Pulzar

Partyajánló

CityMatiné s09e01 - ReBirth

Dátum 2020. június 27.
Stílus ismeretlen
CityMatiné s09e01 - ReBirthKedves Matinék és Matibák! Veszélyes időket élünk. Az idei évre biztosan mindenki emlékezni fog örökké. Egyik hétről a másikra átértékelődött körülöttünk minden, egy világjárvány ütötte fel a fejét a bolygón és mindez hatványozottan érintette legkedvesebb időtöltésünket, a bulizást is.

CityMatiné s09e01 - ReBirth

Kedves Matinék és Matibák!
Veszélyes időket élünk. Az idei évre biztosan mindenki emlékezni fog örökké. Egyik hétről a másikra átértékelődött körülöttünk minden, egy világjárvány ütötte fel a fejét a bolygón és mindez hatványozottan érintette legkedvesebb időtöltésünket, a bulizást is.

Optimisták vagyunk, mindig is azok voltunk. Hittünk abban, hogy van helye a zenének és a táncnak a budapesti nappalokban.
2012-ben zászlóra tűztük, hogy márpedig mi igenis jól fogjuk magunkat érezni, a kedvenc dj-inket fogjuk hallgatni, a kedvenc fröccsünket fogjuk inni, a kedvenc grillünk fog pirulni mellettünk, mindezeket a kedvenc kikapcsolódós helyeinken, megfelelő hangerő és hangminőség keretében.
Lehet, hogy nehéz ezt most elképzelni, de egyszer vége lesz ennek a járványnak is és újra kezet foghatunk és megölelhetjük a barátainkat és együtt táncolhatunk velük nem csak virtuáisan, hanem ízig vérig.
Optimisták vagyunk most is, persze figyelembe véve minden szükséges és elengedhetetlen szabályt.
Bízunk a napfényben, bízunk abban, hogy mindenki kellő odafigyelésével el fog jönni újra a szabad masírozás ideje.
Az előző évek tapasztalatai alapján kifejlesztettük azt a képességünket, hogy gyorsan tudjunk reagálni a környezeti változásokra, így ha most nem is akarunk jóslatokba bocsátkozni, hogy mikor, de azt megígérhetjük, hogy amint lehetséges, újra kicsapjuk a Funktion-one hangfalainkat, felállítjuk a dj pultunkat, összepattintjuk a szokásos setup-ot és megünnepeljük, amit szokásosan május 1-én szoktunk, sőt most majd azt is, hogy újra megtehetjük mindezt!
Figyeljük a híreket, tartjuk a kapcsolatot az illetékesekkel, és készülünk.
Tisztelettel és optimizmussal:
CityMatiné crew

www.facebook.com/​events/​2932024560187340

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó