Pulzar

Partyajánló

DAAD Gathering

Dátum 2021. augusztus 6. – 2021. augusztus 8.
Stílus ismeretlen
DAAD GatheringDádpuszta hosszú évtizedekkel ezelőtt több család otthona volt. Épült közösségi ház, iskola, magtár, munkát adott a lakóknak, csodavilágot a gyermekeknek. A természet ami jelen van, hihetetlen metamorfózison ment keresztül, nyomait fellelhetően itt hagyva a jövő számára.

DAAD Gathering

Dádpuszta hosszú évtizedekkel ezelőtt több család otthona volt. Épült közösségi ház, iskola, magtár, munkát adott a lakóknak, csodavilágot a gyermekeknek. A természet ami jelen van, hihetetlen metamorfózison ment keresztül, nyomait fellelhetően itt hagyva a jövő számára.

A természeti és épített környezet együttes szépsége, a föld ereje különleges energiákkal ajándékozza meg az ide látogatókat. Az 1999-es napfogyatkozás alkalmával érkeztek először világjárók, művészek és zeneőrültek, a Völgy majd’ két évtizede ad otthont az O.Z.O.R.A. Fesztiválnak. Ezalatt az idő alatt ismét egy kis falu nőtt ki a földből; épületekkel, utakkal, éttermekkel, kocsmákkal, saját vízvezetékekkel, épített zuhanyzókkal.

 

Régóta érlelődött már a gondolat egy másik eseményről, néhány napról, melyek alatt újra megtelhetnek a mezők az idevágyókkal. A gondolatokat döntések és tettek követték, mostanra vált bizonyossá, hogy idén nyáron útjára indul a Daad.

 

Más, mégis hasonló lesz ez a hétvége, az eddigi rendezvények szellemiségét megőrizve egy új élménnyel készülünk.

 

Élettel telik meg a Dóm, a Sárkány Fészek, a Főzőliget...

 

A Nagyszínpadot azonban csak a következő O.Z.O.R.A. Fesztiválon nyitjuk meg ismét.

 

Augusztus 6-án beindítjuk a gépezetet; kemencéket, kutakat, kapcsolókat, transzformátorokat, masinákat, hangszereket, hangfalakat, berozsdásodott táncos lábakat.

Hamarosan jelentkezünk a programokkal, ezzel egyidőben elindul a jegyvásárlás is, ami fizetős regisztrációval fog kezdődni a következők szerint:

• Fanatik (limitált): ELFOGYOTT

• Normál: 22.000 HUF (7.000 HUF regisztrációkor és 15.000 HUF a kapuban)

• Kapuban regisztráció nélkül: 28.000 HUF

Fizetés bankkártyával és SZÉP kártyával is lehetséges.

Napijegy nincs.

www.facebook.com/​events/​293905669033641/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó