetéssel készülünk nektek az idei nyárra. Az időn túl a hely is adott, otthonunk továbbra is az A38 Hajó két terasza lesz, amelyeket a legváltozatosabb programokkal, témákkal lakunk be az egész idényben.
    Bővebben
  • [2022-04-30] A38 Birthday / Pure Lust & A38 pres. Viken Arman
     

    A38 Birthday / Pure Lust & A38 pres. Viken Arman (Denature/FR)
    Bővebben
  • [2022-04-30] Sobekin w/ MULYA, Sobek, Vedat Akdag
     

    Sobekin – Világosság az éjszakában
    A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált house hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
    Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!
    Bővebben
  • [2022-04-30] CityMatiné s11e01 - Márkás Majális
     

    Éééééééés újra nyitnikék!
    Fáradhatatlan harcunk zászlajára immár több mint 10 éve világító égitestünket rajzoltuk. Tettük mindezt azért, hogy a hazánkban elnyomott nappali szórakozás nagyszerűségét hirdessük. Azóta gomba módra felütik a fejüket mindenfelé gorilla szabadcsapatok, támogatva a szent célt.
    Bővebben
  • [2022-04-30] Terence Fixmer live, Puritan
     

    Terence Fixmer live, Puritan | GRID Invites Murder Tbilisi
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó