Pulzar

Partyajánlók

2020. március

2020. március

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2020-03-21] Sebastian Busto (arg) // by PrimeFm
     

    3 órás varázslat argentinából az Akváriumban!
    Bővebben
  • [2020-03-14] Secret Room 5th Birthday!
     

    5 éve jött egy közös ötlet, miszerint összerántjuk a válogatott legjobb barátokat, és csinálunk egy menő kis szobát ahol minden hétvégén a legjobb house zenékre bulizhatunk, együtt! Talán így 5 év távlatában most már ki is jelenthetjük hogy ez nagyjából sikerült is! Sok-sok régi-, + új barátság, megannyi átmókázott éjszaka, egy rakat fellépő, emlékek, és felejthetetlen pillanat...Ennek megkoronázásaképpen várunk titeket egy közös szülinapi ünneplésre március 14-én a SECRET ROOM-ban!
    Bővebben
  • [2020-03-12] Seed ▞
     

    Seed at Aether
    Bővebben
  • [2020-03-21] Sigala's World Tour in Hungary
     

    Bruce Fielder, közismert nevén SIGALA, elképesztő tehetségű angol DJ és producer. Nagyon fiatalon szerezte meg a hírnevet, miután pár évet eltöltött zenekarokban, majd úgy döntött, inkább egyedül vonul stúdióba. Az Easy Love című szám hozta meg számára az áttörést, amihez a Jackson 5 1970-es dalából, az ABC-ből használt fel egy sample-t. Ezt sorra követték a legnagyobb slágerek Sweet Lovin’, Say You Do, Give Me Your Love, mindezt a legmenőbb előadókkal kooperálva: John Newman, Craig David, Ella Eyre, Paloma Faith, Sean Paul vagy éppen Meghan Trainor, csakhogy párat említsünk az együttműködők közül. Tavaly jelent meg a főként ezeket a dalokat tartalmazó debütáló lemeze Brigther Days címmel. Sigala Európa-szerte a legnagyobb fesztiválok és klubok állandó vendége, most pedig világ körüli turnéra indul, melynek egyik állomása, március 21-én az Akvárium Klub NagyHalla lesz.
    Bővebben
  • [2020-03-14] Sobekin w/ Aera (Innervisions)
     

    The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe.
    Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated ethnic-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
    Bővebben
  • [2020-03-13] Taechno w/ Newa (Bassiani)
     

    Ana Kublashvili, aka Newa a rohamosan fejlődő Grúz techno szcéna élvonalából érkezik Taechnozni Budapestre. Newa klasszikusan képzett jazz zenész, ez határozottan érezhető nyomot hagy szettjein. Amellett, hogy a legendás Bassiani klub rezidense, a Klockworks kiadónál első női producereként jelent meg acid techno mesterműve, az ARCA23. Brutális friss erő, de egyáltalán nem tolakodó vagy erőszakos, finoman vezeti a kezedet a teljes agyeldobásig.
    Bővebben
  • [2020-03-07] Technodub Seance
     

    dubtechno all night long
    Bővebben
  • [2020-03-14] Technokunst /// Rrose
    @ A38

    2011-ben Seth Horvitz, aki addig Sutekh néven volt aktív részese a nemzetközi szcénának fedezte fel művészi oldalának érzeki és nőies egyénét és felvette Marcel Duchamp francia festő által a body art korszakában használt Rrose művésznevet.
    Bővebben
  • [2020-03-06] Technokunst Dtrt Spcl ▩ Dj Assault
    @ LÄRM

    Detroitnak nem csak sötét és komor oldala van. Van egy laza, konvencióktól mentes és magát nem komolyan vevő kifigurázós része is, ami szintén egy önálló stílust teremtett az évek alatt. A "booty bass", mely a techno, electro, hip hop, r'n'b összekevert elegye, évek óta rendületlenül termeli magából ennek a különleges közegnek a tánczenéit. Ennek a stílusnak a legemblematikusabb képviselője látogat 10 év után újra hazánkba. A mixmester, a partyfőnök és a legnagyobb hátsók elsőszámú rajongója Dj Assault in da house!
    Bővebben
  • [2020-03-05] Telekom Electronic Beats pres. Boiler Room: Budapest
     

    First stop in the Boiler Room x Telekom Electronic Beats Tour 2020 is Budapest. Featuring some of house & techno's most loved across two rooms at the infamous Akvárium club.
    Bővebben
  • [2020-03-20] The Cosmic Hug Presents: Perfect Stranger and Nanoplex
     

    Idén március 20.-án robban be a tavasz, kozmikus kikelet a láthatáron! Az Avatárok Végrepéntekjének soron lévő főszereplői sem hagynak kívánnivalót maguk után. Adott tehát egy izraeli fenegyerek San Francisco-ból, szcénánk legismertebb idegenje, Perfect Stranger és a Nanoplex angol elektro-csibészei, így nem marad más hátra mint belevetni magunkat a legkiválóbb dinamikus trance lüktetésébe a prog-psytechno hullámain. Bármi lehet, csak kiállás nem!
    Bővebben
  • [2020-03-06] Therapy Sessions: 3rdKnd : The Outside Agency : Merikan
     

    Therapy Sessions Budapest
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó